Vyrazte na dovolenou do Špindlerova Mlýna a zažijte pravou horskou atmosféru v Hotelu Jelínek **** s téměř 100letou tradicí. Posilněni výtečnou polopenzí můžete vyrazit na výlet nebo vyzkoušet nejrůznější aktivity v okolí – co třeba adrenalinové slaňování hráze Labské přehrady? Po dni plném zábavy si náležitě odpočinete v privátním wellness centru nebo při odpočinkové masáži. Pro děti je zde navíc připravený pestrý dětský koutek Koloušek se službou hlídání.

O ubytování

Hotel Jelínek ****, se nachází ve Špindlerově Mlýně a okouzlí vás už na první pohled. Jeho budova se vyznačuje prvky bavorské architektury a jako ubytovací zařízení fungovala již v roce 1929. Špindlerův Mlýn a okolí není třeba dlouze představovat – Mekka lyžařů, horských turistů i obdivovatelů krkonošské přírody má zkrátka co nabídnout po celý rok.

V zimě můžete z hotelu vyjít rovnou v lyžákách, stanici lanovky totiž budete mít jen 300 metrů od ubytování. Vyvezete se do ski areálu Svatý Petr, jednoho z nejoblíbenějších lyžařských středisek v republice. O jeho kvalitě svědčí i pravidelné mezinárodní sportovní soutěže, které se v areálu odehrávají. Lyžařům nabídne 11 sjezdovek všech obtížností, pro běžkaře je připravených 5 tratí o celkové délce 24 km.

V létě se projeďte na 1 400 metrů dlouhé bobové dráze (1 km), otestujte své schopnosti v Adventure Parku (550 m) a Monkey Parku (1 km) a odvážlivci mohou vyzkoušet i Zip Line nebo slaňování 35 metrů vysoké hráze Labské přehrady (2,7 km). Těšit se samozřejmě můžete i na krásné výlety. Projděte si třeba zajímavé naučné trasy – Hornickou stezku, Mlynářovy okruhy, naučnou stezku Čertova strouha a další. Vyrazit můžete i na vlastní pěst, třeba na Sněžku (16,9 km), k prameni Labe (8,7 km) nebo ke 148 metrů vysokému Pančavskému vodopádu (7,1 km), nejvyššímu v republice.

Kde budete spát?

Ubytujete se v jednom z 18 komfortních pokojů s dřevěným nábytkem a interiérem laděným do rustikálního stylu. Každý pokoj má vlastní koupelnu se sprchovým koutem a toaletou, některé pokoje mohou mít i balkon či terasu. Samozřejmostí je všudypřítomné WiFi připojení k internetu.

Dvoulůžkový pokoj měří 16 m² a je vybavený manželskou postelí, televizí, trezorem, šatní skříní a minibarem. V koupelně najdete také toaletní potřeby a fén na vlasy. Do pokoje je možné přidat i přistýlku.

Třílůžkový pokoj má plochu 16 m² a najdete v něm manželskou postel, samostatné jednolůžko, šatní skříň, televizi, trezor a minibar. Nechybí toaletní potřeby či vysoušeč vlasů. Pokoj je možné objednat také ve variantě s přistýlkou.

Na čem si pochutnáte?

Nabídka restaurace Trautenberk je opravdu pestrá, pochutnáte si zde na klasické české kuchyni s důrazem na regionální jídla, ale i na vybraných specialitách mezinárodní kuchyně či bezlepkových jídlech. Všechny pokrmy jsou připravované z kvalitních a čerstvých surovin, snaha kuchařů byla dokonce oceněná certifikátem Czech Specials. K posezení a občerstvení využijte i slunnou terasu s výhledem na řeku, hotelový bar nebo samostatný noční bar.

Kde budete relaxovat?

V privátní wellness zóně s klasickou finskou saunou, infrasaunou, vířivkou a odpočívárnou si užijete maximální relax a soukromí. Dopřejte si také některou z nabídky masáží, třeba oblíbenou masáž lávovými kameny.

Cestujete s dětmi?

Dětský koutek Koloušek vaše ratolesti zaručeně nadchne různými hrami a atrakcemi včetně skluzavek, bazénku s balonky, prolézaček a dalšího. Najdete zde také stolečky na kreslení a jiné kreativní činnosti, se kterými dětem pomůže personál hotelu, nebo odpočinkový koutek s pohádkami a písničkami. Využít můžete i služby hlídání dětí, třeba když si budete chtít v klidu užít relax ve wellness nebo večeři ve dvou.

Něco navíc

V zimě jistě oceníte úschovnu lyží s vysoušečem bot a uzamykatelnými skříňkami, v létě zase nechybí prostor pro bezpečné uschování kol, včetně možnosti nabíjení elektrokol. V hotelu jsou k dispozici i nabíječky na elektromobily.

Po dni plném aktivit se můžete odreagovat nejen ve wellness centru, ale třeba také u partie kulečníku.

Hotel Jelínek ***

Hotel Jelínek ***

Bedřichov 43 , Špindlerův Mlýn
Česká republika

Provozuje společnost:
HOTEL JELÍNEK s.r.o. IČ: 14263092


+420 702 113 533

recepce@jelinek-spindl.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
za 500 Kč/noc
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Parkování za 100 Kč/noc

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Možnost procedur
Lázně
Restaurace
Dětský koutek
Dětské hřiště
Lyžárna
Půjčovna kol
Fén
Wellness

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
0,2 km
Zastávka
0,3 km
Aquapark
1,3 km
Sjezdovka
0,3 km
Běžkování
0,3 km

Tipy na výlet

Krkonošský národní park v létě

Krkonošský národní park v létě Tip na výlet

Jeden z našich nejkrásnějších národních parků byl vyhlášen 17. května 1963. Nekonečné možnosti pěší i cykloturistiky uspokojí jak zdatné sportovce, krájející svými pahorkami kilometry jako máslo, tak i každého, kdo touží po klidné procházce nádhernou krkonošskou přírodou. Bohatý kulturní život místních středisek nabídne odpočinek vašim nohám a zaměstná vaši hlavu. Tak jako tak, Krkonoše jsou ideálním místem pro výlet. Nasajte čerstvý horský vzduch a užívejte si chvíle klidu i zábavy.

Největší lákadla Krkonoš:

  • Nejvyšší hora České republiky Sněžka
  • Mumlavský vodopád
  • Stezka korunami stromů Krkonoše
  • Nevynechejte ani Černohorské rašeliniště, Krkonošské muzeum v Jilemnici, procházku k prameni Labe a Labský vodopád.

Mezi nejvýznamnější obce Krkonoš patří Harrachov, Janské Lázně, Jilemnice, Špindlerův Mlýn, Vrchlabí, Pec pod Sněžkou či Rokytnice nad Jizerou. V Janských lázních si můžete užít procházky po místní kolonádě nebo se vyvézt kabinovou lanovou na vrchol Černé hory. V Harrachově navštivte muzeum skla a ve Špindlerově Mlýně zamiřte za relaxací do aquaparku.

Více informací
Špindlerův Mlýn
Špindlerův Mlýn
Pramen Labe a Labská bouda
Pramen Labe a Labská bouda
Bobová dráha Špindlerův Mlýn
Bobová dráha Špindlerův Mlýn