Vypravte se zrekreovat do Krušných hor se spoustou zajímavých míst k výletům. Těšte se na pěkný penzion, skvělé jídlo a relaxaci ve wellness. Při pobytu v týdnu 1 noc ZDARMA. Děti do 18 let jen za 170 Kč/noc s polopenzí.
Vypravte se zrekreovat do Krušných hor se spoustou zajímavých míst k výletům. Těšte se na pěkný penzion, skvělé jídlo a relaxaci ve wellness. Při pobytu v týdnu 1 noc ZDARMA. Děti do 18 let jen za 170 Kč/noc s polopenzí.

Pension ideální k odpočinku pro páry i rodiny

Odpočiňte si uprostřed přírody Krušných hor v pensionu Mezihoří, který leží blízko Chomutova a je situován uprostřed lesů a nerušené přírody. Ubytováni budete v pohodlně zařízeném pokoji s vlastním sociálním zařízením, fénem, TV/SAT, telefonem a WiFi. K dispozici jsou i čtyřlůžkové pokoje s oddělenými ložnicemi - ideální pro rodiny.

Součástí pensionu je pivnice a stylová restaurace (11:00 - 22:00 hodin), která nabízí snídaně, obědy, večeře, ale je ideální i k pořádání různých oslav. Těšte se na pravou českou kuchyni a příjemnou obsluhu. Během teplých měsíců je k dispozici terasa a podávají se zde grilované speciality.


Pobyt je ideální pro rodiny s dětmi! Děti až do 18 let jsou za pouhých 170 Kč/noc s polopenzí. Navíc je tu pro ně připraven zábavní koutek s pískovištěm, skluzavkou a houpačkou, kde se mohou vyřádit.


Zatímco si budou děti hrát, užijte si ničím nerušený odpočinek ve vířivce, sauně či relaxační místnosti se sprchovým koutem a lehátky.

Příroda Krušných hor a výletování

Na své si přijdou milovníci cyklistických a turistických tras, ale také houbaři či ti, které láká odpočinek v rozmanité přírodě. Vydat se můžete na různé výlety.

  • Podkrušnohorský Zoopark (10 km) v Chomutově se zalíbí dětem i dospělým. Kromě koní si prohlédnete ptáky, savce, plazi a ryby.
  • Zámek Červený hrádek (10 km) najdete u Jirkova. Pokochejte se krásnou barokní architekturou.
  • Kamencové jezero (10 km) jedno z největších jezer v České republice.
  • Aquadrom (29 km) je vodní park nacházející se v Mostě. V bazénech, divoké řece a na tobogánech se vyřádí každý.
  • Toužíte po něčem akčním? Vydejte se na Autodrom (29 km). Projeďte se na čtyřkolkách, motokárách, buggy či paddocku.
Pension Mezihoří

Pension Mezihoří

Blatno - Mezihoří 41 , Chomutov
Česká republika

Provozuje společnost:
Czechmedic s.r.o. IČ: 22792899


607 454 024

pension-mezihori@seznam.cz

Check In
Check Out
Domácí mazlíček
Bezbariérovost
Parkování