Užijte si dokonalou dovolenou v rakouských Alpách v luxusním Bergresortu Zugspitze Ehrwald by ALPS RESORTS ****! Na úpatí hory zde na vás čekají moderní prostorné pokoje pro 2 až 8 osob a nekonečné možnosti turistiky, cyklistiky a dalších sportů. Energii načerpáte při bohatých bufetových snídaních připravených z čerstvých lokálních surovin. A nebude chybět ani odpočinek v přepychovém wellness s venkovním vyhřívaným bazénem a 4 druhy saun!

O ubytování

Bergresort Zugspitze Ehrwald by ALPS RESORTS **** se nachází v malebné rakouské horské vesničce Ehrwald, a to přímo na úpatí nejvyšší německé hory Zugspitze (2 962 m n. m.). Kombinace nádherné nedotčené přírody, mimořádně čistého vzduchu a atraktivních výletních cílů dělá z tohoto místa ráj pro všechny vyznavače aktivní dovolené. Užijte si alpskou pohostinnost s nádechem luxusu!

Impozantní hora Zugspitze leží přímo na hranici Rakouska a Německa. Během celodenní túry ji můžete zdolat po svých, nebo vyjet z Ehrwaldu moderní lanovkou. Krásnými výletními cíli jsou také alpská jezera Seebensee (4 km) a Eibsee (14 km) či horská chata Coburger Hütte (6 km).

V zimě vás nadchne lyžařský areál Wettersteinbahn, který se nachází přímo nad Ehrwaldem. Těšte se na 22 km sjezdovek všech stupňů obtížnosti. Nedaleký Ski areál Ehrwalder Alm (2 km) nabízí téměř 28 km sjezdovek obsluhovaných 9 lanovkami a vleky.

Kde budete spát?

Dvoulůžkový apartmán Premium poskytuje moderní ubytování s vlastní koupelnou a balkonem. Součástí vybavení je WiFi připojení, manželská postel a pohovka, kterou lze využít jako přistýlku pro až 2 osoby.

Čtyřlůžkový apartmán Premium se skládá ze dvou ložnic s manželskou postelí, vlastní koupelny a prostorné terasy s posezením a lehátky. K vybavení náleží WiFi připojení a pohovka, kterou lze využít jako přistýlku pro až 2 osoby.

Šestilůžkový pokoj penthouse se nachází v podkroví a poskytuje dostatek pohodlí a prostoru pro až 8 osob. Jeho součástí jsou tři ložnice s manželskou postelí, velký obývací pokoj s plně vybavenou kuchyní. Samozřejmostí je vysokorychlostní WiFi připojení.

Na čem si pochutnáte?

Každý den pobytu začnete vynikající snídaní formou bufetu podávanou v útulné restauraci. Pochutnáte si na dobrotách z těch nejkvalitnějších surovin a regionálních specialitách. Na bufetových stolech najdete například čerstvě upečené pečivo, místní sýry a uzeniny, domácí džemy a med či müsli s mlékem a jogurtem. Nebudou chybět ani teplá snídaňová jídla jako vajíčka na různé způsoby.

Kde budete relaxovat?

Součástí každé aktivní dovolené v horách by vždy měl být také poctivý odpočinek. Užijete si jej dosyta v moderním hotelovém wellness s vyhřívaným venkovním bazénem a saunovým světem (bio sauna, finská sauna, infra sauna a parní lázeň). Součástí je také odpočinková zóna s pohodlnými lehátky. Pokud zatoužíte po extra dávce pohybu, zamiřte do skvěle vybaveného fitness s posilovacími i kardio stroji.

Bergresort Zugspitze Ehrwald by ALPS RESORTS ****

Bergresort Zugspitze Ehrwald by ALPS RESORTS ****

Florentin Wehner Weg 21 , Ehrwald
Rakousko

Provozuje společnost:
Travelcircus GmbH IČ: HRB155182B


+420 538 880 980

info@travelking.cz

Check In
16:00 - 18:00
Check Out
8:00 - 10:00
Domácí mazlíček
za 19 €/noc
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Restaurace
Lyžárna
Fitness
Minibar
Fén
Wellness
Venkovní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
0,3 km
Zastávka
0,7 km
Sjezdovka
0,6 km
Běžkování
1,9 km

Tipy na výlet

Bavorské Alpy

Bavorské Alpy Tip na výlet

Bavorské Alpy nabízejí nespočet přírodních krás a aktivit. K nejkrásnějším horským scenériím této oblasti patří Národní park Berchtesgaden, kterému dominuje hora Watzmann. V údolí mezi horskými masívy se rozprostírá nejhlubší jezero Německa - Königsee. Zde si můžete užít plavbu lodí ke kostelu St. Bartholomä. Další oblíbenou oblastí je Ruhpolding, kolébka biatlonu s Olympijskou základnou Chiemgau Arena. Jsou zde ideální podmínky pro zimní sporty a v letních měsících také pro turisty a cyklisty.

Jaké další skvosty ukrývají Bavorské Alpy?

  • Lázeňské město Bad Reichenhall
  • Zugspitze - nejvyšší horu Německa
  • Vyhlídkovou plošinu AlpspiX
  • Navštivte také Orlí hnízdo, Chiemsee nebo zámek Herrenchiemsee.

V Bavorsku se můžete těšit i na gastronomické zážitky. Horské chaty nabízejí občerstvení v podobě lokálních sýrů, uzenin, domácích preclíků a mnoho dalšího.

Více informací
Letní Alpine centrum v Jerzens
Letní Alpine centrum v Jerzens
Přírodní koupaliště Pitz Park
Přírodní koupaliště Pitz Park
Zámek Landeck
Zámek Landeck