Přijeďte si užít Krkonoše jen kousek od různých atrakcí – nejvyšší česká hora je vzdálena jen 4 km a pouhých 500 m od hotelu najdete Relaxpark Pec pod Sněžkou. Hotel Hvězda *** nabízí útulné ubytování v moderních pokojích, chutné snídaně či polopenzi a vstup do finské sauny. Dle varianty se těšte také na welcome balíček s drinkem, vínem a oříšky.

O ubytování

Hotel Hvězda *** najdete v samém centru krkonošské Peci pod Sněžkou. Tato oblast je známá především jako ráj lyžařů, čekají vás ale i krásné výlety a jiné zážitky.

V Peci pod Sněžkou nuda nehrozí v žádném ročním období! Jen 500 metrů od hotelu najdete Relaxpark Pec pod Sněžkou s lanovým centrem, bobovou dráhou a mnoha dalšími aktivitami. K vodním radovánkám zase láká Aquacentrum Janské Lázně (15,5 km) s termálním bazénem a Aquapark Špindlerův mlýn (47,9 km) s tobogány a divokou řekou.

Pokud se budete chtít vydat na výlet, hora Sněžka se tyčí jen 4 km od hotelu. Na její vrchol vás navíc vyveze i lanovka. Můžete si také projít krásné Černohorské rašeliniště (5 km) s naučnou stezkou a vyhlídkovou věží. Na delší túru vyrazte k Prameni Labe (23,4 km) a Labskému vodopádu (23 km) nebo ke Stezce korunami stromů (11,6 km), z jejíž 45 metrů vysoké vyhlídkové věže budete mít dokonalý výhled na krkonošskou krajinu.

V zimě oceníte, že doslova pár kroků od hotelu (900 m) jsou sjezdovky skiareálu Pec pod Sněžkou. Další příležitosti k lyžování najdete v nedaleké Velké Úpě (2 km) nebo v Janských Lázních (14 km). K lyžařským areálům vás pohodlně doveze skibus, který staví 80 m od hotelu. Autem se můžete vydat i do vzdálenějších resortů, třeba do oblíbeného Špindlerova mlýna (47,2 km) nebo do Harrachova (67 km).

Kde budete spát?

Ubytujete se v útulném dvoulůžkovém pokoji se stylovým dřevěným nábytkem a rustikální výzdobou. V pokoji najdete manželskou postel o rozměrech 180x200 cm nebo dvě oddělené postele (90x200 cm), televizi, WiFi připojení, posezení a vlastní koupelnu s WC, sprchovým koutem a fénem. Je možné si také na vyžádání do pokoje zapůjčit dětskou postýlku nebo přidat přistýlku.

Na čem si pochutnáte?

Hotel Hvězda se pyšní stylovou restaurací s nabídkou zejména české kuchyně, včetně krkonošských specialit a grilovaného masa. Ráno se zde posilníte bohatou snídaní ve formě bufetu, na konci dne vás bude čekat chutná večeře výběrem z menu. V letních měsících můžete jíst také na venkovní terase s výhledem na Zelený potok.

Kde budete relaxovat?

U Hotelu Hvězda *** najdete 2 venkovní finské sauny, ze kterých si můžete užívat výhled do přírody. K ochlazování navíc slouží nejen káď s ledovou vodou, ale i Zelený potok, který okolo hotelu protéká. Díky tomu vás čeká opravdu nevšední wellness zážitek.

Cestujete s dětmi?

Součástí hotelu je také hřiště pro děti, kde se mohou vaše ratolesti do sytosti vyřádit.

Hotel Hvězda ***

Hotel Hvězda ***

Pec pod Sněžkou 193 , Pec pod Sněžkou
Česká republika

Provozuje společnost:
Hotel a hostinec Hvězda s.r.o. IČ: 09194061


+420 722 702 111

info@hotelhvezda.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
za 300 Kč/noc
Bezbariérovost
Částečná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Restaurace
Dětský koutek
Kolárna
Lyžárna
Půjčovna kol
Fén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od lázní
0,3 km
Zastávka
0,1 km
Sjezdovka
0,9 km
Běžkování
1 km

Tipy na výlet

Pec pod Sněžkou

Pec pod SněžkouTip na výlet

Dnešní známé horské středisko pod nejvyšší českou horou vzniklo původně jako hornická osada pro těžbu kovů. V Peci pod Sněžkou na vás dnes čekají úchvatná panoramata okolních hor, ale také nespočet možností pro aktivní trávení volného času a relaxace. Kromě zimních radovánek všeho druhu a prosluněných letních túr, se zde můžete těšit na bobovou dráhu, relax park a lanový park plný zábavy i adrenalinu nebo jumpark.

Zajímavost: Vydejte se prozkoumat Hospodu na Peci z roku 1793.

Sněžka
Sněžka
Bobová dráha Špindlerův Mlýn
Bobová dráha Špindlerův Mlýn
Krkonošský národní park v létě
Krkonošský národní park v létě