Užijte si týdenní pobyt v lázeňském městě plný lázeňských procedur. Hotel Jestřabí *** nabízí ubytování v pokojích Komfort a chutnou stravu formou polopenze. Těšte se také na 6 procedur jako jsou masáže, koupele a zábaly. Během pobytu vás čeká také pitná kúra místních minerálních vod.

O ubytování

Hotel Jestřabí *** je lázeňský hotel v Luhačovicích a nachází se přímo ve zdejším lázeňském parku – v hotové oáze klidu a pohody. Budova je postavena v typické architektuře D. Jurkoviče a uvnitř najdete stylový interiér, který vás bude lákat k relaxaci.

Z hotelu to budete mít blízko k luhačovickým památkám jako jsou Bruselská fontána (300 m), Lázeňská kolonáda (550 m), pramen Vincentka (550 m) či pramen Ottovka (850 m). Určitě nevynechte ani další lákadla jako je Hudební pavilon (10 m), jezírko lásky (3,7 km) nebo třeba Muzeum Luhačovického Zálesí (1,4 km). Zajděte si i do Japonské zahrady (55 m), kde si užijete klidné rozjímání uprostřed města.

Na výlet se můžete vydat do Zlína, který je od Luhačovic jen cca 20 km. K hlavním atrakcím zde patří Obuvnické muzeum v Baťově mrakodrapu nebo Muzeum Jihovýchodní Moravy. Za návštěvu stojí i čtyřkřídlý zlínský zámek, který v současnosti poskytuje prostor nejrůznějším výstavám a jarmarkům. Kousek od města potom najdete novogotický zámek Lešná (25 km) se zoologickou zahradou, která je považovaná za jednu z nejkrásnějších v České republice.

Kde budete spát?

Ubytovaní budete ve dvoulůžkovém pokoji Komfort s dřevěným nábytkem a interiérem v klasickém lázeňském stylu. K dispozici budete mít televizí, WiFi připojením, telefonem, minibarem a vlastní koupelnou se sprchou a fénem. Z oken pokojů si užijete výhled do parku.

Na čem si pochutnáte?

V jídelně Hotelu Jestřabí *** se každý den podávají snídaně formou bufetu. Obědy a večeře se servírují v nedalekém Společenském domě vzdáleném cca 450 metrů, kde připravují typickou českou i mezinárodní stravu.

Kde budete relaxovat?

Hotel nemá vlastní wellness či léčebné centrum, ale nabízí zajištění různých procedur v blízkých zařízeních jako jsou Lázeňská poliklinika, Centrální lázně, Inhalatorium a další.

Hotel Jestřábí ***

Hotel Jestřábí ***

L. Janáčka 238 , Luhačovice
Česká republika

Provozuje společnost:
Lázně Luhačovice, a.s. IČ: 46347828


+420577682700

gregurkova@lazneluhacovice.cz

Check In
od 13:00
Check Out
do 09:00
Domácí mazlíček
Zakázán
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Parkování za 100 Kč/noc

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Možnost procedur
Restaurace
Minibar
Fén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
0,4 km
Zastávka
10 m

Tipy na výlet

Luhačovice

Luhačovice Tip na výlet

Nejoblíbenější moravské lázně Luhačovice nabízejí spoustu možností trávení volného času od sportovních aktivit přes výlety k blízkým památkám až po procházky po kolonádě spojené s popíjením minerálních pramenů a vychutnáváním lázeňských oplatek. Zajít si můžete i k blízké přehradě, zarybařit si, projet se na šlapadle nebo si užívat krásný vzduch v místních alejích a parcích. Neodolatelné kouzlo město získalo díky souboru staveb architekta Dušana Jurkoviče.

Co patří mezi skvosty Luhačovic?

  • Jurkovičův dům a soubor dalších staveb ve stylu lidové secese
  • Lázeňský park
  • Lázeňská kolonáda

Za relaxací zamiřte do Městské plovárny Luhačovice nebo na klidnou procházku k Jezírku lásky. Za poznáním se vydejte do Muzea luhačovického Zálesí.

Více informací
Luhačovická kolonáda
Luhačovická kolonáda
Luhačovické prameny
Luhačovické prameny
Městská plovárna Luhačovice
Městská plovárna Luhačovice