Načerpejte energii s luxusním ubytováním v apartmánech Hilson v atraktivní lokalitě Liptov v Nízkých Tatrách. Rozšířená polopenze a wellness v nádherné přírodním areálu vhodném i pro rodiny (dítě do 6 let zdarma).
Načerpejte energii s luxusním ubytováním v apartmánech Hilson v atraktivní lokalitě Liptov v Nízkých Tatrách. Rozšířená polopenze a wellness v nádherné přírodním areálu vhodném i pro rodiny (dítě do 6 let zdarma).

Nadstandardní ubytování v moderním studiu Hilson Apartments Jasná

Vyrazte na dovolenou do stylového studia Hilson Apartments Jasná a užijte si wellness pobyt se spoustou zábavy.

Ubytováni budete v apartmánovém studiu s velkoplošnou TV a francouzskými okny s úchvatným výhledem na štíty Tater. Najdete zde obývací pokoj, vybavenou kuchyňskou linku (lednice, sporák, rychlovarná konvice, mikrovlnná trouba, nádobí...). Součástí je i vlastní sociální zařízení a fén.

Místo jako stvořené pro relax

V rámci pobytu si pochutnáte na bohaté polopenzi. Snídaně jsou formou teplého i studeného bufetu. Večeře se podávají v restauraci Mustang (při pobytu na 3 dny) nebo Tatra (při pobytu na 4 dny).

Využijte, že máte 2 hodiny E-Bike v ceně a jeďte se porozhlédnout po okolí - stylově na elektro kole, se kterým zdoláte každý kopec. (Možnost motor vypnout a jet jako na klasickém kole).

K večeru lenošte přímo v areálu apartmánů - posezení, gril, pro děti houpačky, trampolíny, prolézačky - to vše je vám k dispozici a doladí tatranskou pohodičku.

Relaxace ve wellness a o víkendu masáže

V areálu máte možnost zavítat do moderního wellness centra, kde je všem hostům k dispozici sauna - finská a bylinková, vířivka a oddychová zóna s relaxační místností. 

V rámci balíčku získáváte 1x vstup do wellness centra pro dva, pokud si zakoupíte víkendový pobyt, užijete si navíc relaxační dvacetiminutovou masáž.

Výlety do okolí, aquaparky a termální lázně

Kam můžete během své dovolené vyrazit? Možností je spoustu. Pokud se chcete vydovádět nebo ohřát v termální vodě, není nic jednoduššího než vyrazit do aquaparků či termálních lázní.

  • Vodní ráj Gino Paradise Bešeňová: horké prameny termálních vod blahodárně působí na pohybové a dýchací ústrojí.
  • Tatralandia Holiday Resort: je největším celoročním areálem vodní zábavy s ubytováním na Slovensku, v Čechách a Polsku. Nudit se určitě nebudete díky 26 tobogánům, atrakcím ve Funparku, či Tropical Paradise parku, kde teplota vody ani vzduchu neklesá pod 30 °C.

Zapomenout byste rozhodně neměli ani na turistiku. Nízké Tatry přímo vyzývají k výletům do přírody. Navštívit můžete třeba:

  • Bešeňovské travertíny - jedná se o přírodní památku opuštěného lomu, kde najdete prameny minerální vody
  • Lúčanský vodopád - tato národní přírodní památka je skvělým cílem pro výlety, jedná se o 13 m vysoký kaskádový vodopád
  • Vrbické pleso - krásnou podívanou vám zaručí největší ledovcové jezero Nízkých Tater Vrbické pleso
  • Zoo Liptovský Mikuláš - návštěvu ocení hlavně nejmenší návštěvníci
Hilson Apartments Jasná

Hilson Apartments Jasná

Demänová 497 , Liptovský Mikuláš
Slovenská republika

Provozuje společnost:
Moti.s.r.o. IČ: 36287016


+421 918 060 803

zlavy@hilson.sk

Check In
Check Out
Domácí mazlíček
Bezbariérovost
Parkování