Vyrazte do Beskyd, do Hotelu Bečva, a užijte si všechny přednosti této oblíbené lokality! Vyrazte na výlet k přehradě nebo do hor a nenechte si ujít dechberoucí výhled ze stezky v oblacích. V hotelu na vás potom čeká snídaně formou bufetu a bohaté vyžití – bowling, tenis, ping pong i zahrada s možností grilování. A nechybí ani hřiště pro děti.

O ubytování

Hotel Bečva se nachází v horské obci Horní Bečva a nabízí komfortní ubytování v samotném srdci Beskyd. Užijte si pobyt plný výletů v obklopení překrásnou přírodou.

Nedaleká vodní nádrž Horní Bečva (500 m) láká k příjemným procházkám, koupání, jízdě na loďkách i rybaření. Okolím hotelu vede spousta spousta značených turistických tras. Vydejte se na vrchol bájemi opředené hory Radhošť (16 km), k soše boha Radegasta (14 km), za krásnými výhledy ze Stezky Valašska (13 km) a na Pustevny (12 km) s ikonickými stavbami architekta Dušasa Jurkoviče. Všechna tato nejznámější místa Beskyd můžete vidět během jediného dne, protože se nachází jen pár stovek metrů od sebe.

Milovníci cyklistiky mohou šlápnout do pedálů na Cyklostezce Bečva, která vede přímo Horní Bečvou a na svých 160 kilometrech nabízí k obdivu přírodní krásy, pamětihodnosti i stylové restaurace. Za vodními radovánkami se vypravte do Aquaparku ve Frenštátu pod Radhoštěm (25 km). V zimě můžete krásy Beskyd objevovat při běžkování nebo na svazích nedalekých lyžařských středisek, jako je například jen 600 m vzdálený ski areál Reliška či ski areál Studánky (3 km).

Na čem si pochutnáte?

V hotelové restauraci se podávají tradiční česká jídla i oblíbené mezinárodní speciality. Můžete si také posedět na baru se šálkem kávy nebo sklenkou vašeho oblíbeného nápoje.

Kde budete relaxovat?

Za odpočinkem a načerpáním nových sil zamiřte do relax centra s infrasaunou a vířivkou. Případně si vyberte z mnoha druhů masáží.

Cestujete s dětmi?

Zábava čeká na malé hosty v dětském koutku a na venkovním hřišti. K zapůjčení je také vybavení pro děti, jako je například postýlka.

Něco navíc

Nuda během pobytu rozhodně nehrozí. Pro vaši zábavu a odreagování jsou připraveny dvě bowlingové dráhy a dále je součástí hotelu zázemí pro stolní tenis, fotbálek a kulečník. Venku pak najdete tenisový kurt.

Hotel Bečva ***

Hotel Bečva ***

Horní Bečva ev. č. 488 , Horní Bečva
Česká republika

Provozuje společnost:
Hotel Bečva s.r.o. IČ: 19181795


+420 558 000 298

info@travelking.cz

Check In
od 15:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Zakázán
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Dětský koutek
Kolárna
Lyžárna
Baby friendly

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
2 km
Zastávka
0,2 km
Sjezdovka
0,7 km

Tipy na výlet

Beskydy

Beskydy Tip na výlet

Malebné Moravskoslezské Beskydy se, jak název napovídá, nachází na pomezí Moravy a Slezska, a mezi návštěvníky se těší čím dál větší oblíbenosti. Není divu - hory a lesy, památky, krásná příroda i spousta aktivit - Beskydy mají opravdu co nabídnout.

Co určitě musíte vidět v Beskydech:

  • Lysá hora
  • Pustevny
  • Technické muzeum Tatra Kopřivnice

Turisté a cyklisté by si ale neměli nechat ujít ani vrchol Velkého Javorníku, Bílou či Radhošť se sochou bájného Radegasta, milovníci památek a historie zase Valašské muzeum v přírodě v Rožnově pod Radhoštěm, Štramberk neboli Valašský betlém, hrad Hukvaldy či Frýdecký zámek. Významným je také město Příbor, kde se narodil lékař-neurolog a zakladatel psychoanalýzy Sigmund Freud a kde se také dodnes nachází jeho rodný dům.

Více informací
Stezka Valaška
Stezka Valaška
Aquapark Frenštát pod Radhoštěm
Aquapark Frenštát pod Radhoštěm
Pustevny
Pustevny