Ať už se chystáte na výlet s rodinou, nebo romantický pobyt ve dvou, Zámeček Waldsteinovo Zátiší bude tím pravým místem pro vás! Dopřejte si klid samoty, pohodlí krásných zámeckých pokojů, výtečnou polopenzi, ale i spoustu zábavy při nejrůznějších aktivitách nebo zajímavé výlety – na dosah budete mít Třebíč, Jihlavu, Telč a další krásná místa.

O ubytování

Zámecký Penzion Waldsteinovo Zátiší nabízí exkluzivní ubytování v pohodě a klidu na samotě Českomoravské vrchoviny, kde si dokonale odpočinete a načerpáte energii z přírody a krásného prostředí. Panství se nachází nedaleko Třebíče (18,3 km), Velkého Meziříčí (17,5 km) a Jihlavy (25,9 km), kromě relaxu tak budete mít na dosah i krásné výletní cíle a spoustu zážitků.

Milovníci památek nesmějí vynechat především ty zapsané na seznamu UNESCO – třebíčskou baziliku sv. Prokopa a židovské město, poutní kostel sv. Jana Nepomuckého na Zelené hoře u Žďáru nad Sázavou (42,9 km) nebo historické jádro Telče (41,5 km). Navštívit můžete také zámky Velké Meziříčí (17,7 km) a Budišov (18,9 km), zříceniny Dub (26 km) a Rokštejn (11,1 km) a další historické monumenty.

K aktivnější zábavě pak láká v létě Cyklostezka po staré železniční trati (Přibyslav-Sázava), koupaliště Přibyslav (33,5 km) či koupaliště Sázava (40,6 km). V zimě se zase můžete vyřádit na zasněžených svazích, třeba ve ski areálu Šacberk (33,9 km) se středně těžkou sjezdovkou, ski areálu Fajtův kopec (20,4 km), vhodném i pro rodiny, nebo lyžařském centru Luka nad Jihlavou (14,3 km) se 2 tratěmi.

S dětmi můžete vyrazit do Jihlavy, kde se zabaví v zoologické zahradě, aquaparku Vodní ráj nebo indoor zábavním parku Ostrov zábavy Robinson. Vyrazit můžete také na výlet za kamenožroutem, po naučné stezce k vesnici Kněževes (31,2 km), nebo za kovboji a indiány do westernového městečka Šiklův mlýn (44,3 km).

Kde budete spát?

Stylově vybavené pokoje s historickým nábytkem dodají vašemu pobytu tu pravou zámeckou atmosféru. K dispozici ale budete mít i komfort moderní doby – vlastní koupelnu se sprchovým koutem a toaletou, malou chladničku, mikrovlnnou troubu, televizi a WiFi připojení.

  • Dvoulůžkový pokoj č. 1 je vybavený 2 oddělenými jednolůžky (dají se spojit do dvoulůžka) a stolkem s židlemi k posezení.

  • Dvoulůžkový pokoj č. 3 nabídne manželskou postel, nechybí malé posezení se stolkem.

  • Apartmán č. 5 se skládá z ložnice s manželskou postelí a obývacího pokoje s rozkládací pohovkou a křesly.

Na čem si pochutnáte?

Penzion nemá klasickou denní restauraci, podávají se zde ale bohaté snídaně a případně i večeře.

Něco navíc

K dispozici budete mít vnitřní vybavenou hernu pro malé i velké (Xbox, fotbálek, elektronické šipky...), venkovní workoutové hřiště a možnost využití grilu a ohniště.

Za poplatek můžete vyzkoušet také některou ze zajímavých a atraktivních aktivit, například sportovní rybolov, lov zvěře, sportovní střelbu, jízdu traktorem, bagrování, vyjížďky na loďce, sázení stromků aj.

Pro vaše pěší i cyklistické výlety vám rádi zapůjčí kola pro dospělé nebo trekové hole.

Zámeček Waldsteinovo Zátiší

Zámeček Waldsteinovo Zátiší

Svatoslav 40 , Svatoslav
Česká republika

Provozuje společnost:
Waldsteinovo Zátiší s.r.o. IČ: 09191071


+420 737 996 861

akce@panstviwaldstein.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Zakázán
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Restaurace
Dětský koutek
Dětské hřiště
Lyžárna
Půjčovna kol

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
2,5 km
Zastávka
2 km
Aquapark
15 km
Sjezdovka
8 km
Běžkování
14,3 km

Tipy na výlet

Třebíč

Třebíč Tip na výlet

Pokud plánujete toulky po Česku, rozhodně byste neměli minout i tak trochu opomíjenou Třebíč, která se pyšní vzácnými historickými kousky i třetím největším náměstím u nás. Tohle město plné památek UNESCO se nachází na západě Moravy, v jihovýchodním cípu kraje Vysočina. Má velmi bohatou historii, jeho počátky sahají až k roku 1101.

Co patří mezi skvosty Třebíče?

  • Bazilika sv. Prokopa
  • Zámecký areál (Valdštejnský zámek-předzámčí)
  • Benediktinský klášter

Určitě nevynechte ani Židovskou čtvrť, Zadní synagogu, Dům Seligmanna Bauera, Karlovo náměstí, Městskou věž a Větrný mlýn.

Třebíč má co nabídnout i pokud jde o přírodu a odpočinek - nachází se v jedné z ekologicky nejčistších oblastí České republiky. Za relaxací zamiřte do bazénu či Říčních lázní Polanka.

Více informací
Jihlava
Jihlava
Zámek Telč
Zámek Telč
Šiklův Mlýn
Šiklův Mlýn