Vydejte se poznat krásu Beskyd a ubytujte se v malebném městečku Ostravice v Hotelu Zlatý Orel Ostravice ****. Těšit se můžete na snídaně formou bufetu a privátní wellness s bazénem, saunou a šungitovou jeskyní. Na výběr máte pokoje Turist, Standard, Rodinné i Deluxe, který je opravdu prostorný. Na dosah budete mít krásná turistická lákadla.

O ubytování

Zámecký Hotel Zlatý Orel Ostravice **** je rodinný horský hotel ležící uprostřed rozlehlé zahrady s nádherným výhledem do okolí. Najdete jej 40 km od Ostravy, pod Lysou Horou – nejvyšší horou Beskyd.

Obec Ostravice je naprosto ideálním místem pro rodiny s dětmi, páry, milovníky turistiky i lyžování. Je obklopená zelení a láká tak k horským túrám po okolních turistických stezkách. Hned v okolí hotelu na vás bude čekat spousta zajímavých míst. Objevíte tu například přírodní rezervace Mazácký Grúnik (5,9 km) nebo malebné Masarykovo údolí (5,7 km).

Nezapomeňte podniknout výlet k nedaleké vodní nádrži Šance (2,5 km), kde se sice nevykoupete, ale zato si prohlédnete multimediální expozici v místním infocentru a pokocháte se krásnými výhledy.

Nevynechejte ani největší beskydská lákadla, jako jsou lidové stavby Pustevny (20 km), socha Radegasta a hora Radhošť s rotundnou (24 km). Daleko to nebudete mít ani na Lysou horu (8,7 km), nejvyšší vrchol Beskyd.

V zimě vás potěší blízkost Ski areálu Na Čele – Ostravice (2,7 km) nebo vyhlášeného ski areálu Bílá (13,4 km).

Kde budete spát?

Turistické pokoje jsou situované v podkroví hotelové části Zámeček a naleznete v nich dvě oddělená lůžka, televizi, telefon a koupelnu se sprchovým koutem.

Pokoje Standard jsou o něco prostornější a k jejich vybavení patří koupelna se sprchovým koutem, manželská postel, televize, telefon a stolek s židlemi.

Rodinné pokoje se nachází v částech Zámeček a Vila a jsou vybaveny LCD televizí, telefonem a koupelnou s vanou či sprchovým koutem. Kromě manželské postele mají navíc jedno či dvě pevná lůžka navíc - ideální pro pobyt s celou rodinou.

Pokoje Deluxe nabízejí více prostoru a větší komfort díky koupelně s vanou a klimatizaci. Některé z pokojů mají i balkón či terasu, ze všech ale budete mít nádherný výhled. V pokoji najdete manželskou postel, posezení s křesly či lenoškou, televizi, telefon a minibar.

Zámecké apartmá je vhodné pro ty nejnáročnější hosty. V prostorném a klidném pokoji s výhledem do zahrady se okamžitě uvolníte, pocit relaxace ještě umocní velká manželská postel s nebesy a masážní sprcha. Součástí apartmá je také obývací pokoj s krbem a druhá ložnice se dvěma oddělenými postelemi. Nechybí televize, telefon či minibar, pokoj má navíc i terasu.

Na čem si pochutnáte?

Hotelová restaurace nabízí stálé menu, víkendové sezónní menu, rychlé občerstvení pro turisty i prvotřídní nabídku vín z Vinařství Kvapil. V létě se můžete najíst také na venkovní terase.

Kde budete relaxovat?

Nechte se při svém pobytu hýčkat tak, jak si to zasloužíte! V hotelu naleznete také wellness část s finskou saunou, bazénem s tryskami a protiproudem. Velkou specialitou je zdejší šungitová jeskyně – jedna ze dvou v České republice. Pokud byste chtěli něco extra, nic vám nebrání objednat se na luxusní masáž.

Cestujete s dětmi?

Na venkovním dětském hřišti se zabaví menší i větší děti.

Hotel Zlatý Orel Ostravice ****

Hotel Zlatý Orel Ostravice ****

Ostravice 242 , Ostravice
Česká republika

Provozuje společnost:
Hotel Zlatý orel Ostravice s.r.o. IČ: 05597951


+420 558 000 298

info@travelking.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
za 500 Kč/noc
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Možnost procedur
Restaurace
Dětské hřiště
Fén
Wellness
Vnitřní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od jezera
2,2 km
Zastávka
0,8 km
Sjezdovka
2,7 km

Tipy na výlet

Beskydy

Beskydy Tip na výlet

Malebné Moravskoslezské Beskydy se, jak název napovídá, nachází na pomezí Moravy a Slezska, a mezi návštěvníky se těší čím dál větší oblíbenosti. Není divu - hory a lesy, památky, krásná příroda i spousta aktivit - Beskydy mají opravdu co nabídnout.

Co určitě musíte vidět v Beskydech:

  • Lysá hora
  • Pustevny
  • Technické muzeum Tatra Kopřivnice

Turisté a cyklisté by si ale neměli nechat ujít ani vrchol Velkého Javorníku, Bílou či Radhošť se sochou bájného Radegasta, milovníci památek a historie zase Valašské muzeum v přírodě v Rožnově pod Radhoštěm, Štramberk neboli Valašský betlém, hrad Hukvaldy či Frýdecký zámek. Významným je také město Příbor, kde se narodil lékař-neurolog a zakladatel psychoanalýzy Sigmund Freud a kde se také dodnes nachází jeho rodný dům.

Více informací
Pustevny
Pustevny
Jurkovičova rozhledna
Jurkovičova rozhledna
Stezka Valaška
Stezka Valaška