Ubytujte se přímo v centru Českého Krumlova v luxusním Hotelu Grand ****, kde vás čekají chutné snídaně či polopenze (snídaně formou bufetu, večeře o 2 chodech) a k tomu láhev Prosecca. Bydlet budete v komfortním pokoji pro dva.

Ověřeno Travelkingem

“Ubytování v Hotelu Grand **** i Český Krumlov nás nadchly natolik, že se nám nechtělo ani odjíždět domů. Poloha hotelu přímo na náměstí je ideální výchozí bod k procházkám malebnými uličkami a k návštěvě zámku. Do pokoje v depandanci nás dovedla moc milá paní recepční. Výbornou snídani jsme si vychutnávaly na zahrádce s výhledem na historické náměstí. Jako netradiční prohlídku města doporučujeme vyzkoušet plavbu na voru. Ubytování i návštěvu Českého Krumlova všem vřele doporučujeme!” Přečtěte si celou recenzi

Aneta Kotrlová - Zákaznická podpora
Osobně ověřeno v: Červenci 2023

O ubytování

Hotel Grand **** leží v samém historickém centru Českého Krumlova v oblasti, která je součástí kulturního dědictví UNESCO. Budova, ve které se hotel nachází, je původní středověký dům, který prošel rekonstrukcí a dal tím vzniknout modernímu hotelu se 14 pokoji. Později se k nim přidalo dalších 7 pokojů v přilehlé budově. V roce 2018 pak majitel přestavěl i budovu na adrese Panská 18, která je vzdálená 50 metrů, a tím vznikla vedlejší budova neboli depandance Hotelu Grand.

Český Krumlov je malebné středověké město, které zůstalo až do dnešních dnů takřka neporušené a kromě mnoha historických památek se zde nachází řada galerií, muzeí a dalších kulturních institucí. Romantickou procházkou přes Lazebnický most (200 m) se dostanete k hlavním dominantám: zámecké věži (350 m), zámku Český Krumlov a Plášťovému mostu (600 m). Nad zámeckým příkopem s medvědy se rády zastaví nejen děti. Dále se můžete vydat do nádherně udržované Pivovarské zahrady (450 m) nebo zámecké zahrady Letohrádku Bellarie s otáčivým hledištěm (1 km). Oblíbenými cíli turistů jsou hora Kleť (7 km) s nejstarší kamennou rozhlednou v Česku, zřícenina hradu Dívčí kámen (15 km), Lipenské jezero (22 km) nebo cisterciácký klášter Zlatá Koruna (10 km).

Kde budete spát?

Ubytováni budete v jednom z pokojů v hlavní budově, nebo ve vedlejší budově (depandanci).

Pokoje v hlavní budově:

  • Dvoulůžkový pokoj s vlastní koupelnou (20 m²) disponuje manželskou postelí typu king size, WiFi připojením, televizí, minibarem, telefonem, psacím stolem s posezením, setem na přípravu čaje a kávy, toaletními potřebami a fénem.

  • Třílůžkový pokoj s vlastní koupelnou (25 m²) disponuje manželkou postelí typu king size a jednolůžkovou postelí, WiFi připojením, televizí, minibarem, telefonem, psacím stolem s posezením, setem na přípravu čaje a kávy, toaletními potřebami a fénem.

Pokoje v depandanci (50 m od hlavní budovy):

  • Dvoulůžkový pokoj s vlastní koupelnou (20 m²) disponuje manželskou postelí, klimatizací, minibarem, televizí, telefonem, rychlovarnou konvicí, psacím stolem s posezením, fénem a toaletními potřebami.

  • Třílůžkový pokoj s vlastní koupelnou (35 m²) disponuje extra velkou manželskou postelí, jednolůžkovou postelí, klimatizací, minibarem, televizí, telefonem, rychlovarnou konvicí, psacím stolem s posezením, fénem a toaletními potřebami.

Na čem si pochutnáte?

Ráno si vychutnáte snídani ve formě bufetu. Součástí hlavní budovy hotelu je Grand restaurant, kde si můžete vybrat z pokrmů české i mezinárodní kuchyně a široké nabídky českých i světových vín. V letní sezoně je možné si za příznivého počasí užít romantické posezení na terase s výhledem na malebné krumlovské náměstí.

Něco navíc

Hotel se nachází v budově původně středověkého domu, který byl zrekonstruován do moderní a luxusní podoby s citlivým a vkusným zachováním historických prvků.

Hotel Grand ****

Hotel Grand ****

nám. Svornosti 3 , Český Krumlov
Česká republika

+420 380 711 671

grand@dhotels.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
za 500 Kč/noc
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Parkování za 350 Kč/noc - nutná předchozí rezervace

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Restaurace
Dětské hřiště
Minibar
Fén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
10 m
Zastávka
1 km

Tipy na výlet

Český Krumlov (UNESCO)

Český Krumlov (UNESCO)Tip na výlet

Český Krumlov je perla Jižních Čech a po právu také jedno z nejnavštěvovanějších míst u nás.Romantické městečko s bohatou historií i impozantním zámkem se nachází na řece Vltavě, která dodává celému místu skutečně pohádkovou atmosféru. V centru i na nábřeží na vás čekají historické budovy, výborné restaurace, dobové obchůdky a především spousta kulturního vyžití. Celá oblast, která je nazývána "Branou Šumavy" je od roku 1992 zapsána na seznam UNESCO.

Co nevynechat při návštěvě Českého Krumlova?

  • Státní hrad a zámek Český Krumlov
  • Zámeckou zahradu s otáčivým hledištěm
  • Zámeckou věž
  • Navštivte také Muzeum voskových figurín, 3D muzeum, Egon Schiele Art Centrum, Kostel sv. Víta nebo místní pivovar.

Mezi nejvýznamnější kulturní akce patří Mezinárodní hudební festival Český krumlov nebo Festival barokních umění.

Více informací
Zámek Český Krumlov (UNESCO)
Zámek Český Krumlov (UNESCO)
Otáčivé hlediště Český Krumlov
Otáčivé hlediště Český Krumlov
Holašovice (UNESCO)
Holašovice (UNESCO)