Spojte turistiku a blahodárný relax do jedné dovolené v Hotelu Bauer *** v Beskydech. Těšit se můžete na polopenzi a neomezený vstup k bazénu, do vířivky a tří druhů saun. V okolí navíc najdete celou řadu výletních cílů a skvělých atrakcí, které můžete prozkoumat zdarma či se slevou díky slevové kartě Beskydy Valašsko Card.

O ubytování

Hotel Bauer *** nabízí komfortní ubytování v centru horské obce Bílá v části Beskyd, které se říká Zadní hory. Okolí hotelu a malebná krajina Beskyd jsou nevyčerpatelnou studnicí příležitostí k zábavě.

V uplynulé zimní sezóně byla spuštěna nová 6místná lanovka Zbojník, která je v provozu i během léta. Vyveze vás na kopec Zbojnická, kde se podle legendy setkali legendární zbojníci Ondráš a Jánošík. Pokud přijedete s dětmi, tak si cestou z kopce můžete projít některou ze stezek - Pašeráckou, Medvědí nebo Dřevjanku.

Hned u hotelu najdete dětský letní park Na Bílé (120 m) s více než 30 atrakcemi a aktivitami. Kousek to budete mít také k obůrce s lesní zvěří (1,3 km), ze které budou nadšené jistě nejen vaše ratolesti. Vede k ní nenáročná stezka kolem říčky po Bílanské promenádě.

K oblíbeným výletním cílům patří také prales Salajka (7,3 km) nebo kopec Javořina (3,9 km). A vydat se můžete i za hranice, na Slovensko. Z Bumbálky (7,9 km) přes Bobek zpět na Bílou vede jedna z nejkrásnějších beskydských hřebenovek. Nebo vyrazte třeba k unikátnímu ropnému prameni na pomezí Turzovky a Korně (15 km).

Nadšení turisté při svých výletech nesmějí vynechat dominanty Beskyd – Lysou horu (24 km) nebo Smrk (12,2 km). Nedaleko jsou také oblíbené Pustevny (26,2 km). Celou rodinu tady kromě sochy Radegasta nadchne procházka po Stezce v oblacích Valaška (26,2 km) – nadzemním dřevěném chodníku o délce 610 m s vyhlídkovou věží.

Kde budete spát?

Ubytujete se v jednom ze 29 pohodlně vybavených pokojů. V každém je k dispozici vlastní koupelna, televize a WiFi připojení.

  • Pokoj Standard je vybavený manželskou postelí a psacím stolem, popřípadě můžete zvolit i variantu s přistýlkou.

  • Pokoj Komfort, který je prostornější, nabídne manželskou postel, psací stůl, rozkládací křeslo, velkoplošnou LCD televizi, malou ledničku, trezor a rychlovarnou konvici.

Na čem si pochutnáte?

Snídaně jsou formou bufetu, večeře jsou pak servírované a pochutnáte si na nich v hotelové restauraci. Během dne můžete využít denní menu ve stylové Horské jizbě. Kromě tradičních pivních značek se zde čepují i piva z lokálních minipivovarů.

V letní sezóně se můžete občerstvit také v Bistru Bauerka, které najdete u dětského parku. V nabídce jsou výtečné burgery, hranolky, pizza a jiné dobroty, nechybí výběr alko i nealko nápojů.

Kde budete relaxovat?

Po procházce, výletu nebo jen tak relaxujte v bazénu, vířivce nebo jedné ze tří saun v budově wellness centra. Najdete zde také dobře vybavené fitness studio. A pokud se chcete opravdu rozmazlit, zpestřete si pobyt některou z nabídky skvělých thajských masáží.

Cestujete s dětmi?

Pro děti je v hotelu připravená barevná dětská herna s hračkami, bazénkem s balonky a dalšími lákadly. Hned vedle hotelu je dětský letní park s více než 30 atrakcemi a aktivitami.

Hotel Bauer ***

Hotel Bauer ***

Bílá 148 , Staré Hamry – Bílá
Česká republika

Provozuje společnost:
HPHG s.r.o. IČ: 48390755


+420 602 730 012

recepce@hotelbauer.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
za 400 Kč/noc
Bezbariérovost
Částečná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Možnost procedur
Restaurace
Dětský koutek
Lyžárna
Fitness
Vnitřní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
0,5 km
Zastávka
73 m
Sjezdovka
0,1 km
Běžkování
30 m

Tipy na výlet

Beskydy

Beskydy Tip na výlet

Malebné Moravskoslezské Beskydy se, jak název napovídá, nachází na pomezí Moravy a Slezska, a mezi návštěvníky se těší čím dál větší oblíbenosti. Není divu - hory a lesy, památky, krásná příroda i spousta aktivit - Beskydy mají opravdu co nabídnout.

Co určitě musíte vidět v Beskydech:

  • Lysá hora
  • Pustevny
  • Technické muzeum Tatra Kopřivnice

Turisté a cyklisté by si ale neměli nechat ujít ani vrchol Velkého Javorníku, Bílou či Radhošť se sochou bájného Radegasta, milovníci památek a historie zase Valašské muzeum v přírodě v Rožnově pod Radhoštěm, Štramberk neboli Valašský betlém, hrad Hukvaldy či Frýdecký zámek. Významným je také město Příbor, kde se narodil lékař-neurolog a zakladatel psychoanalýzy Sigmund Freud a kde se také dodnes nachází jeho rodný dům.

Více informací
Hora Smrk
Hora Smrk
Socha Radegasta na hoře Radhošť
Socha Radegasta na hoře Radhošť
Rožnov pod Radhoštěm
Rožnov pod Radhoštěm