Vyrazte na pobyt do Duna Beach Apartman a nechte se okouzlit nádhernou přírodou maďarského pohraničí. Na dosah budete mít Malý Žitný ostrov, lázně Mosonmagyaróvár a spoustu dalších atrakcí. Vyrazit můžete i do Rakouska nebo na Slovensko. Navíc na vás čekají výtečné snídaně formou bufetu a relax ve wellness s vířivkou a infrasaunou.

O ubytování

Ubytování Duna Beach Apartman leží v obci Kimle, nedaleko slovenských hranic, rakouských hranic a lázeňského města Mosonmagyaróvár. Během jednoho výletu tak můžete poznat kulturní i přírodní krásy hned tří zemí.

Blízko ubytování naleznete Malý Žitný ostrov (7,5 km), který je největším říčním ostrovem v Maďarsku. Jeho rozloha činí působivých 375 km² a oplývá půvabnou přírodou Dunajské luhy. Za nádhernou nedotčenou zelení se vydejte také k Neziderskému jezeru (50 km), které patří na Seznam památek UNESCO.

Nedaleký Mosonmagyaróvár (12,2 km) se proslavil zejména díky lázním a wellness centru Flexum Thermal & Spa, které má několik bazénů s léčivou vodou a nabízí ozdravné procedury. Nedaleko lázní nesmíte minout kavárnu Várkert. Podnik se nalézá v historické budově, disponuje příjemným designem a milou ochotnou obsluhou.

Odtud se pak stačí projít do muzea Hansági. Výstava se skládá z kombinace výtvarného umění a archeologických exponátů. Nejstarší vystavené kousky jsou staré až 9000 let a týkají se historie lidstva. Muzeum funguje okolo 125 let, a řadí se tak mezi nejstarší v Maďarsku.

Na výlet pak můžete vyrazit také do Győru (31,5 km), kde kromě mnoha historických budov najdete i vyhlášené lázně a aquapark Rába Quelle s panoramatickým výhledem na centrum města. Ty se po rozsáhlé rekonstrukci řadí k nejmodernějším vodním parkům v Evropě.

Kde budete spát?

Ubytujete se v jednom z komfortních pokojů a apartmánů. Každý má vlastní koupelnu se sprchovým koutem, klimatizaci, lednici, televizi a WiFi připojení.

  • Dvoulůžkový pokoj v přízemí měří 12 m² a je vybavený manželskou postelí a stolkem s posezením, součástí je francouzský balkon.

  • Dvoulůžkový pokoj v patře je stejně velký i totožně vybavený jako varianta v přízemí, nechybí teda manželská postel, stolek s posezením a francouzský balkon.

  • Dvoulůžkový pokoj v patře s balkonem měří 17 m² a k jeho vybavení patří manželská postel a balkon o ploše 10 m².

  • Čtyřlůžkový pokoj v přízemí s balkonem má plochu 25 m² a najdete v něm 2 manželské postele a stůl s židlemi k posezení. Nechybí balkon o ploše 10 m².

  • Dvoupokojový apartmán (42 m²) se skládá ze 2 samostatných pokojů s manželskými postelemi, plně vybavené kuchyně a balkonu o ploše 10 m².

  • Třípokojový apartmán je velký 50 m² a zahrnuje 3 samostatné ložnice s celkem 4 manželskými postelemi, 2 sprchy a plně vybavený kuchyňský kout.

  • Domek o ploše 22 m² vám poskytne perfektní soukromí. Uvnitř najdete manželskou postel a plně vybavený kuchyňský kout, součástí je i venkovní terasa.

Na čem si pochutnáte?

Bohaté snídaně formou bufetu se servírují cca 1 km od ubytování. Apartmány mají navíc vlastní vybavenou kuchyňku, kde si můžete připravit jídlo podle své chuti. A k zapůjčení je zde i venkovní gril.

Kde budete relaxovat?

K relaxu využijte menší wellness zónu s hydromasážní vířivkou, infrasaunou se světelnou terapií a solnými cihlami a odpočívárnou. Aktivní odpočinek si můžete užít v místní posilovně s kardio stroji.

Cestujete s dětmi?

Děti se zabaví na velkém venkovním hřišti s dřevěnými prolézačkami, nebo v menším dětském koutku, který je součástí posilovny.

Něco navíc

Využít můžete také úschovnu kol a k zábavě vám poslouží stolní fotbal či různé hry k zapůjčení.

Duna Beach Apartman

Duna Beach Apartman

Szabadság u. 23 , Kimle
Maďarsko

Provozuje společnost:
HELÉNA - CO Kft. IČ: 0809006957


+420 558 000 298

info@travelking.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 9:30
Domácí mazlíček
za 4 800 Ft/noc
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Dětský koutek
Dětské hřiště
Kolárna
Fitness
Půjčovna kol
Baby friendly
Minibar
Fén
Wellness

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
0,5 km
Zastávka
0,5 km
Aquapark
10 km

Tipy na výlet

Lázně Mosonmagyaróvár

Lázně Mosonmagyaróvár Tip na výlet

Mosonmagyaróvár je město v západním Maďarsku a nachází se nedaleko rakouských a slovenských hranic. Přestože je to poměrně malé město, pyšní se krásnými lázněmi Mosonmagyaróvár, které lákají turisty hledající odpočinek i léčbu některých zdravotních potíží. Tyto léčebné lázně s plovárnou najdeme uprostřed zeleně v blízkosti centra města a nabízí 7 bazénů s různou teplotou vody. Na své si zde přijdou jak osoby, které hledají relax a rekonvalescenci, tak i příznivci plavání.

Bazény v lázních Mosonmagyaróvár

  • Léčivý bazén s termální vodou o teplotě 36-38 °C
  • Sedící bazén I s chlazenou termální vodou o teplotě 30-33 °C
  • Sedící bazén s perličkovými lavicemi, masážními prvky chodidel a zad s chlazenou termální vodou o teplotě 36-37 °C
  • Bazén pro terapeutické plavání a cvičení s chlazenou termální vodou o teplotě 28-30 °C
  • Wellness bazén s chlazenou termální vodou o teplotě 32-34 °C
  • Plavecký bazén o délce 33,3 m, teplota 28-29 °C
  • Plavecký bazén o délce 25 m, teplota 26-28 °C

Termální prameny v Mosonmagyaróváru se řadí mezi 5 nejléčivějších vod Evropy (termální pramen tvoří alkalická, hydrogenuhličitanová voda tryskající z hloubky až 2 000 m a její teplota dosahuje 74 °C). Voda léčí nemoci kloubů a páteře, záněty kloubů, záněty průdušek a další.

Otevírací doba lázní je každý den, po celý rok 8.00-20.00 hodin a celodenní vstupenka pro dospělého vás vyjde na cca 260 Kč.

Více informací
Malý Dunaj
Malý Dunaj
Neziderská cyklostezka
Neziderská cyklostezka
Město Győr
Město Győr