Máte rádi klid, přírodu, zvířata a zábavné aktivity? Pak pro vás bude Resort Hulín naprostým rájem. V půvabné přírodě středních Čech si krásně vydechnete, posilníte se výtečnou polopenzí a užijete si bohatý program – minizoo se zvířátky, bowling, různorodá sportovní hřiště a zajímavé výlety už čekají jen na vás.

O ubytování

Resort Hulín se nachází v malé obci Jesenice, obklopený krásnou přírodou Sedlčanska. Jde o perfektní místo na dovolenou s dětmi, ale i v páru. V jakémkoliv ročním období zde skvěle vypnete a užijete si odpočinek i spoustu zábavy.

V létě se vykoupejte v zatopeném lomu Bořená Hora (10,1 km) nebo ve vodní nádrži Slapy (34,4 km), kde si užijete i řadu vodních sportů. Vyrazit můžete i k nedaleké přehradě Orlík (28,3 km). K příjemnému pěšímu výletu pak láká zřícenina hradu Zvěřinec (4,5 km) ze 14. století.

Můžete si také zajet do Votic (16 km), ze 35metrové kostelní věže Václavka budete mít krásný výhled na město a okolí. Mezi oblíbené místní atrakce dále patří klášter svatého Františka nebo Motýlárium a Ekocentrum.

Milovníky historie jistě zaujme Skanzen Vysoký Chlumec (9,4 km), kde uvidí tradiční vybavení venkovské domácnosti nebo pilu na vodní pohon z druhé poloviny 19. století. Vynechat rozhodně nesmíte ani návštěvu zámku Konopiště (29,3 km) s nádherným parkem a jedinečnými exponáty.

Kde budete spát?

Ubytujete se v jednom z 20 komfortně vybavených pokojů a apartmánů. K dispozici budete mít vlastní koupelnu, televizi, lednici, lůžkoviny a ručníky.

  • Dvoulůžkový pokoj zahrnuje manželskou postel nebo 2 oddělená jednolůžka, šatní skříň a psací stůl. Do pokoje je možné přidat také přistýlku.

  • Apartmán ubytuje až 6 osob na 4 pevných lůžkách a 2 přistýlkách. Skládá se ze 2 samostatných ložnic a obývacího pokoje, takže budete mít i ve větší skupině dostatek soukromí. Navíc má také balkon s hezkým výhledem do okolí.

Na čem si pochutnáte?

V útulné restauraci si pochutnáte na specialitách domácí i zahraniční kuchyně. V chladnějších měsících se zde příjemně ohřejete u kamen, v létě zase oceníte slunnou venkovní terasu s posezením.

Cestujete s dětmi?

Děti se vyřádí na venkovním hřišti a budou jistě nadšené z Mini ZOO s velbloudem, pávy, nosály, oslíky, poníky, králíky, kozičkami a spoustu dalších zvířátek. Ta si můžete pohladit i nakrmit, v nabídce je i projížďka na ponících.

Něco navíc

Resort je perfektně připravený i na milovníky aktivní zábavy – 3 bowlingové dráhy, venkovní kurt s umělým povrchem pro tenis, malou kopanou, nohejbal a florbal, minigolf, beachvolejbal, šipky a stolní fotbal už zde čekají jen na vás. Rybáři si navíc mohou zachytat v 5 rybnících s možností sportovního rybolovu bez povolenky.

Resort Hulín

Resort Hulín

Hulín 10 , Hulín Sedlčany
Česká republika

Provozuje společnost:
P.H. Gastro s.r.o. IČ: 47052856


+420 731 502 875

recepce@resorthulin.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
za 100 Kč/noc
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Restaurace
Dětské hřiště
Konferenční místnost
Minibar

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
1,4 km
Vzdálenost od jezera
15 km
Zastávka
1,4 km

Tipy na výlet

Zámek Konopiště

Zámek Konopiště Tip na výlet

Původně hrad ze 13. století, dnes úchvatný zámek v pseudohistorickém romantickém hradním stylu. To je zámek Konopiště. Právě současnou nezaměnitelnou podobu dostal zámek na přelomu 19. a 20. století, kdy byl jeho vlastníkem sám následník rakouského trůnu František Ferdinand d'Este. V prohlídkových okruzích si zde dnes prohlédnete třeba honosné salony, soukromé pokoje císařské rodiny nebo Loveckou trasu s mnoha expozicemi.

Prohlídkové okruhy

  • Salony jižního křídla zámku
  • Salony severního křídla zámku
  • Soukromé pokoje rodiny Františka Ferdinanda d'Este
  • Lovecká trasa
  • Gotické sklepení

K zámku patří krásná Růžová zahrada se skleníky, kam se vydejte na romantickou procházku mezi růžemi a pávy. Na východní straně zámku vás překvapí zámecký medvěd, kterého zde chovají v místě bývalého příkopu.

Více informací
Sedlčany
Sedlčany
Benešov
Benešov
Orlická přehrada
Orlická přehrada