Užijte si pohodovou rodinnou dovolenou v jedné z nejlákavějších lokalit na Slovensku - v Národním parku Nízké Tatry. V hotelu SKI se kromě polopenze těšte na slevové karty a zvýhodněný vstup do wellness.
Užijte si pohodovou rodinnou dovolenou v jedné z nejlákavějších lokalit na Slovensku - v Národním parku Nízké Tatry. V hotelu SKI se kromě polopenze těšte na slevové karty a zvýhodněný vstup do wellness.

Příjemné ubytování v hotelu SKI v srdci Nízkých Tater

Demänovská dolina, ležící jižně od Liptovského Mikuláše, se nachází na severních svazích pohoří Nízké Tatry, které představují rozsáhlý horský systém. Právě zde najdete hotel SKI a díky jeho poloze budete mít vše na dosah.

Hotel nabízí ubytování ve dvoulůžkových funkčně zařízených pokojích s vlastní koupelnou a toaletou. Pokoje situované na jižní stranu mají úžasný výhled na Chopok a přírodu. Hosté mohou využít služby baru, kulečník či stolní fotbal.


Pobyt je vhodný pro rodiny s dětmi. K dispozici je dětský koutek a až 2 děti mají ubytování s vámi ZDARMA.


Oblíbený hotel našich zákazníků

Hotel SKI je u zákazníků Slevokingu velice oblíbený a to především pro perfektní stravu, ochotný a milý personál, ale také pro své umístění a krásné okolí.

Parádní slevy s kartami Liptov Region Card a Gopass

Součástí balíčku jsou slevové karty Liptov Region Card a Gopass, které přináší turistům množství slev na atrakce a služby napříč celým regionem Liptov. 

  • Liptov Region Card: slevy až do 50% můžete uplatnit na vstupy do aquaparků, wellness, muzeí, v restauracích či ve sportovních obchodech.

  • Gopass kartu využijete hlavně při vstupech do wellness, pro slevy na lanovku i do aquaparků. A co víc, slevy platí nejen v lokalitě Nízké Tatry, ale také ve Vysokých Tatrách či ve Špindlerově Mlýně, takže je určitě využijete i při vaší další dovolené. Více informací o slevách získáte zde.

Relaxace ve wellness i aquaparku

Využijte slevu do wellness centra hotelu Družba (5 min. autem, 30 min. pohodovou chůzí). Čeká na na vás plavecký bazén, dětský bazén, 3 vířivé bazény, kanadská vana, 6 saun, masážní sprchy i tepidárium.

Vyrazit můžete také do aquaparku Tatralandia, který je největším na Slovensku, v Česku i Polsku.

Skvělé jsou termály Ginopark Bešeňov, které nabízí nespočet možností vodní zábavy, tobogánů a atrakcí s termální léčivou vodou.

Na vstup do obou aquaparků využijte slevové karty!

Horská turistika a krásná příroda i na podzim

Atraktivní poloha hotelu představuje perfektní výchozí bod pro túry v Nízkých Tatrách. Centrem Nízkých Tater je Demänovská dolina, která je středem zdejšího turistického a sportovního ruchu. 

Na výběr máte spoustu cyklotras, například k Liptovskej Mare, do Jánskej doliny, na Chopok či Ďumbier.

Doporučujeme navštívit: Demanovskou ledovou jeskyni, archeoskanzen Havránok a lanový park Tarzánie.

Hotel Ski

Hotel Ski

Demänovská Dolina 69 , Demänovská Dolina
Slovenská republika

Provozuje společnost:
IHT - EAST AGRO, s.r.o. IČ: 46710124


+421908679913

hotelski.info@gmail.com

Check In
od 15:30
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Bezbariérovost
Parkování

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od moře
0 m