Ubytování v centru Třebíče u památek UNESCO s polopenzí a privátním vstupem do vířivky, sauny nebo relaxací na masážním křesle. V balíčku je také slavnostní večeře, ochutnávka limonády, posezení u čaje, vstup na památku UNESCO i sleva na kosmetiku.

O ubytování

Hotel Zlatý Kříž *** najdete přímo v historickém centru Třebíče. Budova hotelu zde stávala již v 15. století, tehdy šlo o hospodu, ve které se ubytoval i uherský panovník Matyáš Korvín. Město Třebíč okouzlí především milovníky historie a kultury, nechybí ale ani možnosti sportovního vyžití a další zajímavé atrakce.

Při návštěvě Třebíče samozřejmě musíte obejít památky UNESCO – Židovskou čtvrť (700 m), Zadní synagogu (700 m), židovský hřbitov (900 m), baziliku svatého Prokopa (700 m) a třebíčský zámek (600 m), který je v současnosti sídlem Muzea Vysočiny. Prozkoumat můžete i další zajímavé stavby, třeba větrný mlýn (1,3 km) z 19. století nebo Městskou věž (240 m) na kostele sv. Martina, na které uvidíte jedny z největších hodin v Evropě.

Odpočinout si můžete v malém parku Hasskova zahrada (750 m), který je lávkou propojený se Židovskou čtvrtí. Pokud máte naopak energie na rozdávání, vyrazte do Aquaparku Laguna (1,4 km) se 132 metrů dlouhým tobogánem a venkovním bazénem se slanou vodou. S dětmi pak navštivte i čtyřpatrový Rodinný zábavní park Labyrint (1,1 km).

Hezký výhled si můžete udělat i do Jaroměřice nad Rokytnou (14,8 km), na barokní zámek se skvostnou francouzskou zahradou, na zámek Brtnice (20,6 km) nebo třeba do Jihlavy (33,4 km), kde na vás čeká zoologická zahrada s cca 200 druhy zvířat, aquapark Vodní ráj, zábavní park Ostrov zábavy Robinson nebo tajemné jihlavské podzemí, druhý největší labyrint podzemních chodeb v republice.

Kde budete spát?

Hotel nabízí ubytování ve 33 pokojích, které mají možnost přistýlky, televizi, křesla k posezení a také vlastní koupelnu se sprchou nebo vanou. Z oken pokojů je překrásný výhled na centrum města, baziliku sv. Prokopa a židovskou čtvrť, které jsou zapsány na seznamu UNESCO.

Na čem si pochutnáte?

Součástí hotelu je restaurace Metropolis se zimní zahradou a venkovní terasou s výhledem na Židovskou čtvrť, kde si pochutnáte na specialitách české i zahraniční kuchyně. V létě je k dispozici také venkovní terasa.

Kde budete relaxovat?

Za odpočinkem zamiřte do Relax centra, které najdete v suterénu hotelu. K relaxaci poslouží sauna a masážní křeslo s nastavitelnými stupni masírování a také speciální masážní sprcha. K využití Relax centra je nutná předchozí rezervace na recepci.

Hotel Zlatý Kříž ***

Hotel Zlatý Kříž ***

Karlovo nám. 19/13, Vnitřní Město , Třebíč
Česká republika

+420 602 326 182

recepce@zlatykriz.net

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
za 200 Kč/noc
Bezbariérovost
Úplná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Restaurace
Wellness

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
10 m
Zastávka
0,4 km