Užijte si dovolenou v kouzelné přírodě Tater v hotelu Summit ***. Těšte se na chutnou polopenzi, privátní vířivku, zapůjčení kol, pronájem tenisových kurtů i další sportovní vyžití a slevu 20% na vstup do termálů.
Užijte si dovolenou v kouzelné přírodě Tater v hotelu Summit ***. Těšte se na chutnou polopenzi, privátní vířivku, zapůjčení kol, pronájem tenisových kurtů i další sportovní vyžití a slevu 20% na vstup do termálů.

Komfortní hotel Summit *** jen 500 metrů od termálů

Vydejte se na perfektní dovolenou do nádherné přírody pod Tatrami. Nezapomenutelný pobyt vám zaručí hotel Summit ***, kde se můžete těšit na výborné jídlo a příjemnou domácí atmosféru.  Hotel najdete v malebné krajině Liptova, jen pár kroků od oblíbených termálů v Bešeňové.

Pokoje jsou nekuřácké, prostorné, pěkně vybavené se sladěným nábytkem, vlastním sociálním zařízením, TV, telefonem, minibarem, ledničkou a nechybí zde ani balkon.


Pobyt v hotelu Summit *** již využilo více než 1 000 spokojených zákazníků Slevokingu. Hotel má výborné hodnocení a hosté si vychvalují jak komfortní ubytování, výtečnou stravu, milý personál, tak i lokalitu Tater.


Místní speciality i odpočinek v relax centru

V hotelové restauraci si vychutnáte místní speciality, které potěší všechny milovníky dobrého jídla. Na terase si vychutnejte kávu a dezert.

Hostům je zde k dispozici relax centrum. Odpočinete si tu ve whirlpoolu (37 °C), finské sauně a relaxační místnosti. Využijte také parní hydro-masážní box nebo si dopřejte jednu z masáží.

Termální aquapark Gino Paradise Bešeňová

Hlavním lákadlem pobytu v hotelu Summit *** je rozhodně snadná dostupnost (500 m, 10 minut chůze) do termálního aquaparku Gino Paradise Bešeňová.

Vodní ráj Gino Paradise Bešeňová je vybudován na bázi horkých pramenů termálních vod, které blahodárně působí na pohybové a dýchací ústrojí. Aquapark nabízí nespočet možností vodní zábavy, tobogánů a atrakcí. Areál je moderně vybavený a nabízí možnosti celoroční rekreace.

Další vyžití v kraji Liptov

  • Vlkolínec (UNESCO) - navštivte tuto středověkou osadu, která je zapsána na prestižním seznamu světového kulturního dědictví. V této vesničce uvidíte typické srubové domky lidové architektury na Slovensku.
  • Archeoskanzen Liptovská Mara.

NÁŠ TIP: S Liptov Region Card si užijete slevy v celém regionu - do aquaparků, na lanovky ve středisku Jasná a Ružomberok, dále pak slevu 5 - 50% na vstupy na více než 70 dalších atrakcí.

Hotel Summit ***

Hotel Summit ***

Bešeňová 155 , Bešeňová
Slovenská republika

Provozuje společnost:
SUMMIT, a.s. IČ: 36398055


+ 421 908 901 392

hotelsummit@hotelsummit.sk

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Bezbariérovost
Parkování

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná