V krásné oblasti Valašska a Beskyd se rozhodně nudit nebudete. Čekají na vás krásné Pustevny, stezka v oblacích Valaška či koupání v přehradě Horní Bečva. Jen pár metrů od jejího břehu stojí Penzion U Pláže, kde si odpočinete v komfortním pokoji a pochutnáte na vydatné snídani formou bufetu.

O ubytování

Penzion U Pláže stojí jen pár minut chůze od břehu přehrady Horní Bečva (200 m), ve stejnojmenné obci v CHKO Beskydy. Poskytuje ideální zázemí pro sjezdové i běžecké lyžování, pěší turistiku, cykloturistiku, koupání a výlety do okolí. Třeba nádherné Pustevny jsou vzdáleny jen cca 15 km a vyrazit můžete i ke Srubu Petra Bezruče (28,6 km), na Stezku Valaška (15,1 km) nebo k působivým Satinským vodopádům (31,6 km).

V létě si užijete koupání a vodní sporty u přehrady Horní Bečva, nebo na Rožnovském koupališti (14,2 km). Celoroční vodní radovánky si můžete dopřát v Aquaparku Frenštát pod Radhoštěm (25,4 km) nebo Aquaparku Olešná (45,5 km). A na nedostatek výletních cílů si nemusíte stěžovat ani při nepříznivém počasí, na dosah budete mít skleníky Tropic Hukvaldy (36 km), Muzeum Tatra Kopřivnice (36,3 km), Valašské muzeum v Rožnově pod Radhoštěm (13,1 km) a další atrakce.

V zimě vás zas čeká zejména zábava na lyžích, k nejbližší sjezdovce Ski resortu Rališka to budete mít zhruba 1,5 km. Vyzkoušejte také Ski Malenovice (35,5 km) s 5 sjezdovkami nebo Ski Park Gruň (21,1 km) s necelými 4 km tratí. V okolí najdete i Ski areál Palkovice (38,4 km) a další lyžařská střediska. Běžkaři zase mohou vyrazit k chatě Ondřejník (39,1 km) nebo do Ski Opálená (35,8 km), odkud vede hned několik udržovaných běžkařských tratí.

Kde budete spát?

Ubytujete se v jednom z komfortních dvou až čtyřlůžkových pokojů. Každý pokoj má vlastní koupelnu se sprchovým koutem a k vybavení patří televize, malá chladnička a úložné skříně.

Na čem si pochutnáte?

V útulné jídelně penzionu se každé ráno servírují snídaně formou bufetu. K dispozici budete mít také společnou kuchyňku, kde si kdykoliv můžete připravit jídlo podle chuti.

Cestujete s dětmi?

V penzionu je k zapůjčení dětská postýlka.

Penzion u Pláže

Penzion u Pláže

Horní Bečva, č. ev. 303 , Horní Bečva
Česká republika

Provozuje společnost:
SELLLOT s.r.o. IČ: 25392468


+420 734 423 675

recepce@penzionuplaze.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Zdarma
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Wi-Fi zdarma
Možnost procedur
Minibar
Wellness

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
3 km
Vzdálenost od jezera
0,2 km
Zastávka
0,5 km
Aquapark
25,4 km
Sjezdovka
1,5 km
Běžkování
21 km

Tipy na výlet

Beskydy

Beskydy Tip na výlet

Malebné Moravskoslezské Beskydy se, jak název napovídá, nachází na pomezí Moravy a Slezska, a mezi návštěvníky se těší čím dál větší oblíbenosti. Není divu - hory a lesy, památky, krásná příroda i spousta aktivit - Beskydy mají opravdu co nabídnout.

Co určitě musíte vidět v Beskydech:

  • Lysá hora
  • Pustevny
  • Technické muzeum Tatra Kopřivnice

Turisté a cyklisté by si ale neměli nechat ujít ani vrchol Velkého Javorníku, Bílou či Radhošť se sochou bájného Radegasta, milovníci památek a historie zase Valašské muzeum v přírodě v Rožnově pod Radhoštěm, Štramberk neboli Valašský betlém, hrad Hukvaldy či Frýdecký zámek. Významným je také město Příbor, kde se narodil lékař-neurolog a zakladatel psychoanalýzy Sigmund Freud a kde se také dodnes nachází jeho rodný dům.

Více informací
Aquapark Frenštát pod Radhoštěm
Aquapark Frenštát pod Radhoštěm
Pustevny
Pustevny
Stezka Valaška
Stezka Valaška