Krásný pobyt v Krkonoších prožijete v Pensionu Relax v Peci pod Sněžkou. Na dosah budete mít Stezku korunami stromů i další krásné výletní cíle. Užijete si také welcome drink, vydatnou polopenzi a relax v privátním wellness s vířivkou a saunou.

Ověřeno Travelkingem

“Pension Relax je ideálním ubytováním při návštěvě Krkonoš. Cítili jsme se zde velmi dobře. Pokoj byl pohodlně zařízený a čistý, strava vynikající a personál moc milý. Navíc je tu možnost relaxace ve formě privátního wellness s vířivkou a saunou, kde jsme si po celodenním výletu na Sněžku skvěle odpočinuli. Stihli jsme i pár výletů, ale určitě doporučuji delší pobyt, protože aktivit je v okolí opravdu mnoho.” Přečtěte si celou recenzi

Zuzana Andělová - Zákaznická podpora
Osobně ověřeno v: Červenci 2022

O ubytování

Pension Relax stojí v malebném horském středisku Pec pod Sněžkou - Velká Úpa na úpatí hory Sněžky. Pension je moderně zařízený a jak napovídá jeho název, hosté by zde měli hlavně relaxovat. Nemusíte se ale bát ani nedostatku vyžití, v okolí najdete celou řadu krásných výletních cílů a zajímavých atrakcí, včetně Relax parku (2,6 km) s bobovou dráhou a dalšími aktivitami.

Pěšky si projděte Javorskou cestu (2,2 km) a vydejte se k vodopádům Vavřincova dolu (3,3 km) nebo k Velkým Tippeltovým boudám (6,1 km) – jedné z nejzachovalejších ukázek lidové architektury v Krkonoších. Pokračovat můžete k lesnímu hrádku Aichelburg (3,7 km) z roku 1863 nebo na Cestu kolem Černohorských vodopádů (7,5 km). A vynechat byste neměli ani návštěvu krásného Černohorského rašeliniště (7,6 km) nebo slavné Stezky korunami stromů (13,5 km).

V zimě to k nejbližšímu lyžařskému centru, Skiport Velká Úpa, budete mít jen 350 m. A hned můžete řádit na 2,4 km sjezdovek. Do vyhlášeného Skiareálu Pec pod Sněžkou (2,5 km) pak dojedete autem během pár minut. Otestovat můžete i oblíbené skiareály Černý důl (18 km) a Černá hora (12,5 km) se sáňkařskou dráhou. Nebo si zajeďte na lyžovačku do Špindlerova Mlýna (44 km), autem jste tam za cca třičtvrtě hodiny.

Kde budete spát?

Ubytováni budete v pohodlně zařízeném, útulném pokoji. K dispozici budete mít LCD televizi, WiFi připojení a vlastní koupelnou se sprchovým koutem a toaletními potřebami. Většina pokojů má také možnost přistýlky a některé mají krásný výhled na řeku.

Na čem si pochutnáte?

V restauraci penzionu s moderním interiérem se občerstvíte teplými a studenými nápoji, polévkami, hotovými jídly i hamburgery. V létě je k dispozici venkovní zahrádka, v chladnějších dnech můžete posedět na baru, u šálku kávy nebo sklenky něčeho ostřejšího.

Kde budete relaxovat?

Jak již jeho název napovídá, penzion disponuje vlastním wellness centrem, kde zapomenete na všechny starosti. K relaxu vám zde poslouží vířivka s perličkovou a bublinkovou masáží a finská sauna.

Něco navíc

O zábavu se postarají 2 bowlingové dráhy přímo v penzionu. K výletům se vám pak bude hodit půjčovna elektrokol.

Pension Relax

Pension Relax

Pec pod Sněžkou – Velká Úpa 140 , Pec pod Sněžkou
Česká republika

Provozuje společnost:
Hoffmann Relax s.r.o. IČ: 06739857


+420 558 000 298

info@travelking.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
za 200 Kč/noc
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Parkování za 200 Kč/noc

Možnosti ubytovacího zařízení

Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Restaurace
Dětský koutek
Kolárna
Lyžárna
Půjčovna kol
Konferenční místnost
Přednáškový sál
Baby friendly
Wellness

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
2,4 km
Zastávka
20 m
Aquapark
21 km
Sjezdovka
0,4 km
Běžkování
0,2 km