Dopřejte si parádní pobyt v Polsku. Velkoměsto Vratislav toho nabízí k vidění opravdu mnoho. Ubytujte se přímo v centru v Hotelu HP Park Plaza **** a k místní nádherné katedrále to budete mít jen 700 metrů. Navíc budete mít v ceně snídani formou bufetu, vstup do sauny a 10% slevu v restauraci. Děti do 7 let mají pobyt zdarma.

O ubytování

Hotel HP Park Plaza **** se nachází v samotném centru polské Vratislavi (Wrocławi) na břehu řeky Odra. Pro své hosty je nejen dokonalým místem pro strávení luxusní dovolené, ale také ideálním výchozím bodem pro návštěvu nejzajímavějších vratislavských míst a atrakcí. Objevte i vy kouzlo hlavního města Dolního Slezska.

Vratislav je nádherné historické město plné architektonických a uměleckých skvostů. Z hotelu je překrásný výhled na jedinečný Tumský ostrov (100 m), kam vede několik mostů. Nacházejí se zde rozsáhlý park s arboretem i důležité církevní stavby, jako je například katedrála sv. Cyrila a Metoděje (1 km). Tumský most (1 km) vedoucí ho jádra města plného překrásných historických budov je oblíbeným místem všech zamilovaných, kteří na konstrukci mostu zanechávají visací zámek se svými jmény.

Jednou z dominant Vratislavi je monumentální katedrála sv. Jana Křtitele (1,1 km). V nedaleké budově Vratislavské univerzity (700 m) můžete obdivovat barokní skvost Aula Leopoldina. Malebný Rynek (1,2 km) (Trhové náměstí) je hlavní náměstí v centru. Ve středu náměstí stojí blok domů, kde nejzajímavější je gotická Stará radnice. Během návštěvy Vratislavi rozhodně nezapomeňte navštívit nejnavštěvovanější místo ve městě – Panorama Racławicka (1,5 km). Budova ve tvaru rotundy ukrývá ohromné plátno (114 × 15 m) zobrazující slavnou bitvu u Racławice.

Kde budete spát?

Ubytováni budete v prostorném a světlém dvoulůžkovém pokoji s výhledem na řeku. O dokonalý odpočinek se postará pohodlná postel typu king-size s antialergenním povlečením.

K vybavení pokoje patří klimatizace, WiFi připojení, LCD televize, minibar, telefon, trezor a set na přípravu čaje a kávy. Najdete zde i pracovní prostor s psacím stolem a posezením. Součástí je také vlastní koupelna s vyhřívanou podlahou, toaletou, sprchovým koutem, fénem a setem kvalitní kosmetiky.

Na čem si pochutnáte?

Hotelová restaurace s krásným výhledem na řeknu a ostrůvky patří mezi nejoblíbenější kulinářská místa v oblasti Dolního Slezska a o jejích kvalitách se během pobytu přesvědčíte na vlastní chuťové pohárky. Pokrmy jsou připravované výhradně z těch nejkvalitnějších regionálních produktů od místních dodavatelů. Každé ráno zde na vás v restauraci bude čekat bohatá bufetová snídaně s pestrou nabídkou teplých i studených jídel a nápojů.

Poté je možné objevávat ze stálého a sezónního lístku restaurace. Lobby bar nabízí lehké občerstvení, čerstvé pečivo, domácí dezerty a samozřejmě také široký výběr nápojů od kávy přes čaje až po koktejly.

Kde budete relaxovat?

Až po dni stráveném objevováním krás Vratislavi zatoužíte to trošce zaslouženého relaxu, vydejte se do hotelového SPA. Prohřejte se ve finské sauně a pokud zatoužíte po skutečném hýčkání, dopřejte si některou z nabízených masáží a léčebných procedur.

Cestujete s dětmi?

V hotelu jsou skvěle vybaveni i na nejmenší hosty. Na recepci vám ochotně zapůjčí vybavení pro děti, jakou postýlky, ohřívače lahví, židličky a další. V bezprostřední blízkosti hotelu je velké hřiště s mnoha atrakcemi.

Hotel HP Park Plaza ****

Hotel HP Park Plaza ****

Bolesława Drobnera 11-13 , Wrocław
Polsko

Provozuje společnost:
B&D Hotels Spólka Akcyjna IČ: 012505788


+48 71 320 84 00

hpwroclaw@hotelepark.pl

Check In
od 14:00
Check Out
do 12:00
Domácí mazlíček
za 80 Zł/noc
Bezbariérovost
Úplná
Parkování
Parkování za 80 Zł/noc

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Možnost procedur
Restaurace
Minibar
Fén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
1,4 km
Zastávka
0,3 km
Aquapark
4 km

Tipy na výlet

Vratislav

VratislavTip na výlet

Vratislav je město umění, historie, parků a kulturního života. Není tedy divu, že zde najdete velké množství historických staveb. Dále také muzea, kavárny i zoologickou zahradu. Co nesmíte minout? Krásné náměstí "Rynek" a slavné vratislavské trpaslíky důmyslně rozeseté po městě. Jejich hledání už pohltilo nejednoho turistu. Pusťte se po jejich stopách pomocí aplikace v mobilu nebo mapy, kterou můžete koupit v informačním centru. Rozhodně doporučujeme i miniaturní svět "Kolejkowo". Jde o obrovský model Dolního Slezska. Fantastické je také centrum vědy Hydropolis. Máte-li rádi historii, navštivte Národní muzeum nebo vratislavskou univerzitu. Je otevřená veřejnosti a garantujeme, že její barokní aula vás uhrane.

Více informací
ZOO Vratislav a Afrikárium
ZOO Vratislav a Afrikárium
Rynek (Trhové náměstí)
Rynek (Trhové náměstí)
Katedrála sv. Jana Křtitele
Katedrála sv. Jana Křtitele