Prohlídka studií Warner Bros. – The Making of Harry Potter™: vstupenky + ubytování

Podívejte se do zákulisí světa čar a kouzel

Perfektní
DÁREK
pro fanoušky Harryho Pottera
5 998 Kč
POUKAZ
na exkluzivní prohlídku + ubytování
pro 2 osoby

V ceně nabídky

2 vstupenky na prohlídku studií Warner Bros. – The Making of Harry Potter

1 noc v kvalitním hotelu dle vašeho výběru pro dva

Včetně elektronického průvodce po londýnských filmových lokacích

Snídaně v hotelu (v závislosti na vybraném ubytování)

Dlouhodobá platnost poukazu, až do 30. 12. 2025

Poukaz lze využít i na jiné pobyty z nabídky Travelcircus

O zážitku

Poukaz v hodnotě 5 998 Kč zahrnuje vstupenky na prohlídku studií Warner Bros. – The Making of Harry Potter™ a ubytování ve vámi vybraném prémiovém hotelu pro dva na 1 noc. Ubytování i prohlídka studií je platná ve vybraných termínech dle dostupnosti. Doprava do Londýna není zahrnuta v ceně.

Platnost poukazu je 3.1.2024 - 30.12.2024. Termíny na druhou polovinu roku 2024 budeme do kalendáře s rezervacemi postupně přidávat. Po 30.12.2024 je možné prodloužení až do 30.12.2025 a využití poukazu na jiný pobyt z nabídky Travelcircus.

Poukaz je možné uplatnit na webu, který je na něm uveden.

Důležité informace

  • V případě rezervace většího počtu osob doporučujeme dostupnost nejprve ověřit na naší zákaznické podpoře (+420 538 880 980, info@travelking.cz).
  • Rezervovaný termín a čas vstupu do studií není možné změnit.

Personalizujte si svůj pobyt

Po zakoupení pobytu vám přijde na e-mail poukaz s kódem a webovou stránkou pro jeho uplatnění. Kromě výběru termínu budete moci zvolit také různá vylepšení vašeho balíčku:

  • Přidat další cestovatele (děti i dospělé)
  • Vybrat si hotel a kategorii pokoje podle svých představ
  • Prodloužit pobyt o preferovaný počet nocí

Warner Bros. Studio Tour – The Making of Harry Potter™

Vydejte se do světa kouzelníků a zažijte na vlastní kůži dobrodružství Harryho Pottera. Jedná se o naprosto mimořádný cestovatelský zážitek v hlavním městě Anglie. Neuvěřitelný příběh chlapce, který přežil okouzluje lidi z celého světa již od roku 2001. Filmy nevynikají pouze příběhem, ale jde také o onen úžas, který v divácích příběh vyvolává. Studia Warner Bros., která stojí za globálním úspěchem filmů otevírají své brány, abyste se mohli podívat na tajemství světa čar a kouzel a prozkoumat zákulisí filmů. Prohlídka poutavými tajemstvími z natáčení nadchne i ty nejzarytější fanoušky příběhů o kouzelníkovi s jizvou na čele.

Cesta do Bradavic

Chtěli byste zjistit, do které koleje by vás přiřadil Moudrý klobouk? Tak si sbalte kufry, a vyrazte do Bradavic! Během prohlídky projdete Velkou síní, navštívíte Brumbálovu pracovnu a třeba cestou narazíte i na onen Moudrý klobouk. Můžete také navštívit nebelvírskou společenskou místnost a samozřejmě i Hagridovu chýši! Prohlídka není zaměřená pouze na pozemky školy, vydejte se do Ollivanderova obchodu s hůlkami nebo se projděte se Příčnou ulici do Gringottovy banky.


Objevte filmové lokace Harryho Pottera v Londýně

Vydejte se po stopách trojice kouzelníků, Harryho, Hermiony a Rona, a navštivte 14 filmových lokací a další 4 zajímavá místa. Po dokončení rezervace od nás obdržíte exkluzivního PDF průvodce po londýnských filmových lokacích, se kterým zažijete jedinečné dobrodružství.

Náš digitální průvodce vás dovede například na:

  • Cecile Court: Tato čtvrť inspirovala vznik ulice, do které nemají mudlové bez kouzelníků přístup – Příčnou ulici.
  • Australia House: Pamatujete, když šel Harry poprvé s Hagridem do kouzelnické banky? Tato a další scéna se natáčely právě zde, v Australia House
  • Millenium Bridge: Tento slavný most jste mohli zahlédnout například ve filmu Harry Potter a Princ dvojí krve.

Průvodce obsahuje obrázky a vysvětlivky k jednotlivým místům i scénám. Tak co? Které místo navštívíte jako první? Děravý kotel, Gringottovu kouzelnickou banku nebo nástupiště 9 3/4?


Jak poukaz uplatnit?

V poukazu, který vám přijde po zakoupení na e-mail, najdete kód a odkaz na webovou stránku pro uplatnění. Na webové stránce nejprve zadejte kód z kupónu. Následně pokračujte ve výběru termínu, ubytování, počtu osob a dalších informací. Klikněte na tlačítko "Přejít na rezervaci". Vyplňte prosím své kontaktní údaje a znovu také vložte kód vašeho poukazu, aby se vám jeho hodnota odečetla od ceny pobytu.

Součástí zážitkového balíčku je kromě exkluzivní prohlídky také ubytování v prémiovém hotelu pro dvě osoby na 1 noc, pro dva dospělé či jednoho dospělého a jedno dítě. Budete si tak moci užít i další lákadla, která Londýn nabízí. V závislosti na vámi zvoleném ubytování může být v ceně zahrnuta snídaně.

Kdy a jak si ubytování vyberete? Konkrétní hotel si zvolíte během procesu rezervace. Zobrazí se vám aktuální nabídka hotelů i jednotlivých typů pokojů dostupných pro vámi požadovaný počet osob a termín. Vy si jednoduše vyberete hotel, který se vám bude líbit nejvíce. Některé hotely jsou dostupné pouze za příplatek. Garantujeme vám, že alespoň v několika termínech je na výběr hotel bez doplatku.

Jak hotely do zážitkového balíčku vybíráme? Na ubytování, které vám nabízíme, si dáváme záležet. Snažíme se hotely vybírat tak, aby byly v blízkosti atrakce, na kterou máte vstupenku, případně v dosahu centra či letiště. Co se týče kategorie, jedná se o prémiové hotely s dobrým hodnocením zákazníků.

Další informace

  • E-vstupenky na Making of Harry Potter™ obdržíte e-mailem, ve formátu PDF, alespoň 3 dny před termínem pobytu. V tomto e-mailu naleznete také informace o vstupu do studií. Vstup do studií vám bude přidělen dle vámi vybraného časového intervalu (závisí na dostupnosti). E-vstupenky si prosím vytiskněte a předložte je na místě 30 minut před začátkem prohlídky.
  • Upozorňujeme, že časy konání akce se mohou změnit. Zákazník je zodpovědný za kontrolu údajů týkajících se akce.
  • Pěší prohlídku začnete a ukončíte tak podle vás

Zrušení a změna rezervace


Organizátor

Odpovědnost organizátora Wagner Kurzreisen GmbH.

Wagner Kurzreisen GmbH, Aroser Allee 76, 13407 Berlín, Německo

Cesta do studií Warner Bros.

  • Warner Bros. studia se nachází poblíž Londýna, na adrese: Studio Tour Dr, Leavesden, Watford WD25 7LR, Velká Británie.
  • Studia jsou snadno dostupná veřejnou dopravou. Jeďte vlakem ze stanice Euston na stanici Watford Junktion, odtud se vydejte autobusem č. 9 nebo 10 na zastávku Ashfileds, od které jsou studia vzdálená pouze 7 minut chůze.
  • Ve studiích jsou k dispozici jsou digitální průvodci v různých jazycích, a to včetně: angličtiny, němčiny, francouzštiny, italštiny, japonštiny, španělštiny, ruštiny, čínštiny (mandarínštiny), brazilské portugalštiny a portugalštiny. (Zapůjčení digitálního průvodce stojí 4,95 GBP.)
  • Délka prohlídky: přibližně 3 hodiny (doporučení)
  • Děti do 4 let mají vstup zdarma
  • Studia jsou přístupná pro děti i handicapované
  • © TM & © 2020 Warner Bros. Entertainment
  • © TM & © 2020 Warner Bros. Entertainment
  • © TM & © 2020 Warner Bros. Entertainment
  • © TM & © 2020 Warner Bros. Entertainment
  • © TM & © 2020 Warner Bros. Entertainment
  • © TM & © 2020 Warner Bros. Entertainment
Vstupenka pro 2 osoby
a 1 noc v hotelu dle výběru za
5 998 Kč

Ukázka hotelů, ve kterých můžete být ubytováni

Příklady hotelů

Moxy London Heathrow Airport
804-834 Bath Road Heathrow, Airport, Hounslow TW5 9UH, Spojené království
Holiday Inn London - Watford Junction
65-67 Clarendon Rd, Watford WD17 1DS, Spojené království
Moxy London City
1014 Dockside Rd, London E16 2FQ, Spojené království

Uvedené hotely jsou pouze příklady a jejich nabídka se mění. Ubytováni ovšem budete v kvalitním hotelu srovnatelné kategorie a nabídky služeb. V základní ceně je zahrnuto ubytování a vstupenka ve vybrané termíny dle dostupnosti pro dva. V rámci příplatků je možné zajistit prodloužený pobyt či ubytování vyšší kategorie.

Postavy, jména a další prvky související s HARRY POTTEREM jsou chráněny právy © & TM Warner Bros. Entertainment Inc. J.K. ROWLING'S WIZARDING WORLDTM J.K. Rowling and Warner Bros. Entertainment Inc. Publishing Rights © JKR. (s17).

Jak zakoupit a uplatnit zážitkový balíček?

1. Kupte si zážitkový balíček Poukaz vám obratem přijde na e-mail.
2. Vyberte si datum pobytu Zvolte datum cesty v rámci platnosti.
3. Vylepšete svůj pobyt Zarezervujte si konkrétní hotel a další služby.
4. Dokončete rezervaci Finální potvrzení obdržíte na e-mail.
5. Užijte si jedinečný zážitek Teď už zbývá jen vyrazit a pořádně si to užít.
více než 900 000
spokojených zákazníků

Zapomněli jste heslo?

Získejte nové!

Můžete se přihlásit i pomocí sociální sítě:

Registrací prostřednictvím Facebooku či Google souhlasím s Obchodními podmínkami a potvrzuji, že jsem se seznámil/a se Zásadami ochrany osobních údajů.

Chci se registrovat

Nebo se zaregistrujte pomocí sociálních sítí:

Registrací prostřednictvím Facebooku či Google souhlasím s Obchodními podmínkami a potvrzuji, že jsem se seznámil/a se Zásadami ochrany osobních údajů.

Zapomněli jste heslo?

Nevadí! Stačí zadat váš e-mail a my vám pošleme odkaz, kde si vytvoříte nové.

Tento e-mail u nás není zaregistrovánVytvořit účet