Užijte si aktivní dovolenou v pohádkově krásných Krkonoších. Horská Chata Akuma vás přivítá přátelskou atmosférou a příjemným prostředím. Čeká vás výborná polopenze a samozřejmě parádní turistika k vrcholu Lysé hory. Vaše dvě děti do 14 let budou mít celý pobyt zdarma.

O ubytování

Vyskočte ráno z postele v Chatě Akuma rovnou do pohorek. Do přírody to nebudete mít daleko, sedačková lanovka na vrchol Lysé hory vede přímo okolo chaty. V okolí ubytování najdete nespočet turistických tras a lyžařských svahů, proto je Rokytnice nad Jizerou skvělou volbou pro všechny, kteří rádi tráví volný čas aktivně a v přírodě.

Kde budete spát?

Budete ubytováni v nově zrekonstruované chatě v horách, která je vkusně zařízená. K dispozici vám budou dvoulůžkové a čtyřlůžkové pokoje i rodinný apartmán pro 6 lidí s balkonem. Pokoje mají vlastní koupelnu se sprchovým koutem nebo vanou a toaletou.

Na čem si pochutnáte?

Součástí chaty je restaurace se širokou nabídkou teplých a domácích jídel, které vám ochotný personál kuchyně s radostí uvaří. Těšit se můžete na snídaně podávané formou bufetu nebo také na výborné servírované večeře. Chutné jídlo zapijete například domácími limonádami, které pro vás připraví z čerstvého ovoce. V létě přijde vhod posezení na slunečné terase.

Chata Akuma

Chata Akuma

Horní Rokytnice 94 , Rokytnice nad Jizerou
Česká republika

Provozuje společnost:
Bílé Hory s.r.o. IČ: 05504228


+420 775 299 494

chata.akuma@seznam.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Bezbariérovost
Parkování

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Restaurace
Dětský koutek
Kolárna
Lyžárna
Půjčovna kol

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
2,9 km
Zastávka
0,3 km
Sjezdovka
70 m