Chcete si dokonale odpočinou od každodenních starostí? Vyrazte do Luhačovic, ubytujte se v Hotelu Morava *** a užijte nechte se hýčkat až 14 ozdravnými procedurami v místním lázeňském centru. Těšit se můžete i na skvělou polopenzi, welcome drink, minerální pitnou kúru a prohlídku nové expozice Slunečních lázní.

O ubytování

Hotel Morava *** najdete v malebném centru Luhačovic, v krásném lázeňském areálu nedaleko nejdůležitějších dominant města. Svůj ozdravný či relaxační pobyt si zde proto užijete opravdu se vším všudy.

Nesmí chybět procházky po kolonádách, ochutnávky léčivých pramenů a obdivování památek. Projděte se k prameni Vincentka (1 km), k Bruselské fontáně (1,1 km) a po Luhačovické kolonádě v obklopení útulných kavárniček a udržovaného lázeňského prostředí. Určitě nevynechte ani další lákadla jako je Hudební pavilon (1,4 m), nebo třeba Muzeum Luhačovického Zálesí (230 m). Pokud si děláte zálusk i na výletní místa v okolí Luhačovic, rozhodně si nenechte ujít návštěvu romantického Jezírka lásky (2,9 km), které najdete na cyklotrase Obora.

Za trochu aktivnějším vyžitím pak vyrazte na Luhačovickou přehradu (3,5 km) nebo vemte kolo, brusle či pohorky a vydejte se prozkoumat přírodu v okolí ubytování. Navštivte přírodní rezervaci Čertoryje (47,5 km), zámek Nový Světlov (15,7 km) nebo si naplánujte cestu ke zřícenině hradu Zuvačov (23,8 km). V zimě si klidně přibalte běžky, projížďky bílou stopou v oblastech Bílých Karpat a Luhačovického Zálesí jsou opravdu dechberoucí. O své nepřijdou ani lyžaři, kteří si mnoho sportovní zábavy užijí v ski areálech Mikulčin vrch (25,6 km) nebo Tesák (42,6 km).

Kde budete spát?

Ubytujete se v jednolůžkovém či dvoulůžkovém pokoji typu Komfort B, umístěném v zadním traktu s výhledem do lesa nebo do zahrady. Pokoje jsou moderně vybavené, mají vlastní koupelnu s fénem na vlasy, televizi, telefon a minibar. K dispozici budete mít také WiFi připojení.

Na čem si pochutnáte?

V hotelové restauraci se servírují bohaté snídaně a večeře formou bufetu s pestrým výběrem zdravých a chutných pokrmů.

Kde budete relaxovat?

Dopřejte si nejrůznější procedury – zábaly, koupele, inhalace či masáže. Ty probíhají přímo v hotelu, případně se na některé dochází do dalších balneoprovozů v lázeňském areálu.

Hotel Morava ***

Hotel Morava ***

Zatloukalova 234 , Luhačovice
Česká republika

Provozuje společnost:
Lázně Luhačovice, a.s. IČ: 46347828


577682217

kolarikovam@lazneluhacovice.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 9:00
Domácí mazlíček
Zakázán
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Parkování za 100 Kč/noc - rezervace předem

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Možnost procedur
Lázně
Minibar
Fén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
100 m
Vzdálenost od lázní
0,9 km
Zastávka
0,2 km

Tipy na výlet

Luhačovice

Luhačovice Tip na výlet

Nejoblíbenější moravské lázně Luhačovice nabízejí spoustu možností trávení volného času od sportovních aktivit přes výlety k blízkým památkám až po procházky po kolonádě spojené s popíjením minerálních pramenů a vychutnáváním lázeňských oplatek. Zajít si můžete i k blízké přehradě, zarybařit si, projet se na šlapadle nebo si užívat krásný vzduch v místních alejích a parcích. Neodolatelné kouzlo město získalo díky souboru staveb architekta Dušana Jurkoviče.

Co patří mezi skvosty Luhačovic?

  • Jurkovičův dům a soubor dalších staveb ve stylu lidové secese
  • Lázeňský park
  • Lázeňská kolonáda

Za relaxací zamiřte do Městské plovárny Luhačovice nebo na klidnou procházku k Jezírku lásky. Za poznáním se vydejte do Muzea luhačovického Zálesí.

Více informací
Luhačovická kolonáda
Luhačovická kolonáda
Luhačovické prameny
Luhačovické prameny
Jezírko lásky
Jezírko lásky