Vyzkoušejte nevšední glampingovou dovolenou! V moderní maringotce Samotka pod Brdy si užijete klidný pobyt v přírodě, rozjímání na venkovní terase s krásným výhledem i úžasné výlety. Vyrazte třeba do Příbrami nebo prozkoumejte CHKO Křivoklátsko. Vaše pohodlí zajistí vybavená kuchyňka i WiFi připojení.

O ubytování

Moderní maringotka Samotka pod Brdy se nachází v středních Čechách, nedaleko Příbrami, s dobrou dostupností do Prahy i do Plzně a na dosah několika chráněných krajinných oblastí. Kromě krásné lokality si tak užijete i skvělé výlety po památkách a přírodních krásách.

V nedaleké Příbrami (7,6 km) můžete navštívit hned několik historických dolů, ve kterých v současnosti sídlí hornické muzeum. Projděte si naučnou stezku lesoparkem Litava a v létě se osvěžte v areálu Nový rybník, kde si kromě koupání užijete i různé sporty a najdete zde letní kino, minizoo, skatepark, volnočasové hřiště s work out hřištěm a další atrakce. Zaplavat si můžete také v Aquaparku Příbram a v chladnějších měsících na vás čeká zimní stadion s ledovou plochou.

Plzeň (66 km) vám nechá nahlédnout do historie pivovarnictví v místních muzeích a zaujme tajemným středověkým podzemím. Pro zvídavé je tu potom vědecko-zábavní centrum Techmania Science Center v bývalých továrních halách Škodovky. Praha (56,5 km) vás zase okouzlí nádherným historickým centrem s legendárním orlojem, Karlovým mostem a dalšími monumenty. A kam na výlet do přírody? Prozkoumejte třeba kouzelný Český kras (44,3 km) nebo chráněnou krajinnou oblast Křivoklátsko (33,5 km).

Kde budete spát?

Ubytování se nese v duchu dnes tak populárního glampingu – kombinuje dokonalé soukromí, klid přírody a příjemný komfort. Maringotka je krásně, moderně vybavená a zahrnuje ložnici s manželskou postelí, oddělenou od zbytku prostoru závěsem, obývací pokoj s rozkládací pohovkou a kuchyňku se vším důležitým vybavením (lednice, kávovar, vařič, rychlovarná konvice...).

K dispozici budete mít také separační WC. Klasickou sprchu v maringotce nenajdete, k dispozici ale budete mít kanystry s pitnou vodou a nádrž s dešťovou vodou. Chybět nesmí ani připojení k elektřině nebo WiFi připojení. To ale klidně vypněte, pokud si chcete užít opravdu ničím nerušený relax. Letní večery pak můžete trávit na venkovní terase s posezením.

Na čem si pochutnáte?

Díky vybavené kuchyňce, včetně základních surovin, jako je pepř, sůl či olivový olej, si můžete kdykoliv připravit přesně na co budete mít chuť. K zapůjčení je zde také gril na dřevěné uhlí, který využijete na venkovní terase.

Něco navíc

Pro chladnější večery jsou v maringotce připravená kamna na dřevo, to si můžete nechat nachystat za příplatek.

Sportovcům by se zase mohl hodit zámek na kola, kterým mohou kola zamknout k oji maringotky.

Samotka pod Brdy

Samotka pod Brdy

Brdy, Občov , Brdy, Občov
Česká republika

Provozuje společnost:
David Váňa IČ: 08042195


+420 607 643 920

samotkapodbrdy@gmail.com

Check In
od 15:00
Check Out
do 12:00
Domácí mazlíček
za 300 Kč/noc
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Wi-Fi zdarma
Minibar

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od rybníka
7,5 km
Zastávka
0,7 km
Aquapark
8,5 km

Tipy na výlet

Brdy

Brdy Tip na výlet

Brdy - nejvyšší ryze české pohoří v České republice, které na vlastní kůži poznalo pronikání člověka do krajiny, intenzivní honbu za přírodním bohatstvím i období romantické turistiky. Historické stopy se pro civilizační nedotčenost brdské vrchoviny dochovaly v podobě, která jinde nemá obdoby. Přidáme-li fakt, že jde o nejrozlehlejší pustý a málo přeměněný kraj v samém srdci Čech, nalezneme jedinečný fenomén. Pro veřejnost byly Brdy zpřístupněny od dubna 2016.

Více informací
Praha
Praha
CHKO Křivoklátsko
CHKO Křivoklátsko
Plzeň
Plzeň