Vyrazte do Poznaně a užijte si kulturní bohatství jednoho z největších a nejstarších měst Polska! Uvidíte Královský hrad, radnici s mechanickými kozly a v létě se osvěžíte u jezera Malta. To vše s maximálním komfortem, v luxusních apartmánech Ilonn Boutique Limanowskiego se budete cítit jako filmová hvězda. Poloha přímo v centru města a úžasné snídaňové menu už jsou jen třešničkou na dortu.

O ubytování

Ilonn Boutique Limanowskiego jsou moderní apartmány v centru Poznaně, v bezprostřední blízkosti gotického kostela svaté Anny (210 m) a nedaleko krásného Wilsonova parku (500 m) a sportovní haly Arena (600 m).

Poznaň vás okouzlí především bohatou kulturou a historií. Vyrazte do historického centra a navštivte radnici (3,4 km) s mechanickými hodinami, které každý den v poledne oživí modely trkajících kozlů. Prohlédněte si katedrálu svatých apoštolů Petra a Pavla (4,5 km) na Tumském ostrově, jejíž historie sahá až do 10. století, a podívejte se na Královský hrad (3,2 km) nebo Císařský zámek (2,3 km), který měl dokonce sloužit jako sídlo pro Adolfa Hitlera.

V létě si užijete i zábavu u vody, umělé jezero Malta (5,8 km) je centrem koupání i vodních sportů. Skvěle si odpočinete také v krásných parcích, třeba u jezera Rusalka (4,4 km), nebo v přírodní rezervaci Morasko (11,9 km), známé pro výskyt meteorických kráterů. V zimě pak přichází čas na návštěvu zajímavých muzeí a galerií, najdete zde například Muzeum croissantů (3,4 km). Ujít si nenechte ani krásné vánoční trhy.

Kde budete spát?

Přivítá vás luxusní apartmán s moderním interiérem, který odráží nejnovější trendy v hotelnictví. K dispozici budete mít vlastní koupelnu s fénem, župany, pantoflemi a sadou kosmetiky, WiFi připojení, televizi, klimatizaci, trezor, minibar a sadu na přípravu kávy a čaje.

  • Apartmán Standard nabídne plochu 26 m² a je vybavený manželskou postelí (160x200 cm) a malým kuchyňským koutem. Některé apartmány mohou mít i balkon.

  • Apartmán Studio má plochu 28 m² a najdete v něm manželskou postel (160x200 cm), pohovku k posezení a kuchyňský kout. Na rozdíl od varianty Standard umožňuje přistýlku.

  • Apartmán Deluxe o ploše 37 m² zahrnuje prostorný obývací pokoj s pohovkou, křesly a kuchyňským koutem a spací zónu s manželskou postelí (160x200 cm).

  • Apartmán Superior okouzlí mezonetovým provedením o ploše 47 m². Ve spodním patře najdete obývací pokoj s pohovkou, křesly a kuchyňským koutem, v horním patře se nachází ložnice s manželskou postelí (160x200 cm).

  • Apartmán Penthouse je exkluzivní variantou pro náročné. Pro sebe budete mít nejen dvoupatrový apartmán o ploše celých 86 m², ale také prostornou terasu s nádherným výhledem na město. V apartmánu jsou navíc 2 samostatné koupelny, plnohodnotná kuchyň, velký obývací pokoj a samozřejmě útulná ložnice s manželskou postelí (160x200 cm).

Na čem si pochutnáte?

Apartmánový dům Ilonn Boutique nemá klasickou denní restauraci, díky vynikající poloze v centru města ale určitě nebudete mít o kulinářské zážitky nouzi. Otestovat můžete alespoň místní snídaňové menu s vynikajícími slanými i sladkými variantami.

Ilonn Boutique Limanowskiego ****

Ilonn Boutique Limanowskiego ****

Limanowskiego 15 , Poznań
Polsko

Provozuje společnost:
FFI 1 Sp. z o.o. IČ: 523453202


+48 616 687 505

rezerwacja@iblpoznan.pl

Check In
od 14:00
Check Out
do 12:00
Domácí mazlíček
za 100 Zł/noc
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Půjčovna kol
Minibar
Fén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
2,8 km
Vzdálenost od lázní
8 km
Zastávka
0,2 km
Aquapark
10,6 km

Tipy na výlet

Poznaň

Poznaň Tip na výlet

Vydejte se poznat historické krásy jednoho z nejstarších polských měst! Malebná Poznaň vás zve na prohlídku mnoha památek i moderních atrakcí. S objevováním města začněte na hlavním náměstí zvaném Starý Rynek, kde se každý den ve 12 hodin rozezvučí kozlí orloj z roku 1913, který odkazuje na dávnou legendu o dvou zápasících kozách. Na náměstí si prohlédnete renesanční radnici, která se stala symbolem Poznaně.

Zastavte se také na Tumském ostrově, kde stojí jedna z nejstarších polských katedrál. Nezapomeňte se podívat i dovnitř, abyste mohli žasnout nad bohatým interiérem a podzemní hrobkou významných polských osobností.

V Poznani si užijete skvělou dovolenou v blízkosti parádního vyžití. Ve městě panuje pohodová atmosféra, kterou naplno prožijete, když zavítáte do jedné z útulných kaváren a restaurací. Tam ochutnáte tradiční polskou kuchyni a připijete si na zdraví dobrým pivem či vínem.

Co v Poznani určitě vidět?

  • Starý Rynek s renesanční radnicí
  • Tumský ostrov s katedrálou
  • Krásný park Cytadela
  • Zámek v Poznani
  • Termální lázně Maltańskie
  • Nová a stará zoo
  • Muzeum croissantů
  • Jezero Malta
Více informací
Bazilika svatého Petra a Pavla v Poznani
Bazilika svatého Petra a Pavla v Poznani
Park Cytadela
Park Cytadela
Muzeum croissantů
Muzeum croissantů