Navštivte populární lokalitu jen kousek od českých hranic. Ubytování v luxusním Hotelu Lajta Park **** v Mosonmagyaróváru s neomezeným vstupem do wellness centra s vířivkou, saunami, solnou kabinou a fitness centrem. Čekají na vás také moderní pokoje a chutná polopenze. Součástí balíčku je také celodenní vstupenka do termálních lázní Flexum Thermal & Spa (500 m od hotelu).

O ubytování

Luxusní Hotel Lajta Park **** stojí v příjemném prostředí plném zeleně v maďarském městečku Mosonmagyaróvár. To leží jen 23 km od slovenských hranic a jedná se o nejbližší maďarské lázeňské městečko směrem z Česka.

Termální lázně Flexum Thermal & Spa jsou vzdáleny od hotelu pouhých 850 m. Najdete v nich 7 vnitřních a venkovních termálních bazénů, Součástí je také saunový svět a léčebné centrum nabízející řadu procedur.

Nedaleko lázní pak nesmíte minout kavárnu Várkert (1,1 km). Podnik se nalézá v historické budově, disponuje příjemným designem a milou ochotnou obsluhou.

Navštivte také interaktivní vědecké muzeum Futura (2,7 km). Expozice je umístěna ve 300 let staré sýpce na ploše 2000 m² a je rozdělena podle čtyř živlů: voda, vzduch, země a oheň. Muzeum se zaměřuje na přírodní vědy a nabízí řadu zábavných interaktivních exponátů.

Poté se můžete vydat do muzea Hansági, které je vzdálené jen 650 m. Toto muzeum kombinuje výtvarné umění s archeologickými exponáty, přičemž nejstarší vystavené artefakty jsou staré až 9000 let a reflektují historii lidstva. Muzeum, které funguje již přibližně 125 let, patří k nejstarším v Maďarsku.

Kde budete spát?

Ubytováni budete ve dvoulůžkovém pokoji, který nabízí pohodlné postele a možnost užít si panoramatický výhled na řeku. Můžete si vybrat mezi manželskou postelí a dvěma jednolůžky. Pokoj o velikosti 24-36 m² zahrnuje vstupní chodbu, ložnici a koupelnu se sprchou a fénem na vlasy. K dispozici je trezor, minibar, televize, telefon, Wi-Fi připojení a nastavitelná klimatizace.

Apartmán je ideální volbou zejména pro rodiny s dětmi, které si chtějí užít pohodlný odpočinek. Apartmány mají také kuchyň a můžete si vybrat variantu s výhledem na řeku. Velikost apartmánu je 32-36 m² a zahrnuje vstupní prostor, koupelnu s vanou, kuchyň a jednu ložnici s lůžkem (180x200 cm) a rozkládací pohovkou, kterou lze přeměnit na plnohodnotné lůžko.

Suite je největší a nejluxusnější typ pokoje, který hotel nabízí. Suity jsou vybaveny moderně a najdete v nich vše potřebné. Rozloha je 60 m² zahrnuje dvě ložnice, obývací pokoj, kuchyni, koupelnu a samostatnou toaletu.

Na čem si pochutnáte?

Ráno se těšte na bohaté snídaně formou bufetových stolů. Těšit se můžete na klasické snídaňové pokrmy, ať už v teplém či studeném provedení. K dispozici jsou také studené nápoje, káva a čaj.

Večerní romantickou atmosféru navodí elegantní restaurace s vyhlášenou kuchyní a bohatými porcemi chutného jídla maďarské i mezinárodní kuchyně.

Kde budete relaxovat?

Užijte si vstup do luxusního wellness centra, které je pro vás otevřeno denně od 8:00 do 21:00 hodin. Relaxujte ve vířivce a nechte se unášet bublinkami, které uvolní vaše svaly. Prohřejte své tělo ve finské sauně nebo infra sauně a načerpejte novou energii. Vyzkoušejte uklidňující účinky solné kabiny a odpočiňte si na vodní posteli.

Pro milovníky aktivního odpočinku je k dispozici moderní fitness zóna s širokou škálou vybavení.

Cestujete s dětmi?

Děti potěší dětský koutek se spoustou hraček, deskových her a stolkem, kde si mohou kreslit.

Něco navíc

Ve druhém patře hotelu najdete PC koutek a knihovnu, takže si můžete odpočinout i při četbě.

Hotel Lajta Park ****

Hotel Lajta Park ****

Kórház utca 6. , Mosonmagyaróvár
Maďarsko

Provozuje společnost:
KG Dental EU Kft. IČ: 08-09-017413


+36 30 756 7662

info@hotellajtapark.hu

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Zakázán
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Možnost procedur
Restaurace
Dětský koutek
Fitness
Půjčovna kol
Konferenční místnost
Minibar
Fén
Wellness

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
0,7 km
Vzdálenost od lázní
0,9 km
Zastávka
0,2 km

Tipy na výlet

Lázně Mosonmagyaróvár

Lázně Mosonmagyaróvár Tip na výlet

Mosonmagyaróvár je město v západním Maďarsku a nachází se nedaleko rakouských a slovenských hranic. Přestože je to poměrně malé město, pyšní se krásnými lázněmi Mosonmagyaróvár, které lákají turisty hledající odpočinek i léčbu některých zdravotních potíží. Tyto léčebné lázně s plovárnou najdeme uprostřed zeleně v blízkosti centra města a nabízí 7 bazénů s různou teplotou vody. Na své si zde přijdou jak osoby, které hledají relax a rekonvalescenci, tak i příznivci plavání.

Bazény v lázních Mosonmagyaróvár

  • Léčivý bazén s termální vodou o teplotě 36-38 °C
  • Sedící bazén I s chlazenou termální vodou o teplotě 30-33 °C
  • Sedící bazén s perličkovými lavicemi, masážními prvky chodidel a zad s chlazenou termální vodou o teplotě 36-37 °C
  • Bazén pro terapeutické plavání a cvičení s chlazenou termální vodou o teplotě 28-30 °C
  • Wellness bazén s chlazenou termální vodou o teplotě 32-34 °C
  • Plavecký bazén o délce 33,3 m, teplota 28-29 °C
  • Plavecký bazén o délce 25 m, teplota 26-28 °C

Termální prameny v Mosonmagyaróváru se řadí mezi 5 nejléčivějších vod Evropy (termální pramen tvoří alkalická, hydrogenuhličitanová voda tryskající z hloubky až 2 000 m a její teplota dosahuje 74 °C). Voda léčí nemoci kloubů a páteře, záněty kloubů, záněty průdušek a další.

Otevírací doba lázní je každý den, po celý rok 8.00-20.00 hodin a celodenní vstupenka pro dospělého vás vyjde na cca 260 Kč.

Více informací
Město Mosonmagyaróvár
Město Mosonmagyaróvár
Vědecké zábavní centrum Futura
Vědecké zábavní centrum Futura
Město Győr
Město Győr