Když do Krkonoš, tak rovnou do Špindlerova Mlýna. Chcete vyrazit ke krásným vodopádům, užít si výhled do krajiny a prozkoumat hluboké lesy? Všechna lákadla budete mít na dosah. V Hotelu Esprit *** si navíc užijete chutnou polopenzi. K dispozici je i kulečník, šipky a fitness centrum.

O ubytování

V romantickém údolí Svatý Petr v té nejkrásnější části Špindlerova Mlýna najdete Hotel Esprit ***. Ten je tvořen třemi budovami – dvě slouží k ubytování a relaxaci (Hotel Kamenka a Hotel Stráž), třetí je pak hlavní budova, která je určena ke stravování a zábavě a nachází se v ní také recepce.

Na dosah budete mít Krkonošský národní park plný turistických lákadel. Vydejte se na Vyhlídku Krakonoš (4,1 km), k Dlouhému vodopádu (7 km) či Rennerově studánce (15,6 km). Nesmíte vynechat ani působivé přírodní úkazy, jako je 148 m vysoký Pančavský vodopád (10,5 km), 10 m vysoký Mumlavský vodopád (20 km) nebo krásné Úpské rašeliniště (15,4 km) s 9 km dlouhou naučnou stezkou. Skvělý přehled o okolní krajině budete mít ze Stezky korunami stromů (34,3 km) a zejména z její 45 m vysoké dřevěné vyhlídkové věže.

V zimě vás potěší extrémní blízkost hned několika lyžařských sjezdovek, nejbližší se nachází ve vzdálenosti jen 950 metrů a ke ski areálu Špindlerův Mlýn dojedete autem či ski busem do 5 minut. V okolí navíc také několik desítek kilometrů udržovaných běžkařských tratí. A zůstat nemusí jen u lyží. Na sídlišti Bedřichov najdete městské kluziště (4,6 km), ve ski areálu Svatý Petr (2,4 km) se vyřádíte při snowtubingu, projedete si nejdelší osvětlenou sáňkařskou dráhu v České republice a odvážlivci mohou vyzkoušet i lezení po ledopádech.

Kde budete spát?

Ubytováni budete v budově Kamenka či Stráž, a to v jednom z komfortně zařízených pokojů. K dispozici jsou dvou, tří i více lůžkové pokoje i apartmány. Každý z 67 pokojů má televizi, telefon a vlastní koupelnu se sprchovým koutem.

Na čem si pochutnáte?

Restaurace se nachází v hlavní budově a vy si v ní pochutnáte na specialitách české i mezinárodní kuchyně. K dispozici je tu letní terasa, venkovní gril, steakový bar, kulečník a dětský koutek.

Kde budete relaxovat?

V budově Stráž zavítejte do wellness centra s vířivkou, saunou a fitness centrem. V létě přijde vhod venkovní bazén.

Něco navíc

Zabavit se můžete v herně s šipkami a zábavnými automaty nebo třeba při hře kulečníku v hotelovém baru.

Hotel Esprit ***

Hotel Esprit ***

Svatý Petr 78 , Špindlerův Mlýn
Česká republika

Provozuje společnost:
ATANERŠ HOTELS s.r.o. IČ: 24217247


+420 558 000 298

info@travelking.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
za 200 Kč/noc
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Parkování za 100 Kč/noc

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Restaurace
Dětské hřiště
Lyžárna
Fitness
Konferenční místnost
Přednáškový sál
Wellness
Venkovní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
2,8 km
Zastávka
0,7 km
Aquapark
3,6 km
Sjezdovka
1 km
Běžkování
1 km

Tipy na výlet

Krkonošský národní park v létě

Krkonošský národní park v létě Tip na výlet

Jeden z našich nejkrásnějších národních parků byl vyhlášen 17. května 1963. Nekonečné možnosti pěší i cykloturistiky uspokojí jak zdatné sportovce, krájející svými pahorkami kilometry jako máslo, tak i každého, kdo touží po klidné procházce nádhernou krkonošskou přírodou. Bohatý kulturní život místních středisek nabídne odpočinek vašim nohám a zaměstná vaši hlavu. Tak jako tak, Krkonoše jsou ideálním místem pro výlet. Nasajte čerstvý horský vzduch a užívejte si chvíle klidu i zábavy.

Největší lákadla Krkonoš:

  • Nejvyšší hora České republiky Sněžka
  • Mumlavský vodopád
  • Stezka korunami stromů Krkonoše
  • Nevynechejte ani Černohorské rašeliniště, Krkonošské muzeum v Jilemnici, procházku k prameni Labe a Labský vodopád.

Mezi nejvýznamnější obce Krkonoš patří Harrachov, Janské Lázně, Jilemnice, Špindlerův Mlýn, Vrchlabí, Pec pod Sněžkou či Rokytnice nad Jizerou. V Janských lázních si můžete užít procházky po místní kolonádě nebo se vyvézt kabinovou lanovou na vrchol Černé hory. V Harrachově navštivte muzeum skla a ve Špindlerově Mlýně zamiřte za relaxací do aquaparku.

Více informací
Stezka korunami stromů Krkonoše
Stezka korunami stromů Krkonoše
Mumlavský vodopád
Mumlavský vodopád
Aquapark Špindlerův Mlýn
Aquapark Špindlerův Mlýn