Dopřejte si relax v krásné přírodě nedaleko Prahy. Palace Inn Hotel & Grill Restaurant **** vás nadchne dobovým exteriérem i interiérem a skvělou lokalitou nedaleko několika přírodních parků a hradu Karlštejn a v dojezdové vzdálenosti od centra Prahy. Těšit se můžete také na výtečnou snídani či polopenzi a dle varianty i na luxusní odpočinek ve wellness s Proseccem.

O ubytování

Palace Inn Hotel & Grill Restaurant **** se nachází v Jílovišti, přibližně 20 km od centra Prahy a nabízí jedinečné ubytování v citlivě zrekonstruované historické budově. Okouzlí vás nejen působivou architekturou, ale také bohatou kinematografickou tradicí a originálními modely aut z dob Elišky Junkové. Klidné okolí zve ke krásným výletům a zajímavým aktivitám, díky blízkosti hlavního města navíc nezůstanete ochuzení ani o krásné památky a kulturní život.

Procházkou se můžete vydat k Černolickým skalám (3,3 km) či rozhledně Korunka (4,3 km), na dosah budete mít rovnou dvě golfová hřiště – Líšnice a Prague City Golf, a v létě si užijete vodní sporty na přehradě Vrané nad Vltavou (8 km). Její okolí je navíc ideální k pěkným výletům i v chladnějších měsících, najdete zde např. vyhlídku Kateřina, vyhlídku na Vltavu nebo Škroupovu vyhlídku. Milovníci zvířat si mohou zaskočit i do Kontaktního Zooparku ve Zvoli (17,6 km), kde si zblízka prohlédnou kočkovité šelmy, plazy a další exotická zvířata.

Na delší výlet za přírodními krásami vyrazte do chráněné krajinné oblasti Český kras (7,5 km) nebo do přírodních parků u Prahy, jako je Botič-Milíčov (26,3 km) nebo Radotínsko–Chuchelský háj (16,8 km). Historie na vás dýchne při návštěvě slavného Karlštejna (14,1 km) nebo pozůstatků hradu Karlík (8,5 km), no a samozřejmě při zkoumání centra Prahy se Staroměstským náměstím, slavným orlojem, Karlovým mostem, Pražským hradem a dalšími významnými monumenty. V zimě si pak nenechte ujít kouzelné vánoční trhy na několika pražských náměstích.

Kde budete spát?

Hotel nabízí 15 stylových pokojů a apartmánů s dobovým interiérem a krásným vyřezávaným nábytkem. Váš komfort zajistí koupelna s WC a vanou, klimatizace a WiFi připojení.

  • Pokoj Economy měří 20 m² a je vybavený velkou manželskou postelí.

  • Pokoj Standard má plochu 48 m² a skládá se ze samostatné ložnice s manželskou postelí nebo oddělenými jednolůžky a pracovny s psacím stolem a křesly, kam je možné přidat další dvě lůžka.

  • Rodinné apartmá nabídne velkorysých 100 m², na kterých najdete ložnici s manželskou postelí, pokoj se dvěma oddělenými lůžky a obývací místnost s posezením a psacím stolem. K dispozici budete mít také dvě koupelny.

Na čem si pochutnáte?

Stylová restaurace nabízí pestrý výběr pokrmů české i mezinárodní kuchyně, ochutnat můžete například vyhlášená žebírka, burgery nebo krevety. Každý víkend je v nabídce speciální mezinárodní menu (Mexiko, Amerika, Španělsko aj.).

Kde budete relaxovat?

K odpočinku můžete využít horkou finskou saunu a moderní venkovní vířivky s hydromasáží a světelnými efekty. Přímo v hotelu najdete také solárium.

Palace Inn Hotel & Grill Restaurant ****

Palace Inn Hotel & Grill Restaurant ****

Všenorská 45 , Jíloviště
Česká republika

Provozuje společnost:
Palace inn s.r.o. IČ: 21050058


724 598 005

info@palace-inn.eu

Check In
od 15:00
Check Out
do 12:00
Domácí mazlíček
Zakázán
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Restaurace
Fitness
Wellness

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
0,7 km
Zastávka
0,7 km
Aquapark
23,8 km
Sjezdovka
35,4 km
Běžkování
4,9 km

Tipy na výlet

Praha

Praha Tip na výlet

Hlavní město České republiky ležící na řece Vltavě se vyznačuje dlouhou a bohatou historií a je domovem řady důležitých kulturních památek. I proto je jeho historické centrum od roku 1992 zapsáno na seznamu světového kulturního dědictví UNESCO a obecně je považováno za jedno z nejkrásnějších měst v Evropě. Není divu, že pražské památky přilákají ročně miliony turistů z celého světa.

Ani vy byste si proto neměli nechat ujít:

  • Pražský hrad
  • Karlův most
  • Staroměstské náměstí s Pražským orlojem

Mezi další významné památky, které byste neměli minout, patří také například Josefov, Petřín nebo Vyšehrad. Když vás historie omrzí, můžete vyrazit za kulturou do Národního divadla, a s dětmi za poznáním do Pražské ZOO a Botanické zahrady v Tróji, či vodními aktivitami v Aquapalace Praha. A pokud Prahu navštívíte v zimě, nenechte si ujít vyhlášené vánoční trhy s kouzelnou atmosférou.

A malý tip navíc: jestli toho chcete v Praze vidět co nejvíce, vyhraďte si na prohlídku města alespoň jeden víkend. Je to náročné, ale stojí to za to!

Více informací
Hrad Karlštejn
Hrad Karlštejn
Přírodní park Botič - Milíčov
Přírodní park Botič - Milíčov
Aquapalace Praha
Aquapalace Praha