Zasloužený odpočinek v termálních lázních Mosonmagyaróvár si užijete v Simbad Hotel ***superior, který leží hned vedle. Těšit se můžete na chutnou snídani, neomezený vstup do hotelového wellness s vířivkou a saunou.

Ověřeno Travelkingem

“Na hotelu se mi líbilo, že byl pěkně útulný, čistý a že jsme se i přes menší jazykovou bariéru ve všem domluvili. Z jídla hotelu jsme byli nadšení - chutnalo skvěle a z těch velkých porcí jsme přejedení ještě teď. :) Doporučuji procházku po historickém centru města Mosonmagyaróvár zakončenou na kávě v místní kavárně a nakonec se v hotelu naložit do horké vířivky nebo sauny.” Přečtěte si celou recenzi

Barbora Mezlová - Finanční tým
Osobně ověřeno v: Dubnu 2022

O ubytování

Simbad Hotel ***superior se nachází v srdci města Mosonmagyaróvár pouze pár kroků od středověkého hradu (500 m) a ještě blíže k termálním lázním. Malebné centrum vás uchvátí příjemnou atmosférou a množstvím barokních památek a ačkoliv nejde o velké město, rozhodně má co nabídnout.

Mosonmagyaróvár se proslavil zejména díky lázním a wellness centru Flexum Thermal & Spa (190 m), které má několik bazénů s léčivou vodou a nabízí ozdravné procedury. Nedaleko lázní nesmíte minout kavárnu Várkert (300 m). Podnik se nalézá v historické budově, disponuje příjemným designem a milou ochotnou obsluhou. Odtud se pak stačí projít do muzea Hansági (650 m). Výstava se skládá z kombinace výtvarného umění a archeologických exponátů. Nejstarší vystavené kousky jsou staré až 9000 let a týkají se historie lidstva. Muzeum funguje okolo 125 let a řadí se tak mezi nejstarší v Maďarsku.

Nedaleko města naleznete Malý Žitný ostrov (12,3 km), který je největším říčním ostrovem v Maďarsku. Jeho rozloha činí působivých 375 km² a oplývá půvabnou přírodou Dunajské luhy. Za nádhernou nedotčenou zelení se vydejte také k Neziderskému jezeru (39,8 km), které patří na Seznam památek UNESCO. Na výlet pak můžete vyrazit také do Győru (43,6 km), kde kromě mnoha historických budov najdete i vyhlášené lázně a aquapark Rába Quelle s panoramatickým výhledem na centrum města. Ty se po rozsáhlé rekonstrukci řadí k nejmodernějším vodním parkům v Evropě.

Kde budete spát?

Ubytováni budete v přepychovém dvoulůžkovém pokoji. Většina pokojů má balkon a všechny jsou vybaveny klimatizací, LCD televizí, rádiem, WiFi připojením, minibarem a vlastní koupelnou s fénem.

Na čem si pochutnáte?

V hotelové restauraci se můžete těšit na pestrou nabídku maďarských, mezinárodních i odlehčených jídel. Ve večerních hodinách se v prostoru restaurace a střešní terasy pořádají zábavné večery s rozmanitým programem a vynikajícími koktejly.

Kde budete relaxovat?

Po náročném dni si odpočinete ve wellness, kde najdete 2 vířivky a finskou saunu. Dopřejte si také některou z masáží.

Simbad Hotel ***superior

Simbad Hotel ***superior

Kolbai Károly utca 4. , Mosonmagyaróvár
Maďarsko

Provozuje společnost:
Corvina Kft. IČ: 0809008251


(+36) 30 646 2520

reserve@simbad.hu

Check In
14:00 - 19:00
Check Out
do 11:00
Domácí mazlíček
Zakázán
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Možnost procedur
Restaurace
Půjčovna kol
Přednáškový sál
Minibar
Fén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
100 m
Vzdálenost od lázní
0,2 km
Zastávka
0,2 km

Tipy na výlet

Lázně Mosonmagyaróvár

Lázně Mosonmagyaróvár Tip na výlet

Mosonmagyaróvár je město v západním Maďarsku a nachází se nedaleko rakouských a slovenských hranic. Přestože je to poměrně malé město, pyšní se krásnými lázněmi Mosonmagyaróvár, které lákají turisty hledající odpočinek i léčbu některých zdravotních potíží. Tyto léčebné lázně s plovárnou najdeme uprostřed zeleně v blízkosti centra města a nabízí 7 bazénů s různou teplotou vody. Na své si zde přijdou jak osoby, které hledají relax a rekonvalescenci, tak i příznivci plavání.

Bazény v lázních Mosonmagyaróvár

  • Léčivý bazén s termální vodou o teplotě 36-38 °C
  • Sedící bazén I s chlazenou termální vodou o teplotě 30-33 °C
  • Sedící bazén s perličkovými lavicemi, masážními prvky chodidel a zad s chlazenou termální vodou o teplotě 36-37 °C
  • Bazén pro terapeutické plavání a cvičení s chlazenou termální vodou o teplotě 28-30 °C
  • Wellness bazén s chlazenou termální vodou o teplotě 32-34 °C
  • Plavecký bazén o délce 33,3 m, teplota 28-29 °C
  • Plavecký bazén o délce 25 m, teplota 26-28 °C

Termální prameny v Mosonmagyaróváru se řadí mezi 5 nejléčivějších vod Evropy (termální pramen tvoří alkalická, hydrogenuhličitanová voda tryskající z hloubky až 2 000 m a její teplota dosahuje 74 °C). Voda léčí nemoci kloubů a páteře, záněty kloubů, záněty průdušek a další.

Otevírací doba lázní je každý den, po celý rok 8.00-20.00 hodin a celodenní vstupenka pro dospělého vás vyjde na cca 260 Kč.

Více informací
Město Mosonmagyaróvár
Město Mosonmagyaróvár
Vědecké zábavní centrum Futura
Vědecké zábavní centrum Futura
Lázně Lipót
Lázně Lipót