Dopřejte si exkluzivní pobyt v nádherné přírodě, který je ideální pro celou rodinu. Alexandra Wellnes Hotel *** nabízí přepychové pokoje, ale také nádherné wellness centrum s bazénem, vířivkou a saunami. Těšte se také na chutnou polopenzi, procedury a slevy ve výši 50 - 30 % na různé aktivity.

O ubytování

Alexandra Wellness Hotel *** se nachází v nádherném a klidném horském prostředí Jánské doliny nedaleko obce Liptovský Ján (2,8 km) a "slovenského moře" – Liptovské Mary (12,9 km), největší vodní nádrže na Slovensku, kde si užijete skvělé koupání i vodní sporty.

V okolí je spousta turistických tras vedoucích k dominantám Národního parku Nízké Tatry – pokořte vrchol Chopok (25,3 km), navštivte kouzelný Demänovský kras (15 km) nebo se vydejte k Vrbickému plesu (21,3 km). Překrásné panoramatické výhledy jsou z blízké Svatojánské rozhledny nad Liptovským Jánem (3,5 km) a z vrcholu Poludnica (4,2 km). Mezi oblíbené atrakce v okolí patří také bobová dráha Žiarce (14,7 km) a zřícenina Liptovský Hrádok (7,4 km).

Zábavu i relax vám nabídne největší slovenský aquapark Tatralandia (15 km). Pokud se chcete jen prohřát v přírodní termální vodě, zajděte si k termálnímu prameni Kaďa (2,3 km), který vyvěrá necelou čtvrthodinu chůze od hotelu. V chladnějších měsících pak nabízejí Nízké Tatry ideální podmínky pro zimní sporty. Leží zde největší lyžařské středisko na Slovensku Jasná Chopok (20,6 km) s 51 km sjezdovek a 5 km běžkařských tratí, či ski areály Žiarce (12 km) a Opalisko (4,9 km).

Kde budete spát?

Ubytováni budete ve světlém dvoulůžkovém pokoji typu Standard, který je vybaven LCD televizí, telefonem, WiFi připojením, trezorem a vlastní koupelnou. Většina pokojů má balkón.

Na čem si pochutnáte?

V útulné restauraci si pochutnáte na regionálních i mezinárodních specialitách, na požádání je možné zajistit také bezlepkové, vegetariánské a jiné specifické varianty. Širokou nabídku osvěžujících nápojů, vynikající kávy a delikátních zákusků nabízí lobby bar. Ve večerních a nočních hodinách je pro hosty připravena zábava v disco baru.

Kde budete relaxovat?

Součástí hotelu je wellness centrum, kde si můžete odpočinout ve finské sauně, vířivce, parní lázni, tepidáriu a solné místnosti. Dále je možné využít široké nabídky masáží a procedur, jako jsou zábaly, inhalace, lymfodrenáže a další. Hotelový bazén o délce 25 m je ideální pro aktivní odpočinek i sportovní využití.

Cestujete s dětmi?

Děti si užijí spoustu zábavy při hraní her, biliardu či stolního tenisu v herně. K dispozici je zde také DVD s filmy pro děti.

Něco navíc

V hotelu najdete bowling a fitness centrum, kde si aktivně odpočinete a zároveň se pobavíte.

Alexandra Wellness Hotel ***

Alexandra Wellness Hotel ***

Jánska dolina 2190 , Liptovský Ján
Slovenská republika

Provozuje společnost:
ALEXANDRA WELLNESS HOTEL, s.r.o. IČ: 36426300


+421 442 901 000

recepcia@alexandrawellnesshotel.sk

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Zakázán
Bezbariérovost
Částečná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Možnost procedur
Restaurace
Dětský koutek
Fitness
Půjčovna kol
Konferenční místnost
Přednáškový sál
Wellness
Vnitřní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
1,1 km
Vzdálenost od jezera
13 km
Zastávka
40 m
Aquapark
15,8 km
Sjezdovka
4,9 km
Běžkování
4,9 km