Užijte si dovolenou v Tyrolsku se vším všudy! V Hotelu Bruggwirt **** na vás čeká stylové ubytování, skvělé snídaně a hlavně perfektní dostupnost ke spoustě výletních cílů. Navíc se můžete těšit na příjemné bonusy, jako jsou vstupy na koupaliště, relax v sauně, regionální doprava zdarma aj.

O ubytování

Hotel Bruggwirt **** se nachází v rakouském Tyrolsku, nedaleko Kitzbühelských Alp, a je vynikajícím výchozím bodem pro výlety všeho druhu. Vyrazte třeba na vrchol Steinplatte (17,2 km) a nechte se uchvátit působivým výhledem do okolí. Nebo se vydejte k jezeru Pillersee (18,9 km), které vás okouzlí jasně modrou hladinou.

Při svých výletech můžete prozkoumat údolí Saalach (30,7 km) s masivy Lofer a Leogang Steinberg, Kamenným mořem a jedním z největších jeskynních systémů v Evropě, projít působivé soutěsky Vorderkaser (33,6 km) a Seisenberg (34,7 km) a sestoupit do hlubin Lamprechtovy jeskyně (33,2 km) či starých tyrolských dolů. Milovníci památek mohou vyrazit na hrad Tratzberg (70 km) ze 16. století nebo vojenskou pevnost Kufstein (39,7 km), poprvé zmíněnou v roce 1205.

Hotel je navíc doslova obklopený lyžařskými areály, kde si v zimě užijete přes 200 km sjezdovek, včetně 46 modrých, 32 červených a 18 černých, více než 60 horských chat, ke kterým se můžete vydat třeba procházkou ve sněžnicích, 70 km udržovaných běžkařských drah, ledovou plochu na bruslení a hokej a další atrakce.

A nedaleké středisko Kitzbühel (10,1 km) nezahálí ani v létě – zahrajte si golf na 4 luxusních hřištích, vyzkoušejte paragliding a využijte bohaté turistické a cyklistické stezky v okolí. Ty vás zavedou třeba k osvěžení v jezeře Schwarzsee (11,5 km) a Going (6,2 km). Pokud preferujete spíše klasický bazén, otestujte koupaliště Panorama-Badewelt (350 m), Jochberg (19,8 km) a Bichlachbad (4,7 km) uprostřed lesů.

Kde budete spát?

Ubytujete se v útulném, stylově vybaveném pokoji s originálním interiérem. K dispozici budete mít vlastní koupelnu se sprchovým koutem, televizi s plochou obrazovkou, WiFi připojení, trezor a fén na vlasy.

  • Dvoulůžkový pokoj má plochu 20 m² a je vybavený manželskou postelí a stolem s židlí. Můžete vybírat mezi variantou s balkonem nebo bez balkonu.

  • Pokoj Deluxe nabídne plochu 30–35 m² a okouzlí vás designovým nábytkem a přepychovými materiály. K vybavení patří manželská postel, samostatné jednolůžko a stolek s židlí. Součástí je také balkon s výhledem na Kitzbüheler Horn nebo Wilder Kaiser.

Na čem si pochutnáte?

Restaurace Platzhirsch @ Bruggwirt vás rozmazlí regionálními specialitami. Jídla jsou zde připravovaná s důrazem na udržitelnost, lokálnost, sezónnost a organičnost, pochutnáte si třeba na lokálních uzeninách a mléčných výrobcích, čerstvém ovoci a zelenině a dalších dobrotách. Osvěžující drink či sklenku vína si dopřejete v příjemném baru.

Kde budete relaxovat?

V malém, ale útulném wellness centru si užijete relax ve finské sauně, parní lázní či infrasauně. Saunovou seanci můžete zakončit příjemným rozjímáním v odpočívárně s vyhřívanými lehátky nebo na zelené terase. Dopřát si můžete také úžasnou relaxační masáž.

Hotel Bruggwirt ****

Hotel Bruggwirt ****

Kaiserstraße 18 , Sankt Johann in Tirol
Rakousko

Provozuje společnost:
Bruggwirt BetriebsGmbH IČ: FN553384a


+420 558 000 298

info@travelking.cz

Check In
od 15:00
Check Out
do 11:00
Domácí mazlíček
za 19 €/noc
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Parkování za 6 €/noc

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Možnost procedur
Restaurace
Lyžárna
Půjčovna kol
Konferenční místnost
Fén
Wellness

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
0,3 km
Vzdálenost od jezera
45,5 km
Zastávka
0,2 km
Aquapark
0,4 km
Sjezdovka
0,9 km
Běžkování
0,5 km

Tipy na výlet

Kitzbühel v létě

Kitzbühel v létě Tip na výlet

Kitzbühel patří mezi nejslavnější lyžařská střediska světa, co nabídnout má však i poté co sníh roztaje. V létě tato tyrolská oblast nabízí spoustu příležitostí k vysokohorské turistice. Vyrazit můžete na hřebenovku, výšlap do hor nebo na panoramatický okruh. Mezi trasy s těmi nejlepšími výhledy patří cesta přes horu Kitzbüheler Horn, kde se vám naskytne 360° výhled na horskou krajinu. Na výlet se vydejte také třeba na horu Hahnenkamm, k jezeru Schwartzsee nebo n zámek Lebenberg. Využít můžete lanovky, které vás vezmou za skvělými výhledy a ušetří spoustu sil.

Aktivní zážitky v této oblasti však horskou turistikou teprve začínají. Vyrazte objevovat krásná místa také na kole po skvělých cyklostezkách. Troufněte si na horské cyklo sjezdy nebo si vyšlápněte do kopců na e-biku. Klidnější zábavu si užijete na čtyřech golfových hřištích. Až vás sportování unaví, oceníte výbornou kuchyni s důrazem na tradici a autenticitu.

Město Kufstein
Město Kufstein
Ledovec Kaprun
Ledovec Kaprun
Termální lázně Kaiserbad Ellmau
Termální lázně Kaiserbad Ellmau