Hotel Hořec **** leží přímo v centru oblíbeného krkonošského střediska Pec pod Sněžkou, které je ideální destinací pro dovolenou od jara do zimy. Hotel leží přímo na úpatí Sněžky, a tak je skvělým výchozím bodem ke zdolání nejvyšší české hory. Milovníky zimních sportů potěší, že na sjezdovky rozlehlého lyžařského areálu je to z hotelu jen kousek. O energii na aktivity v horách se postarají lahodné bufetové snídaně. Užijete si zde také odpočinek v privátní finské sauně

O ubytování

Hotel Hořec se nachází v srdci oblíbeného krkonošského střediska Pec pod Sněžkou. Jedná se o ideální místo pro aktivní dovolenou v každém ročním období – v okolí hotelu vede spousta turistických tras a v zimě zase oceníte blízkost oblíbeného lyžařského areálu.

Umístění hotelu přímo na úpatí nejvyšší české hory přímo vybízí k výstupu na Sněžku (6 km). Záleží jen na vás, zda vrchol zdoláte po svých, nebo se svezete lanovkou, jejíž nástupní stanice je od hotelu vzdálena pouze 1 km. Značené turistické stezky vás dovedou i k dalším zajímavým výletním cílům, jako je například Úpské rašeliniště (7,5 km), Luční bouda (8 km), lesní hrádek Aichelburg (8,8 km) nebo rozhledna Hnědý vrch (5 km). Krásné výhledy budete mít také z rozhledny Panorama (5,3 km) na vrcholu Černé hory nebo z oblíbené Stezky v korunách stromů Krkonoše (10 km) v Janských Lázních. Milovníkům přírody doporučujeme naučnou stezku Černohorské rašeliniště (5,2 km), jejíž součástí je i vyhlídková věž.

Dětem uděláte radost návštěvou blízkého Relax parku (500 m), kde na malé i velké čeká 700 m dlouhá bobová dráha, lanové centrum, dětské hřiště s nafukovacím hradem, lezecká stěna, bungee trampolína a další atrakce.

Vyznavači zimních sportů ocení, že sjezdovky Ski Resortu Černá hora – Pec jsou od hotelu vzdáleny pouze 1,2 km. Zde je možné v rámci jednoho lyžařského střediska využívat na 1 skipas 50 km sjezdovek a lyžařských cest v 6 vzájemně propojených areálech (Černá hora, Pec pod Sněžkou, Černý Důl, Malá Úpa, Velká Úpa a Svoboda nad Úpou). Běžkaři se mohou nad Pecí pod Sněžkou napojit na Krkonošskou magistrálu nebo využít stovky kilometrů upravovaných bílých stop na území Krkonoš.

Kde budete spát?

Ubytováni budete ve dvoulůžkovém, případně třílůžkovém pokoji s vlastní koupelnou. Součástí vybavení každého pokoje je televize, WiFi připojení, trezor a fén. Na některé pokoje lze umístit jednu přistýlku.

Na čem si pochutnáte?

V hotelové restauraci na vás bude každé ráno čekat snídaně v formě bufetu s pestrou nabídkou teplých i studených snídaňových jídel a nápojů. Během dne je možné objednávat pokrmy ze stálého jídelního lístku, na kterém najdete speciality regionální i mezinárodní kuchyně.

Kde budete relaxovat?

Po dni stráveném v horách si dopřejte zasloužený odpočinek v hotelovém wellness. Najdete v něm finskou saunu, infra saunu a vyhřívaný bazén s protiproudem. V letním období můžete relaxovat na venkovní terase s výhledem do přírody.

Hotel Hořec ****

Hotel Hořec ****

Pec pod Sněžkou 195 , Pec pod Sněžkou
Česká republika

Provozuje společnost:
Ladislav Moravec IČ: 62478991


725 567 177

info@hotelhorec.com

Check In
od 15:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
za 150 Kč/noc
Bezbariérovost
Částečná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Restaurace
Lyžárna
Minibar
Fén
Wellness
Vnitřní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
0,5 km
Zastávka
0,3 km
Sjezdovka
1,1 km
Běžkování
1 km

Tipy na výlet

Pec pod Sněžkou

Pec pod SněžkouTip na výlet

Dnešní známé horské středisko pod nejvyšší českou horou vzniklo původně jako hornická osada pro těžbu kovů. V Peci pod Sněžkou na vás dnes čekají úchvatná panoramata okolních hor, ale také nespočet možností pro aktivní trávení volného času a relaxace. Kromě zimních radovánek všeho druhu a prosluněných letních túr, se zde můžete těšit na bobovou dráhu, relax park a lanový park plný zábavy i adrenalinu nebo jumpark.

Zajímavost: Vydejte se prozkoumat Hospodu na Peci z roku 1793.

Sněžka
Sněžka
Stezka korunami stromů Krkonoše
Stezka korunami stromů Krkonoše
Rozhledna Panorama (Černá hora)
Rozhledna Panorama (Černá hora)