Skvělou dovolenou zažijete nedaleko českých hranic ve slovenských Beskydech pod Velkým Javorníkem. Horský Hotel Fran se postará o komfortní ubytování i chutnou stravu. Těšte se také na vstup do bazénu a sauny. Dítě do 10 let má pobyt zdarma a nadchne ho dětský koutek a hřiště.

O ubytování

Horský Hotel Fran se nachází v obci Makov téměř na hranici Česka a Slovenska, v samotném středu lyžařského střediska Kasárne Javorníky. Nadmořská výška 1 000 m n. m. a severní orientace svahů zaručují v zimě dostatek sněhu a skvělé lyžařské podmínky. Lokalita je známá také běžeckými tratěmi. Nejznámější z nich je pravidelně upravovaná Beskydsko-javornická magistrála o délce 54 km. Okolní krajina je plná nádherných lesů a luk, které jsou protkány spoustou turistických a cyklistických tras. Přímo od hotelu vede turistická trasa na Velký Javorník (2,7 km). V malebném historickém městě Frenštát pod Radhoštěm (50 km) najdete aqupark . Vydat se můžete také na exkurzi do sklárny Karolinka vzdálené 15 km.

Kde budete spát?

Ubytováni budete v útulném dvoulůžkovém pokoji. Pokoje jsou vybaveny pohodlnými postelemi, WiFi připojením a vlastní koupelnou.

Na čem si pochutnáte?

Váš den začne snídaní ve formě bufetu. Kdykoliv si můžete pochutnat na domácí kuchyni. Za hezkého počasí vám jídlo rádi naservírují na terasu s panoramatickým výhledem na Beskydy. Dále je k dispozici bar s kulečníkovým stolem a venkovní ohniště a gril.

Kde budete relaxovat?

Okolní oblast má statut klimatických lázní s příznivými účinky na dýchací ústrojí. Přímo v hotelu si dopřejete dokonalý relax. Novou energií vás nabije finská sauna a bazén s horskou vodou.

Cestujete s dětmi?

Děti si užijí spoustu zábavy na venkovním hřišti či v herně se stolním fotbalem a tenisem. Využít lze také volejbalové hřiště.

Horský Hotel Fran

Horský Hotel Fran

Kopanice 290 , Makov
Slovenská republika

Provozuje společnost:
FRAN, s.r.o. IČ: 31625789


+420731061849

hotelfran@seznam.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Bezbariérovost
Parkování

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Restaurace
Dětský koutek
Dětské hřiště
Vnitřní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Sjezdovka
0,6 km