Užijte si dovolenou ve Špindlerově Mlýně stylově – v budově Lomnice Hotelu & Restaurantu *** se 120letou historií. O vaše gastronomické zážitky se postará výtečná polopenze a k odpočinku vám poslouží wellness centrum s vířivkou, saunou a masážemi vzdálené jen 150 metrů od hotelu. Dokonale nasycení a odpočatí můžete vyrazit na krásný výlet, třeba k prameni Labe, Pančavskému vodopádu či Labské přehradě.

O ubytování

Lomnice Hotel & Restaurant *** se nachází v samém centru Špindlerova Mlýna, jen 150 m od slavného Bílého mostu a 400 m od lanovky skiareálu Svatý Petr. Těšit se můžete na pravou horskou atmosféru, budova hotelu má přes 120 let a je postavená ve stylu bavorské architektury. O zábavu se v jakémkoliv ročním období postarají okolní atrakce a bohaté výletní cíle.

V zimě sem samozřejmě zamíříte hlavně za lyžováním a lepší podmínky byste si snad ani nemohli přát – zastávka skibusu přímo před hotelem a lanovka jednoho z nejoblíbenějších ski areálů v republice jen pár metrů pěšky. V lyžařském středisku Svatý Petr na vás čeká 11 sjezdovek všech obtížností a 24 km běžkařských tratí, navíc se zde pravidelně organizují různé mezinárodní sportovní soutěže. Vyrazit můžete také do střediska Medvědín (5,2 km), Hromovka (700 m), Horní Mísečky (3,2 km) a dalších.

V teplejších měsících si užijete především krásné výlety. Vyvezte se lanovkou na Medvědín (5,2 km) nebo vyrazte na některou z okolních vyhlídek, třeba na Ptačí kameny (7,3 km), Dívčí kameny (7,1 km) nebo Harachovy kameny (6,7 km). Mezi oblíbené cíle patří také pramen Labe (8,9 km) a horská chata Labská bouda (8,4 km) nebo Pančavský vodopád (7,4 km), který je se 148 m nejvyšší v republice. Chcete si užít i trochu akční zábavy a adrenalinu? Vyrazte do Aquaparku Špindlerův Mlýn (1,1 km), projeďte se na bobové dráze (1,2 km) nebo si vyzkoušejte slaňování hráze Labské přehrady o výšce 35 m (2,8 km).

Kde budete spát?

Ubytujete se v jednom z komfortních dvoulůžkových a třílůžkových pokojů s masivním dřevěným nábytkem a krásným výhledem na Špindlerův Mlýn a hory.

Dvoulůžkový pokoj měří 20-25 m² a je vybavený manželskou postelí nebo 2 oddělenými lůžky, satelitní televizí a šatní skříní. Součástí pokoje je koupelna se sprchovým koutem a toaletou, k dispozici budete mít i WiFi připojení.

Třílůžkový pokoj má plochu 25 m² a najdete v něm 2 spojená lůžka a samostatné jednolůžko. Nechybí koupelna se sprchou a toaletou, televize, WiFi připojení ani šatní skříň.

Na čem si pochutnáte?

Všechna jídla jsou v restauraci Lomnice připravovaná z čerstvých surovin a ve spolupráci s lokálními dodavateli. O tom se koneckonců můžete přesvědčit na vlastní oči – restaurace má otevřenou kuchyni, kuchařům tak doslova uvidíte pod ruce. Díky pečlivé přípravě a jídelnímu lístku plnému regionálních i mezinárodních specialit byla restaurace dokonce zařazena portálem TripAdvisor mezi Top 3 podniky ve Špindlerově Mlýně.

Kde budete relaxovat?

Za relaxem vyrazte do nedalekého Hotelu Jelínek ****, vzdáleném cca 150 metrů, kde si odpočinete v privátní wellness zóně s klasickou finskou saunou, infrasaunou, vířivkou a odpočívárnou. Relaxační zážitek ještě umocníte některou z nabídky masáží.

Něco navíc

V přízemí hotelu najdete vyhřívanou úschovnu lyží a k večerní zábavě si na baru restaurace můžete půjčit různé společenské hry.

Hotel Lomnice ***

Hotel Lomnice ***

Svatopetrská 125 , Špindlerův Mlýn
Česká republika

Provozuje společnost:
MONAN OIL Czech Republic s.r.o. IČ: 02083582


732 899 711

rezervace@hotellomnice.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
za 300 Kč/noc
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma u pobytu s polopenzí, 100 Kč/noc u pobytu se snídaní

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Možnost procedur
Lázně
Restaurace
Dětský koutek
Lyžárna
Půjčovna kol
Wellness

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
100 m
Vzdálenost od lomu
1,7 km
Zastávka
0,3 km
Aquapark
1,1 km
Sjezdovka
0,4 km
Běžkování
0,8 km