Neomezené wellness s bazénem, pivní lázeň s ochutnávkou, 4 hodiny aktivit dle výběru a polopenze z kvalitních surovin, to je ideální dovolená! Ubytováni budete v hotelu Victoria **** v obci Martin.
Neomezené wellness s bazénem, pivní lázeň s ochutnávkou, 4 hodiny aktivit dle výběru a polopenze z kvalitních surovin, to je ideální dovolená! Ubytováni budete v hotelu Victoria **** v obci Martin.

Moderní hotel v prostředí Malé Fatry

V tiché lokalitě a krásném prostředí Malé Fatry a jen kousek od centra města Martin se nachází moderní hotel Victoria ****. Milý personál a rodinná atmosféra se postarají o váš pohodový pobyt.

Ubytováni budete v komfortně vybaveném dvoulůžkovém pokoji typu Standard s fénem, trezorem, minibarem, kabelovou TV a WiFi připojením.

V hotelu si potrpí na kvalitní pokrmy z domácích surovin. V restauraci se tedy těšte na bohaté snídaně během kterých ochutnáte domácí mléčné výrobky, pečivo, vejce, ale i tradiční klobásky.

Součástí hotelu je také vinotéka, kde si můžete dopřát slovenská i zahraniční vína, Salón El Barco s možností degustace kvalitních koňaků, whiskey a cigaret a také pivovar s domácím pivem z poctivých surovin.

Skvělou relaxaci zažijete ve wellness & spa Victoria

  • Bazén s teplotou vody 26 - 27 °C a délkou 15 m s masážním chrličem je ideální k plavání i odpočinku.
  • Lenošit můžete na lehátkách umístěných u bazénu s možnost občerstvení (voda, ovoce, čaj).
  • Vířivka až pro 6 osob má 36 - 38 °C a výborně uvolní celé tělo.
  • Sauny jak je známo mají blahodárné účinky. Vyberte si z finské, infra a parní bylinkové sauny.
  • Pivní koupel je léčebná procedura, kterou si užijí nejen milovníci piva. Lázeň v teplé vířivé vodě (37 - 38 °C) s pivem, které ukrývá zázračné látky jako jsou vitaminy B, aminokyseliny či chmelové silice odstraní únavu a stres.

Letní výlety po Malé Fatře

Oblast hotelu je jako stvořená pro turistiku - najdete zde desítky kilometrů tras. Ochuzeni nebudou ani cyklisté, pro které jsou tu také různorodé trasy.

  • Vydejte se do Národního parku Malá Fatra, který je plný přírodních zajímavostí jako je Šútovský vodopád či Krystalová jeskyně.
  • Projeďte se kabinovou lanovkou z Vrátne doliny do Snilovského sedla nebo si projděte rodiště zbojníka Jánošíka, kterým je oblíbená Terchová.
  • Doporučujeme také výlet na nejvyšší vrchol Malé Fatry - Velký Kriváň.

Turčianské Teplice a další termály

Pokud si nepotrpíte na túry, co takhle termální lázně? Jen 24 km od vás jsou populární Turčianské Teplice s oblíbeným Spa & Aquaparkem s léčivou minerální vodou o teplotě 43 - 46 °C. Užijte si bazény, vířivku i tobogán.

Zajet si však můžete i do Bešeňové (54 km) do termálního aquaparku Gino Paradise Bešeňová.

Hotel Victoria ****

Hotel Victoria ****

V. Žingora 9820 , Martin
Slovenská republika

Provozuje společnost:
Victoria Group s.r.o. IČ: 36411779


+421 43 43 04 836

recepcia@hotelvictoria.sk

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Bezbariérovost
Parkování

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná