Na Šumavě je prima, přesvědčte se o tom i vy. Pokud chcete prožít pobyt trochu netradičně, zvolte si ubytování na Statku Novosedly, kde se bude líbit dětem i dospělým. Zatímco se děti budou bavit na trampolíně, pískovišti, klouzačce či houpačce, rodiče si mohou užít grilování či uzení. Jako dárek na vás čeká také láhev vína a nemine vás ani chutná polopenze. K Lipnu i do Českého Krumlova to budete mít zhruba 10 minut autem.

O ubytování

Statek Novosedly najdete v klidné pošumavské krajině nedaleko Českého Krumlova. Užijete si zde nerušený odpočinek i výlety na spoustu atraktivních míst.

V nedaleké obci Kájov se nachází překrásný poutní kostel (1,4 km) a vede tudy několik turistických a cyklistických tras. Po značených trasách se dostanete třeba do Českého Krumlova (6 km), jehož starobylé centrum patří mezi památky UNESCO a jeho dominantou je nádherný hrad a zámek Český Krumlov s vyhlídkovou věží (7 km).

Dále se zde můžete procházet nádhernou zahradou letohrádku Bellarie (8 km), navštívit zajímavá muzea (regionální, voskových figurín, divadelních loutek a další), nebo absolvovat exkurzi do grafitového dolu (5 km). Nádherné výhledy na Český Krumlov budete mít z vyhlídky Křížový vrch (9 km). Dalšími oblíbenými turistickými cíli jsou zřícenina hradu Dívčí kámen (22 km) a Stezka v korunami stromů Lipno (25 km).

Mnoho možností vyžití po celý rok nabízí vodní nádrž Lipno (15 km). V létě si zde užijete parádní koupání i vodní sporty. V zimě si zase užijete lyžování ve Skiparku Frymburk (22 km) a Skiareálu Lipno (27 km).

Kde budete spát?

Ubytováni budete v komfortně zařízeném dvoulůžkovém pokoji s manželskou postelí, vlastní koupelnou se sprchovým koutem a WiFi připojením. Zvolit můžete také variantu s terasou. Do pokoje je možné přidat přistýlku, a ubytuje tak až 3 osoby.

Na čem si pochutnáte?

V restauraci s letní zahrádkou na vás bude každé ráno čekat bohatá bufetová snídaně. Večeře mají formu tříchodového menu. Za příznivého počasí mohou hosté na krásném dvorku s posezením využívat gril s udírnou.

Cestujete s dětmi?

Na děti zde čeká spousta zábavy! Na zahradě je k dispozici trampolína, pískoviště, klouzačka, houpačky i letní bazének. Malí i velcí si mohou zahrát stolní tenis a za nepříznivého počasí je možné zapůjčit deskové hry.

Statek Novosedly

Statek Novosedly

Novosedly 3 , Novosedly (Kájov)
Česká republika

Provozuje společnost:
Mgr. Danuše Boušková Hajná IČ: 19155051


+420 607 625 177

stateknovosedly@email.cz

Check In
od 15:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
za 100 Kč/noc
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Wi-Fi zdarma
Restaurace
Dětský koutek
Dětské hřiště

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
9,7 km
Zastávka
0,2 km
Sjezdovka
15,6 km
Běžkování
15 km