Pobyt v Hotelu Corvina *** nabízí příjemnou možnost odpočinku a relaxace. Budova stojí blízko historického jádra města Mosonmagyaróvár. Jako součást balíčku obdržíte vstupenky do lázní Flexum Thermal & Spa, kde si budete užívat bazénů s termální vodou, sauny nebo vířivky. Dále si pochutnáte na vydatných snídaních a večeřích.

O ubytování

Corvina Hotel *** leží nedaleko historického jádra lázeňského města Mosonmagyaróvár, které se nachází pouhých 23 km od slovenských hranic v Malé dunajské kotlině. Mosonmagyaróvár sice není velké město, ale rozhodně má co nabídnout.

Doporučujeme navštívit neobvyklé expozice interaktivního vědeckého muzea Futura (1,1 km). Výstava se rozkládá ve 300 let staré sýpce na ploše 2000 m² a je rozdělena podle elementů. Každé patro muzea má svůj základní živel – tedy voda, vzduch, země a oheň. Tematicky je muzeum zasvěceno přírodním vědám a nabízí nespočet zábavných interaktivních exponátů.

Město se proslavilo zejména díky lázním a wellness centru Flexum Thermal & Spa (1,5 km), které má několik bazénů s léčivou vodou a nabízí ozdravné procedury.

Nedaleko lázní pak nesmíte minout kavárnu Várkert (2,2 km). Podnik se nalézá v historické budově, disponuje příjemným designem a milou ochotnou obsluhou.

Odtud se pak stačí projít do muzea Hansági (2,3 km). Výstava se skládá z kombinace výtvarného umění a archeologických exponátů. Nejstarší vystavené kousky jsou staré až 9000 let a týkají se historie lidstva. Muzeum funguje okolo 125 let a řadí se tak mezi nejstarší v Maďarsku.

Nedaleko města naleznete Malý Žitný ostrov (18 km), který je největším říčním ostrovem v Maďarsku. Jeho rozloha činí působivých 375 km² a oplývá nádhernou přírodou Dunajské luhy.

Kde budete spát?

Ubytováni budete v útulném pokoji Standard, který je k dostání ve dvoulůžkové, třílůžkové, čtyřlůžkové i pětilůžkové variantě. Na seznamu vybavení nechybí televize a WiFi zdarma. Vlastní koupelna je pak opatřena fénem. V pokojích je možnost bezplatné přistýlky pro dítě do 5,9 let.

Na čem si pochutnáte?

Součástí pobytu je polopenze v hotelové restauraci. Energii na vaše toulky a relaxování naleznete každé ráno ve vydatných a chutných snídaních formou bufetu. Vaše chuťové pohárky pak uspokojí výtečná večeře, kterou si vyberete z obrázkového menu.

Corvina Hotel ***

Corvina Hotel ***

Mosonyi Mihály utca 2. , Mosonmagyaróvár
Maďarsko

Provozuje společnost:
Huber Vendéglátó Kft. IČ: 08-09-013001


00 36 96 218 131

reservation@corvinahotel.hu

Check In
od 14:00
Check Out
do 11:00
Domácí mazlíček
Zakázán
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Restaurace
Dětské hřiště
Fén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
1,4 km
Vzdálenost od lázní
1,5 km
Zastávka
0,1 km

Tipy na výlet

Lázně Mosonmagyaróvár

Lázně Mosonmagyaróvár Tip na výlet

Mosonmagyaróvár je město v západním Maďarsku a nachází se nedaleko rakouských a slovenských hranic. Přestože je to poměrně malé město, pyšní se krásnými lázněmi Mosonmagyaróvár, které lákají turisty hledající odpočinek i léčbu některých zdravotních potíží. Tyto léčebné lázně s plovárnou najdeme uprostřed zeleně v blízkosti centra města a nabízí 7 bazénů s různou teplotou vody. Na své si zde přijdou jak osoby, které hledají relax a rekonvalescenci, tak i příznivci plavání.

Bazény v lázních Mosonmagyaróvár

  • Léčivý bazén s termální vodou o teplotě 36-38 °C
  • Sedící bazén I s chlazenou termální vodou o teplotě 30-33 °C
  • Sedící bazén s perličkovými lavicemi, masážními prvky chodidel a zad s chlazenou termální vodou o teplotě 36-37 °C
  • Bazén pro terapeutické plavání a cvičení s chlazenou termální vodou o teplotě 28-30 °C
  • Wellness bazén s chlazenou termální vodou o teplotě 32-34 °C
  • Plavecký bazén o délce 33,3 m, teplota 28-29 °C
  • Plavecký bazén o délce 25 m, teplota 26-28 °C

Termální prameny v Mosonmagyaróváru se řadí mezi 5 nejléčivějších vod Evropy (termální pramen tvoří alkalická, hydrogenuhličitanová voda tryskající z hloubky až 2 000 m a její teplota dosahuje 74 °C). Voda léčí nemoci kloubů a páteře, záněty kloubů, záněty průdušek a další.

Otevírací doba lázní je každý den, po celý rok 8.00-20.00 hodin a celodenní vstupenka pro dospělého vás vyjde na cca 260 Kč.

Více informací
Město Mosonmagyaróvár
Město Mosonmagyaróvár
Bratislava
Bratislava
Vědecké zábavní centrum Futura
Vědecké zábavní centrum Futura