Krásná Beskydská příroda, vynikající snídaně a mnohá turistická lákadla hned za dveřmi – to vše vás čeká v Ski Parku Gruň. Po dni stráveném na výletech a objevováním okolních atrakcí vám zajisté přijde vhod relax v sauně nebo ve venkovním koupacím sudu. Necháte se zlákat?

O ubytování

Ski Park Gruň se nachází v prostředí nádherné přírody CHKO Beskydy. Svahy lyžařského areálu začínají přímo před ubytováním. V zimních měsících se tak můžete vydovádět na 3 sjezdových tratích o celkové délce 3,8 km. V létě park horská osada Gruň a její okolí nabízí ideální podmínky pro výlety pěšky i na kole.

Najdete zde mnoho turistických tras bez velkých výškových rozdílů. Zdolat můžete nejvyšší beskydský vrcholy: Lysou horu (9 km), Smrk (12 km) nebo Radhošť (30 km) s ikonickou sochou boha Radegasta (26 km). Oblíbenými cíli turistů jsou také slavné Pustevny od Dušana Jurkoviče, Stezka Valašska (25 km) nebo naučná stezka Beskydské nebe (30 km).

Milovníci golfu mohou vyrazit do Golf & Ski Resortu Ostravice (16 km). A v opravdu teplých letních dnech se osvěžíte na koupališti ve Frýdlantě nad Ostravicí (22,7 km) nebo na koupališti Sluníčko (14,3 km) v Ostravici, kde najdete také 2 tobogány, venkovní vířivku a spoustu atrakcí pro děti.

Kde budete spát?

Čeká na vás pohodlné a domácké ubytování ve dvoulůžkovém pokoji Standard s vlastní koupelnou, nebo v pokoji Economy se společným sociálním zařízením.

Na čem si pochutnáte?

Restaurace v hlavní budově je otevřená po celý den, servíruje se zde chutná domácí kuchyně. Součástí areálu je také bar s terasou, kde se občerstvíte točeným pivem nebo nějakou tou hotovkou, a během zimní sezóny je v provozu ski bar s alkoholickými nápoji, nealkem, kávou i horkou čokoládou.

Kde budete relaxovat?

Po dni stráveném na výletech nebo na lyžích přijde vhod wellness centrum. Najdete zde finskou saunu, infra saunu a koupací sudy.

Cestujete s dětmi?

Pro malé hosty je připravena plně vybavená herna. Na recepci jsou k dispozici k zapůjčení karty, kostky nebo společenské hry.

Ski Park Gruň

Ski Park Gruň

Staré Hamry 51 , Staré Hamry
Česká republika

+ 420 734 233 803

info@skipark-grun.cz

Check In
od 15:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Zakázán
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Lyžárna
Minibar

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
4,3 km
Vzdálenost od jezera
4 km
Aquapark
32 km
Sjezdovka
100 m
Běžkování
100 m

Tipy na výlet

Beskydy

BeskydyTip na výlet

Malebné Moravskoslezské Beskydy se, jak název napovídá, nachází na pomezí Moravy a Slezska, a mezi návštěvníky se těší čím dál větší oblíbenosti. Není divu - hory a lesy, památky, krásná příroda i spousta aktivit - Beskydy mají opravdu co nabídnout.

Co určitě musíte vidět v Beskydech:

  • Lysá hora
  • Pustevny
  • Technické muzeum Tatra Kopřivnice

Turisté a cyklisté by si ale neměli nechat ujít ani vrchol Velkého Javorníku, Bílou či Radhošť se sochou bájného Radegasta, milovníci památek a historie zase Valašské muzeum v přírodě v Rožnově pod Radhoštěm, Štramberk neboli Valašský betlém, hrad Hukvaldy či Frýdecký zámek. Významným je také město Příbor, kde se narodil lékař-neurolog a zakladatel psychoanalýzy Sigmund Freud a kde se také dodnes nachází jeho rodný dům.

Více informací
Pustevny
Pustevny
Frenštát pod Radhoštěm
Frenštát pod Radhoštěm
Aquapark Frenštát pod Radhoštěm
Aquapark Frenštát pod Radhoštěm