Vyrazte do Paříže a užijte si neopakovatelný zážitek v Disneyland® Paris & Walt Disney Studios®! Během třídenního pobytu vyzkoušíte nejslavnější horské dráhy, setkáte se s oblíbenými pohádkovými hrdiny a necháte se uchvátit kouzelnou světelnou show. Atmosféru ještě více podtrhuje ubytování inspirované Disney tématikou a pro váš maximální komfort budete mít k dispozici autobusovou dopravu přímo do zábavních parků.

O ubytování

Čeká na vás ubytování v Disney Hotelu Santa Fe ** nebo Disney Newport Bay Clubu ****. Nenechte se zmást názvy měst ve jménech hotelů, obě budovy se nacházejí v okrajové části Paříže, nedaleko vašeho hlavního cíle – Disneylandu®. Z Disney Hotelu Santa Fe ** se do zábavních parků dostanete během 20 minut pěšky, z Hotelu Newport Bay **** vám cesta zabere pouhých 15 minut. Autem či domluvenou hromadnou dopravou je potom cesta ještě o pár minut rychlejší.

Nejdůležitější atrakcí v okolí jsou samozřejmě zábavní parky s Disney tématikou, tedy Disneyland® Park a Walt Disney Studios® Park. Pokud se ale na chvíli odtrhnete od magického prostředí pohádkových světů, možná se rádi projdete i po Paříži. Cesta do centra města vám sice zabere cca hodinu, potom už budete mít nejznámější památky jako na dlani. Můžete si tak prohlédnout monumenty, jako je slavná Eiffelova věž a Vítězný oblouk, nebo si projít různorodá muzea a galerie, včetně Louvru nebo Muzea voskových figurín Grévin.

Kde budete spát?

Při výběru pokoje bude mít pravděpodobně slovo také váš vkus na filmy, ubytování je totiž silně inspirované pohádkami a filmovými trháky z dílny studia Disney.

Pokoje v Disney Hotelu Santa Fe ** osloví všechny fanoušky filmu Auta, kterým jsou pokoje i zbytek hotelu silně inspirované. Můžete se těšit na výzdobu ve stylu Route 66 a komfortní vybavení ve formě pohodlné dvoulůžkové postele, vlastní koupelny, televize a WiFi připojení.

Ubytování v Disney Newport Bay Clubu **** bude vhodnou variantou pro náročné. Z oblíbených postav zde můžete potkat Mickey Mouse a Minnie, hlavně si ale užijete vysoký komfort a atmosféru retro jachtařského klubu. Interiér pokojů je laděný do námořnické tématiky a najdete zde opět dvoulůžkovou postel, vlastní koupelnu, televizi a WiFi připojení. V hotelu je navíc k dispozici i vnitřní a venkovní bazén či sauna.

Na čem si pochutnáte?

Občerstvení v Disney Hotelu Santa Fe ** je inspirované především mexickou kuchyní. Nejrůznější speciality ochutnáte v all you can eat bufetu La Cantina, kde si od každého jídla naberete, co hrdlo ráčí. Ráno zde můžete zahájit bohatou snídaní a na své si přijdou i vegetariáni či vegani. Osvěžující drink vám připraví v Rio Grande Baru a na odpolední kávu si můžete zajít do oblíbeného Starbucksu.

Na skvělé kulinářské zážitky se můžete těšit i v Disney Newport Bay Clubu ****. Také zde se začíná bufetem – v restauraci Cape Cod se ráno podávají vydatné snídaně a přes den zde můžete testovat nejrůznější pokrmy z ryb a další speciality. Na oběd či večeři si zajděte do restaurace Yacht Club, inspirované kuchyní Nové Anglie říznuté středomořským vlivem. Večerní drink si nakonec vychutnáte v baru Captain’s Quarters, kde se při sezení v luxusním koženém křesle budete cítit, jakože vlastníte minimálně dvě jachty.

Něco navíc

Zlatým hřebem vašeho pobytu bude jedinečná světelná show Magic Over Disney® v Disneyland® Paris. Ten se skládá ze dvou velkých zábavních parků umístěných přímo naproti sobě – Disneyland® Parku a Walt Disney Studios® Parku. Každý park nabízí něco trochu jiného:

Walt Disney Studios® Park je celý o filmech. Nasajete atmosféru Hollywoodu a zjistíte více o tvorbě vašich oblíbených filmů a pohádek. Také si nenechte ujít horské dráhy, jako je Cars ROAD TRIP, nebo různá představení.

Disneyland® Park se skládá z pěti různých oblastí, které zahrnují nespočet horských drah, včetně Big Thunder Mountain, Buzz Lightyear Laser Blast a Star Wars Hyperspace Mountain. Odehrává se zde také pestrý program. Srdcem a hlavním symbolem Disneyland® Parku je pohádkový zámek Šípkové Růženky. Po vzoru amerických Disneylandů® je zámek obklopen pěti tematickými zeměmi plnými atrakcí a nezapomenutelných zážitků:

  • Main Street USA – Hlavní ulice Spojených států ve stylu westernového městečka je vstupní bránou do zábavního parku. V ulici najdete restaurace i obchůdky. Na železniční stanici můžete nasednout do vyhlídkového vláčku, ten vás proveze celým parkem.

  • Adventureland – Dobrodružný ostrov nabízí zážitky ze všech koutů světa. Vydejte se na pirátskou plavbu s Jackem Sparrowem, na průzkum starobylé ruiny s Indiana Jonesem, na safari v srdci Afriky nebo následujte Aladina kouzelnými uličkami Agrabahu.

  • Discoveryland – Země objevů je nejnovější částí parku, kde si na své přijdou všichni badatelé. Nejpopulárnější atrakcí je horská dráha Space Mountain: Mission 2, která vás v raketě vystřelí do vesmíru. Dále si zde po boku hrdinů z Toy Story (Příběh hraček) zastřílíte z laserové pistole. Vyzkoušet můžete také ponorku Julese Verna nebo se projet v autech z 50. let.

  • Fantasyland – Země fantazie je nejstarší částí parku, nejvíce si ji užijí především malí návštěvníci. Najdete zde úplně nejoblíbenější atrakci pařížského Disneylandu® – Small World (Malý svět), kde se svezete lodičkou světem plným pohádkových figurek. Společně s Petrem Panem se pak proletíte z Londýna až do Země Nezemě, nebo se můžete projet v čajových šálcích z Alenky z Říši divů. Právě tady potkáte oblíbené dětské postavičky, jako je Medvídek Pú, Popelka, Mickey Mouse, Minnie a další.

  • Frontierland (Pohraniční země) vás přenese na divoký západ mezi kovboje a indiány. Dominantou je horská dráha Big Thunder Mountain. Malé návštěvníky nadchne indiánská vesnička ve stylu pohádky o princezně Pocahontas a pro ty, kdo mají pro strach uděláno, je tady strašidelný dům.

Magic over Disney

Magic over Disney

Boulevard de Parc , Marne-la-Vallée, France
Francouzsko

Provozuje společnost:
Wagner Kurzreisen GmbH IČ: HRB166756B


+420 538 880 980

info@travelking.cz

Check In
od 15:00
Check Out
do 11:00
Domácí mazlíček
Zakázán
Bezbariérovost
Částečná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
35 km
Zastávka
0,8 km