Vyrazte do Centra Trzy Jeziora ***, úžasného resortu, který se ukrývá v přírodě chráněné krajinné oblasti Przemęt a užijte si letní koupání u jezera, vodní sporty, spoustu zábavy, ale i relax ve wellness centru s bazénem, vířivkou a 3 saunami. Těšit se můžete na skvělou polopenzi a dle varianty pobytu také na úžasnou masáž.

O ubytování

Centrum Trzy Jeziora *** se nachází v polském městečku Wieleń Zaobrzański, v malebné krajině CHKO Przemęt, jen kousek od jezer Wieleńskie, Trzytoniowe a Osłonińskie. Krásná příroda a úžasný klid v okolí jezer vás uchvátí v jakémkoliv ročním období. V létě bude velkým lákadlem písčitá jezerní pláž přímo v areálu. U pláže najdete mola, skluzavky, slunečníky k zapůjčení i venkovní ohniště. Těšit se můžete také na zajímavé výlety do chráněné oblasti i okolních měst.

Při svých toulkách v CHKO Przemęt můžete navštívit rovnou 19 jezer a 3 přírodní rezervace – Wyspa Konwaliowa (6,7 km), Torfowisko nad Jeziorem Świętym (3,5 km) a Jezioro Trzebickie (15,6 km). Jedinečným zážitkem je i plavba po 37 km dlouhé trase pro kánoe. Pokud dáváte přednost pěším výletům, projděte si 12km trasu okolo jezera Wieleńskie a zastavte se u barokního kostela Narození Panny Marie z 15. století (1,5 km). Zdatnější turisté mohou zdolat i 25km okruh, po kterém potkáte 19,5 m vysokou vyhlídkovou věž v Olejnici (4,6 km) a přírodní rezervace Wyspa Konwaliowa a Torfowisko.

Kde budete spát?

Ubytujete se v komfortním, moderně vybaveném pokoji s interiérem laděným do neutrálních barev. Každý pokoj má vlastní koupelnu se sprchovým koutem a fénem na vlasy, televizi, WiFi připojení

  • Pokoj Aria Plus měří 15-21 m² a má výhled do borovicového lesa. Je vybavený 2 samostatnými postelemi, které lze spojit do dvoulůžka, a malým psacím stolem. K pokoji patří balkon s venkovním posezením.

  • Pokoj Zen Plus má plochu 15-18 m² a najdete v něm 2 samostatné postele (možno spojit do dvoulůžka), malý psací stůl a rozkládací křeslo. Pokoj je bez balkonu.

  • Pokoj Tao je velký 12-14 m², má vlastní balkon a výhled do lesa. K vybavení pokoje patří 2 postele, které mohou být spojené, a malý psací stůl.

  • Pokoj Luna o ploše 11-14 m² nabídne výhled do městečka, 2 samostatné postele, které je možné spojit a malý stolek.

Na čem si pochutnáte?

V resortu najdete hned několik podniků, které se postarají o vaše gastronomické zážitky. Restaurace Zmyślona je zaměřená na originální fusion kuchyni, která propojuje lokální suroviny a receptury s vlivem chutí z celého světa. Jezerní bar Marina nabídne osvěžující nápoje, občerstvení ve formě burgerů, sendvičů, palačinek a dalších populárních jídel i skvělou zmrzlinu. V bowlingovém baru Dziupla si nakonec pochutnáte na čerstvé pizze, kterou můžete zapít řízným pivem.

Kde budete relaxovat?

V relaxačním prostředí stylového wellness centra se dokonale uvolníte. Těšit se můžete na 7m bazén s protiproudem, vířivku, finskou saunu, infra sauna, bio saunu a odpočinkovou místnost. V nabídce jsou také skvělé masáže a originální relaxační procedury, včetně kávové masky a masáže lávovými kameny.

Cestujete s dětmi?

Na děti čeká celá řada atrakcí, včetně vnitřní herny, venkovního hřiště a lanového parku Adrenalinka, kde se vaše ratolesti skvěle vyřádí.

Něco navíc

Zábavu pro celou rodinu zajistí v areálu tenisové kurty, bowlingová dráha, půjčovna sportovního náčiní (kajaky, šlapadla, kola, hole na nordic walking...), venkovní kino a další atrakce.

Trzy Jeziora Centrum ***

Trzy Jeziora Centrum ***

Wczasowa 54 , Przemęt
Polsko

Provozuje společnost:
Oficyna-21 Sp. z o. o. IČ: 932953856


+48 785 996 601

recepcja@trzyjeziora.com.pl

Check In
od 16:00
Check Out
do 11:00
Domácí mazlíček
za 20 Zł/noc
Bezbariérovost
Úplná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Možnost procedur
Restaurace
Dětský koutek
Dětské hřiště
Kolárna
Konferenční místnost
Wellness

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
1,2 km
Vzdálenost od jezera
0,4 km

Tipy na výlet

CHKO Przemęt

CHKO Przemęt Tip na výlet

Przemęcki Park Krajobrazowy je ideálním místem pro milovníky přírody a aktivního odpočinku. Nachází se na hranici Wielkopolského a Lubušského vojvodství a rozprostírá se na ploše 21 450 ha. Najdete v něm 24 pololedovcových jezer a bohatou faunu a flóru. Návštěvníci mohou obdivovat různorodost krajiny. Park nabízí množství aktivit, jako je jízda kajakem, pozorování ptáků nebo pěší turistika po značených stezkách.

Pro ty, kteří chtějí prozkoumat více, park je skvělým výchozím bodem pro další objevování regionu. Můžete navštívit rezervaci Wyspa Konwaliowa, která je známá svou unikátní flórou, nebo se vydat na výlet do okolních vesnic a měst, jako jsou Wieleń nebo Boszkowo, kde najdete další přírodní krásy a kulturní atrakce. CHKO Przemęt je skvělým místem pro jednodenní výlet nebo víkendový pobyt plný relaxace.

Více informací
Wieleńské jezero
Wieleńské jezero
Královský zámek v Rudzyni
Královský zámek v Rudzyni
Město Lešno
Město Lešno