Užijte se netradiční pobyt uprostřed přírody v útulném domku na stromě. Díky pohodlnému vybavení a donášce bohaté snídaně nepřijdete o svůj komfort, přestože trávíte pobyt na stromě. Z domku to máte jen 500 metrů k oblíbeným termálním lázním Trenčianské Teplice. Wellness můžete skvěle zkombinovat s výlety za přírodou i historií.

O ubytování

Treehouse domky na stromě se ukrývají uprostřed přírody ve slovenském lázeňském městečku Trenčianské Teplice, které se nachází jen pár kilometrů od českých hranic. Netradiční ubytování vám přinese příležitost relaxovat v tichu přírody a přitom si užívat komfort, na který jste zvyklí z běžných hotelů.

Trenčianské Teplice lákají především na termální lázně (550 m), které patří k nejoblíbenějším v zemi. Po celý rok tu milovníky relaxu čeká bohatá nabídka wellness procedur a lázeňských služeb. Vykoupete se ve venkovním bazénu Grand napuštěném sirným termálním pramenem o teplotě až 33 °C. Ozdravná voda vám pomůže s léčbou kožních a gynekologických problémů a je nápomocná i při problémech s pohybovým aparátem. Pro ještě větší hýčkání navštivte turecké lázně Hammam s nádherným exotickým designem.

Příroda v okolí ubytování vás zve na příjemné procházky i delší pěší túry. Na dosah máte několik zajímavých míst, jako je naučná stezka Jeleň – Baračka (650 m) nebo Jánošíkova jeskyně (1 km). Nedaleko se rozprostírá přírodní rezervace Omšenská Baba (5,5 km), ve které budete pozorovat vzácné druhy květin a při troše štěstí i živočichů. V létě zavítejte k rybníku Machnáč (300 m) nebo na koupaliště Zelená žába (650 m), které leží uprostřed stromů a slibuje příjemnou letní zábavu.

Pokud plánujete delší výlety, navštivte nedaleké historické město Trenčín (15 km). Nepřehlédnete místní ikonický hrad, který patří mezi největší goticko-renesanční pevnosti na Slovensku. Na hradě si vyslechnete legendu o slavné Studně lásky, prohlédnete si rotundu z dob Velké Moravy a zúčastníte se jedné z kulturních akcí, které se tu pravidelně konají. V centru Trenčína vás pak čeká celá řada kaváren či restaurací.

Kde budete spát?

Vaším netradičním domovem se stanou domky na stromě až pro 4 osoby. Domky mají samostatné suché WC a k dispozici je i kuchyňka. O svůj komfort nemusíte mít strach, do domečků sice není přivedená elektřina a tekoucí voda, díky připravenému vybavení bude osvětlení i základní hygiena bez problémů.

Na výběr máte ze dvou variant, domky jsou však téměř totožné:

Treehouse I (15 m²) je malý domek s vkusným a útulným zařízením. Je vybavený manželskou postelí a palandou, stolem a menší lavicí. Nábytek je masivní a kvalitně zpracovaný. Součástí domečku je příjemná terasa, kde si ráno dopřejete snídani a večer sklenku dobrého sektu. K domku vede visutý most s bránou.

Treehouse II (14 m²) stojí na třech silných bucích. Dovnitř se dostanete po schodech, které vedou na terasu s posezením. Krásný dřevěný interiér doplňuje nábytek z masivu. V domku vyspíte na pohodlné manželské posteli a palandě, dále můžete využívat jídelní stůl a lavici. V obklopení svěží přírody se budete cítit prostě báječně.

Na čem si pochutnáte?

Na terase nebo uvnitř domečku si budete moct každé ráno pochutnat na bohaté snídani formou donáškového koše. Není nic krásnějšího než snídat v klidu a tichu přírody v obklopení statných stromů. K dispozici vám bude kuchyňka, kde si něco dobrého na zub můžete sami připravit.

Treehouse Dom na strome

Treehouse Dom na strome

Ľ. Štúra 331/6 , Trenčianske Teplice
Slovenská republika

Provozuje společnost:
Treehouse Family, s.r.o. IČ: 54832420


0905620620

rezervacie@treehouse.sk

Check In
od 15:00
Check Out
do 11:00
Domácí mazlíček
Zakázán
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
0,3 km
Vzdálenost od lázní
0,5 km
Zastávka
1,5 km
Aquapark
0,7 km

Tipy na výlet

Lázně Trenčianske Teplice

Lázně Trenčianske Teplice Tip na výlet

Termální lázně Trenčianske Teplice najdete na úpatí Strážovských vrchů. Lázně patří k nejstarším a nejnavštěvovanějším lázním na Slovensku. Léčivá sirná termální voda je ideální k léčbě při problémech s pohybovým aparátem, voda příznivě působí při léčbě kožních a gynekologických problémů. Účinky léčivé vody na vás budou působit v 6 bazénech a procedurách. Čekají zde na vás také unikátní vanové koupele Hammam zařízené v orientálním duchu. Po celý rok je zde k dispozici také venkovní bazén Grand s termální vodou o teplotě 33 °C.

Více informací
Trenčianske Teplice
Trenčianske Teplice
Koupaliště a wellness Zelená žaba
Koupaliště a wellness Zelená žaba
Trenčín
Trenčín