Užijte si skvělý relaxační zážitek v Grand Hotelu *** Třebíč – čeká na vás lahodná polopenze, bazén s masážními tryskami a možnost sauny i vířivky. Hotel se navíc nachází přímo v centru města, blízko jedinečných památek UNESCO.

Ověřeno Travelkingem

“Pobyt jsme si moc užili. Hotel odpovídal popisu a dostali jsme vše, co bylo uvedeno na voucheru. Personál (recepční i obsluha v restauraci u snídaní) byl moc milý, vycházeli nám ve všem vstříc. Pokoj byl v pořádku, jen bychom ocenili i pravidelný úklid. Skvělá je i poloha hotelu, nachází se kousek od nádraží, a přitom přímo v centru. Z toho, co jsme navštívili, můžeme doporučit Masarykovu vyhlídku, židovskou čtvrť, baziliku sv. Prokopa a také spoustu úžasných třebíčských kaváren.” Přečtěte si celou recenzi

Markéta Zuziaková - Obchodní tým
Osobně ověřeno v: Březnu 2022

O ubytování

Grand Hotel *** je zrekonstruovaný kongresový hotel v historickém centru Třebíče. Blízko to tedy budete mít ke všem památkám (včetně těch na seznamu UNESCO) a zajímavým atrakcím.

Za vidění jednoznačně stojí komplex Bazilika sv. Prokopa-Valdštejnský zámek-předzámčí (550 m), kde si prohlédnete mimo jiné krásné komnaty hraběcích pánů a jejich rodin, kteří zde žili až do 40. let minulého století. Navštívit byste měli i židovskou čtvrť, kde uvidíte například Přední synagogu (400 m) a Zadní synagogu (550 m), židovskou radnici (400 m) či nemocnici a bývalý chudobinec (500 m). Většina památek pochází ze 17. století a pokud vás více zajímá historie této části města, udělejte si exkurzi do místního Židovského muzea (550 m).

Za zábavou se vydejte do Aquaparku Laguna (1,6 km), kde najdete zážitkový bazén o ploše téměř 200 m², celoročně přístupný venkovní bazén se slanou vodou, 132 metrů dlouhý tobogán, klasický plavecký bazén a wellness zónu se 6 saunami a dalšími atrakcemi. Kousek od hotelu najdete také nedávno zrekonstruované Říční lázně Polanka (900 m), které byly postaveny mezi lety 1933 a 1934 a v roce 2021 získaly ocenění Památka roku. V zimě pak můžete vyrazit do Ski areálu Jalovec (13 km) nebo se projeďte po jedné z mnoha běžeckých stop.

Kde budete spát?

Ubytováni budete v jednom ze 100 pokojů, které jsou převážně dvoulůžkové a mají možnost přistýlky. Každý pokoj má LCD televizi, sejf, WiFi připojení a vlastní koupelnu.

Na čem si pochutnáte?

V restauraci Elipso ochutnáte speciality mnoha světových kuchyní, chybět nebude ani česká klasika. Zajít si sem můžete i na kávu a dezert.

Kde budete relaxovat?

Za báječným odpočinkem se vydejte do Relax Centra s bazén s protiproudem a masážními tryskami, saunou a vířivkou až pro sedm osob.

Něco navíc

Součástí hotelu je i bowling s několika dráhami. O zábavu tedy budete mít postaráno večer nebo během deštivých dní.

Grand Hotel *** Třebíč

Grand Hotel *** Třebíč

Karlovo náměstí 5 , Třebíč
Česká republika

+420 568 848 560

info@grand-hotel.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
za 300 Kč/noc
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Baby friendly
Vnitřní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
0,2 km
Vzdálenost od lázní
10 m
Zastávka
1,5 km
Sjezdovka
2 km

Tipy na výlet

Třebíč

TřebíčTip na výlet

Pokud plánujete toulky po Česku, rozhodně byste neměli minout i tak trochu opomíjenou Třebíč, která se pyšní vzácnými historickými kousky i třetím největším náměstím u nás. Tohle město plné památek UNESCO se nachází na západě Moravy, v jihovýchodním cípu kraje Vysočina. Má velmi bohatou historii, jeho počátky sahají až k roku 1101.

Co patří mezi skvosty Třebíče?

  • Bazilika sv. Prokopa
  • Zámecký areál (Valdštejnský zámek-předzámčí)
  • Benediktinský klášter

Určitě nevynechte ani Židovskou čtvrť, Zadní synagogu, Dům Seligmanna Bauera, Karlovo náměstí, Městskou věž a Větrný mlýn.

Třebíč má co nabídnout i pokud jde o přírodu a odpočinek - nachází se v jedné z ekologicky nejčistších oblastí České republiky. Za relaxací zamiřte do bazénu či Říčních lázní Polanka.

Více informací
Bazilika sv. Prokopa v Třebíči
Bazilika sv. Prokopa v Třebíči
Aquapark Laguna
Aquapark Laguna
Jihlava
Jihlava