Užijte si netradiční pobyt přímo na farmě se zvířátky. Farma Jerusalem poblíž Příbrami vám nabídne příjemný pobyt s lehkou snídaní z domácích zdrojů. Navíc se můžete těšit na privátní finskou saunou a horký sud, kde budete moc trávit, kolik času budete chtít. Jako milá pozornost na vás na pokoji bude čekat lahev vína.

O ubytování

Dokonalým místem pro únik z města je Farma Jerusalem, kde zažijete pobyt plný nezapomenutelných zážitků. Nachází se v malebné vesničce Jerusalem nedaleko Příbrami a můžete se těšit nejen na odpočinek v přírodě či wellness, ale především na zvířecí obyvatele farmy, kteří vám zpříjemní každý den.

Chcete si zajezdit na poníkovi, pohrát s roztomilými kočičkami, nebo třeba nakrmit kozy a ovečky? Žádný problém, protože pro tato i jiná zvířátka je farma domovem. Navíc se zde můžete naučit podojit krávu, vyrobit si vlastní sýr či jogurt a spoustu dalšího. Pobyt je tedy ideální pro rodiny s dětmi, které se rády dozvědí o životě na farmě.

Skvělým výletním cílem je pouze 3 km vzdálené město Příbram, jehož dominantou je barokní poutní areál Svatá Hora (6 km). K návštěvě zde láká také Hornické muzeum (6,6 km), kde nahlédnete do zajímavých expozic, báňských staveb, a dokonce se svezete důlním vláčkem. Dětem uděláte radost také prohlídkou dolu Drkolnov (7 km) s unikátní technickou památkou v podobě vodního kola o průměru 12,4 m. Na závěr sjedete do důlních hlubin po 51 m dlouhé skluzavce, což je atrakce oblíbená u malých i velkých návštěvníků.

Parádní podmínky pro turistiku i cyklistiku nabízí CHKO Brdy. Udělejte si výlet třeba k Padrťským rybníkům (28 km), po brdském hřebeni, ke zřícenině hradu Valdek (26 km), k pozůstatkům kláštera Teslíny (31 km) nebo loveckému zámečku Tři trubky (25 km).

Kde budete spát?

Během pobytu se vaším domovem stane dvoulůžkový pokoj, ve kterém se dokonale snoubí tradiční materiály s moderním komfortem. Součástí pokoje je prostorná vlastní koupelna s toaletou, sprchou a umyvadlem. Součástí vybavení je WiFi připojení, klimatizace, televize a malá kuchyňka. Na pokoj je možné umístit jednu přistýlku.

Na čem si pochutnáte?

Každé ráno se těšte na lehkou snídani. Pochutnáte si na domácím jogurtu, sýru, mléku či müsli.

Kde budete relaxovat?

Stačí vyjít z pokoje a ocitnete si v relaxační zóně, kde na vás čeká horký sud s vířivkou a finská sauna s krásným výhledem do výběhu poníků.

Cestujete s dětmi?

Na malé hosty čeká na farmě spousta zážitků se zvířátky. Zajezdí si na ponících, pohladí si kočičky v kočičí kavárně a nakrmí ovce, krávy či kozy. O zábavu za každého počasí se postará velký dětský koutek plný her a hraček.

Farma Jerusalem

Farma Jerusalem

Jerusalem 1 , Příbram
Česká republika

Provozuje společnost:
Susanna Marie Menius Čermáková IČ: 72519479


+420773555999

susanna-marie@centrum.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
za 200 Kč/noc
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Dětský koutek
Dětské hřiště
Minibar

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
3,8 km
Zastávka
0,3 km
Aquapark
4,2 km

Tipy na výlet

Brdy

Brdy Tip na výlet

Brdy - nejvyšší ryze české pohoří v České republice, které na vlastní kůži poznalo pronikání člověka do krajiny, intenzivní honbu za přírodním bohatstvím i období romantické turistiky. Historické stopy se pro civilizační nedotčenost brdské vrchoviny dochovaly v podobě, která jinde nemá obdoby. Přidáme-li fakt, že jde o nejrozlehlejší pustý a málo přeměněný kraj v samém srdci Čech, nalezneme jedinečný fenomén. Pro veřejnost byly Brdy zpřístupněny od dubna 2016.

Více informací
Orlická přehrada
Orlická přehrada
Zámek Orlík nad Vltavou
Zámek Orlík nad Vltavou
Hrad Zvíkov
Hrad Zvíkov