Odpočiňte si ve vyhlášeném lázeňském městě Györ. Hotel Golden Ball Club **** nabízí chutnou polopenzi a nové, prostorné wellness centrum s velkým bazénem a vířivkou. Platnost až do konce roku, dítě do 6 let zdarma.
Odpočiňte si ve vyhlášeném lázeňském městě Györ. Hotel Golden Ball Club **** nabízí chutnou polopenzi a nové, prostorné wellness centrum s velkým bazénem a vířivkou. Platnost až do konce roku, dítě do 6 let zdarma.

Wellness pobyt v centru Györu

Hotel Golden Ball Club **** leží přímo v centru turisticky oblíbeného města Györ, v blízkosti je klidný park i známé termální lázně. Ubytováni budete ve dvoulůžkových pokojích s vlastním sociálním zařízením, minibarem, sejfem, klimatizací, LCD TV a WiFi.

Zbrusu nové hotelové wellness, které je otevřené každý den od 9:00 do 21:00 hodin (pátek - neděle už od 8:00 hodin), vás uchvátí vyhřívanými bazény s celkovou vodní plochou 120 m², vířivkou, dětskými bazény nebo saunovým světem (každý den 15:00 - 21:00 hodin, pátek - neděle už od 10:00 hodin) s parní lázní a tepidáriem.

Relaxujte v celoročně otevřených termálních lázních Györ

Györ je jedním z nejhezčích maďarských měst, které se pyšní krásným barokním centrem a najdete ho jen 60 km od Bratislavy. Zdejší termální a zážitkové lázně se nachází asi 400 m (5 minut chůze) od hotelu a patří k těm nejoblíbenějším v celém Maďarsku. Z hloubky 2 000 m zde tryská léčivá voda o teplotě 37 - 63 °C.

Užijte si koupání ve 3 termálních a 5 zážitkových bazénech, nechybí zde ani tobogány a saunový svět. Součástí saunového světa je finská sauna, venkovní bazének, parní kabina, perličková lázeň, frigidárium a 2 infrakabiny, vyhřívaná kamenná lavice, aromaterapeutická sauna, solná kabina, masážní křeslo a jacuzzi vířivka.

Lázně jsou otevřeny celoročně od neděle do čtvrtka (9:00 - 20:00 hodin), v pátek, sobotu a o státních svátcích (9:00 - 21:00 hodin). Celodenní vstup pro dospělého vás vyjde na cca 10 €.

Rozhodně se vypravte na vycházku do města. Jeho historie se datuje až do 11. století, díky čemuž zde najdete kostely a další budovy s nádhernou architekturou.

Další tipy na výlet v Györu:

  • Biskupský hrad a palác, který je obklopený zbytky kamenné středověké a cihelné tereziánské hradby.
  • Benediktinský a Karmelitánský kostel. Druhá jmenovaná pozdně barokní stavba leží na náměstí Bécsikapu, kterému vévodí i socha významného maďarského spisovatele a malíře Kisfaludy Károlyho.
Golden Ball Club ****

Golden Ball Club ****

Szent István út. 4 , Györ
Maďarsko

Provozuje společnost:
Golden Ball Club Kft. IČ: 08-09-012990


+36-96/618-100

info@goldenball.hu

Check In
od 14:00
Check Out
do 11:00
Domácí mazlíček
Bezbariérovost
Parkování

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Restaurace
Fitness
Minibar
Wellness
Vnitřní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
0,8 km
Vzdálenost od lázní
1 km
Zastávka
0,2 km