Na dovolenou do Špindlu jen v zimě? Omyl! V Hotelu Hradec *** budete přímo v centru dění v jakémkoliv ročním období. Pěšky si dojdete do aquaparku, lanového centra, Adventure Parku i k bobové dráze. Zdatnější mohou obejít také slavné horské boudy nebo pokořit Sněžku. V hotelu se vždy náležitě posilníte snídaní či chutnou polopenzí a po aktivním dni si odpočinete ve wellness centru s vířivkou, saunou a solnou jeskyní.

O ubytování

Hotel Hradec *** stojí přímo v centru Špindlerova Mlýna, jednoho z nejnavštěvovanějších měst v Krkonoších. Možná znáte „Špindl“ jen jako lyžařské středisko, dovolenou nabitou aktivitami si zde ale užijete v jakémkoliv ročním období.

Kousek od hotelu najdete Aquapark Špindlerův Mlýn (1,2 km) s bazénovým světem (rekreační bazén, dětský bazén, vířivky, tobogány, divoká řeka aj.), wellness zónou (venkovní vířivka, aroma sauna, finská sauna, Kneippův chodník, parní sauna, solná jeskyně) a nabídkou masáží a procedur. Náležitě se vyřádíte také na Bobové dráze (1,2 km), v lanovém centru Monkey park (1,2 km) nebo v Adventure Parku (700 m) s obří houpačkou, zipliningem, čtyřkolkami, lezeckou stěnou a spoustou dalších aktivit.

Milovníci horské turistiky budou mít ideální příležitost pokořit nejvyšší český vrchol - Sněžku (17 km). Za výlet stojí také Pramen Labe (8,9 km) s impozantní kamennou stěnou s 26 znaky měst, kterými řeka Labe protéká, nebo krásný Labský (8,6 km) a Pančavský vodopád (7,3 km). Pravou horskou atmosféru si potom užijete při návštěvě nejznámějších špindlerovských boud, jako je Vrbatova bouda (6,1 km) otevřená od roku 1964, Labská bouda (8,4 km) v budově ze 70. let nebo Moravská bouda (5,7 km), jejíž historie sahá až do 19. století.

V zimě teprve náležitě oceníte polohu hotelu, k nejbližší lanovce to totiž budete mít jen cca 400 m a další nejsou o moc dál. Kdyby vám náhodou nestačilo 25 km lyžařských a 85 km běžkařských tratí přímo ve Špindlerově Mlýně, ski areály ve Strážném (16 km), Štěpanické Lhotě (27 km), Peci pod Sněžkou (46 km), Janských Lázních (33 km) a mnoha dalších okolních městech jistě prověří vaše lyžařské schopnosti více než dostatečně.

Kde budete spát?

Ubytujete se v pohodlném, útulném, moderně vybaveném pokoji s televizí, sadou na přípravu kávy a čaje, psacím stolem, trezorem a WiFi připojením. Součástí pokoje je i koupelna se sprchovým koutem, toaletou a fénem na vlasy.

  • Dvoulůžkové pokoje č. 105, 107, 108, 113, 114 a 201 jsou vybavené manželskou postelí.

  • Dvoulůžkové pokoje č. 112 a 205 disponují oddělenými postelemi.

  • Třílůžkové pokoje č. 102, 103, 104, 111, 203, 204 nabídnou manželskou postel a samostatné jednolůžko.

  • Třílůžkový pokoj č. 160 je vybavený 3 samostatnými lůžky.

  • Rodinné pokoje č. 101 a 109 ubytují 4 osoby v jedné prostorné ložnici s manželskou postelí a samostatnými jednolůžky.

  • Rodinný pokoj č. 110 je vhodný až pro 5 osob, zahrnuje manželskou postel, samostatné jednolůžko a palandu pro 2 osoby.

  • Rodinné pokoje č. 202, 1+2 a 3+4 se skládají ze 2 samostatných ložnic, v jedné je manželská postel, ve druhé oddělený jednolůžka.

Na čem si pochutnáte?

Hotelová restaurace je vyhlášená zejména krkonošskými specialitami, ale pochutnáte si zde i na mezinárodních jídlech. Těšit se můžete také na domácí dezerty a limonády.

Kde budete relaxovat?

K odpočinku vám poslouží wellness zóna, kde se uvolníte v horké vířivce, prohřejete se ve finské sauně, zchladíte se v ponorném bazénku a užijete si relax v solné jeskyni s lehátky.

Hotel Hradec ***

Hotel Hradec ***

Bedřichov 41 , Špindlerův Mlýn
Česká republika

Provozuje společnost:
Hotýlek Diana s.r.o IČ: 27394239


+420 737 348 754

hotelhradec@email.cz

Check In
od 16:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
za 300 Kč/noc
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Parkování za 100 Kč/noc

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Restaurace
Lyžárna
Minibar
Fén
Wellness

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
0,2 km
Zastávka
0,6 km
Aquapark
1,2 km
Sjezdovka
0,4 km
Běžkování
0,4 km

Tipy na výlet

Krkonošský národní park v létě

Krkonošský národní park v létě Tip na výlet

Jeden z našich nejkrásnějších národních parků byl vyhlášen 17. května 1963. Nekonečné možnosti pěší i cykloturistiky uspokojí jak zdatné sportovce, krájející svými pahorkami kilometry jako máslo, tak i každého, kdo touží po klidné procházce nádhernou krkonošskou přírodou. Bohatý kulturní život místních středisek nabídne odpočinek vašim nohám a zaměstná vaši hlavu. Tak jako tak, Krkonoše jsou ideálním místem pro výlet. Nasajte čerstvý horský vzduch a užívejte si chvíle klidu i zábavy.

Největší lákadla Krkonoš:

  • Nejvyšší hora České republiky Sněžka
  • Mumlavský vodopád
  • Stezka korunami stromů Krkonoše
  • Nevynechejte ani Černohorské rašeliniště, Krkonošské muzeum v Jilemnici, procházku k prameni Labe a Labský vodopád.

Mezi nejvýznamnější obce Krkonoš patří Harrachov, Janské Lázně, Jilemnice, Špindlerův Mlýn, Vrchlabí, Pec pod Sněžkou či Rokytnice nad Jizerou. V Janských lázních si můžete užít procházky po místní kolonádě nebo se vyvézt kabinovou lanovou na vrchol Černé hory. V Harrachově navštivte muzeum skla a ve Špindlerově Mlýně zamiřte za relaxací do aquaparku.

Více informací
Špindlerův Mlýn
Špindlerův Mlýn
Aquapark Špindlerův Mlýn
Aquapark Špindlerův Mlýn
Sněžka
Sněžka