Chcete poznat krásy Beskyd? Tak to vyrazte do krásného Hotelu Maralák ****, který najdete v Kunčicích pod Ondřejníkem. Těšte se na nádherné pokoje či luxusní apartmán se soukromou vířivkou a terasou. Nechybí ani útulná kavárna i parádní restaurace, kde si pochutnáte na snídaních formou bufetu či na polopenzi. Dle balíčku vás čeká i degustační tříchodové menu. Na dosah budete mít turistické stezky, kulturní památky i svahy lyžařských areálů.

O ubytování

Hotel Maralák **** leží v malebném údolí obklopen překrásnou beskydskou přírodou nedaleko obce Kunčice pod Ondřejníkem. V každém ročním období si zde užijete parádní aktivní dovolenou plnou sportování, výletů i nerušené relaxace.

Během léta zde můžete zdolat všechny hlavní vrcholy Beskyd – Lysou horu (18 km), Smrk (15 km), Kněhyni (7 km), Čertův mlýn (7 km), Radhošť (9 km), Skalku (6 km) a Ondřejník (9 km). Milovníci golfu si svůj oblíbený sport zahrajou na 18jamkovém golfové hřišti v Čeladné (5 km). Spousta zábavy pro celou rodinu čeká v horském lanovém parku Tarzánie (5 km). Spoustu zajímavých informací o regionu a jeho historii se dozvíte při návštěvě skanzenu v Rožnově pod Radhoštěm (5 km).

Během zimy vyrazte na lyžovačku do blízkých skiareálů Pustevny (32 km), Opálená (7 km) či Malenovice (13 km). Skvělým způsobem, jak poznat nádhernou beskydskou přírodu je projet si ji na běžkách po mnoha kilometrech upravovaných běžeckých tras.

Kde budete spát?

Ať už budete ubytováni v kterémkoliv pokoji, těšte se na moderní a vkusné vybavení i krásný výhled na beskydské vrcholy.

Dvoulůžkový pokoj o rozloze 19 m² disponuje vlastní koupelnou se sprchovým koutem a je vybaven manželskou postelí/ dvěma jednolůžky, televizí, WiFi připojením, minibarem, trezorem, fénem a setem na přípravu čaje a kávy. Z okna budete mít výhled na Radhošť či Ondřejník a Skalku. Pokoj je vybaven vlastní klimatizační jednotkou.

K dispozici je také Prostorný dvoulůžkový pokoj (24 m²), který má totožné vybavení. Nabízí však navíc možnost 1 přistýlky a má panoramatické okno, ze kterého budete mít krásný výhled.

Apartmán s výhledem do zahrady (28 m²) se pyšní dvojitými prosklenými balkonovými dveřmi, ze kterých je výhled na zahradu a také na Radhošť. Apartmán se dělí na ložnici s manželskou postelí a na obývací pokoj, kde najdete pohodlnou pohovku, která po rozložení poslouží jako přistýlka až pro 2 děti či dospělé. Apartmán je tedy vhodný až pro 4 osoby. Vybavení apartmánu je jinak totožné jako u pokojů.

Apartmán Exclusive (42 m²) se skládá ze dvou ložnic. První z nich nabízí krásné výhledy na okolní hory, a to skrze velkoformátové okno. Vybavena je manželskou postelí a nabízí možnost 1 přistýlky. Má samostatnou klimatizační jednotku. Druhá ložnice má pak dvě oddělená lůžka. Apartmán tedy ubytuje až 5 osob, jeho ostatní vybavení je totožné jako u pokojů s tím rozdílem, že v koupelně místo sprchy najdete vanu.

Apartmán s terasou a vířivkou (84 m²) nabízí luxusní ubytování pro až 7 osob. Apartmán se skládá z obývací místnosti, ložnice s manželskou postelí (s možností rozdělení na 2 jednolůžka), trojlůžkové podkrovní ložnice, malé kuchyňky a vlastní koupelny. Součástí je také terasa s vířivkou s vodou o teplotě 42 °C odkud budete mít nádherný panoramatický výhled na hory. K vybavení náleží televize, WiFi připojení, minibar, trezor, fén a pohovka, která může posloužit jako pohovka pro 2 osoby.

Na čem si pochutnáte?

V příjemném prostředí Restaurace Maralák si každé ráno vychutnáte bohatou bufetovou snídani. Během dne je pak možné objednávat jídla ze stálého jídelního lístku. Během léta je v provozu zahrádka s krásným výhledem na okolní hory. Na vynikající domácí zákusky a výtečnou kávu vyrazte do hotelové kavárny.

Kde budete relaxovat?

V Hotelu Maralák si můžete dopřát lekce jógy v jejich vlastním jógovém studiu.

Hotel Maralák ****

Hotel Maralák ****

Kunčice pod Ondřejníkem 372 , Kunčice pod Ondřejníkem
Česká republika

+420 556 850 850

maralak@maralak.cz

Check In
14:00 - 20:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Zakázán
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Možnost procedur
Restaurace
Lyžárna
Fitness
Minibar
Fén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
2,4 km
Zastávka
10 m
Aquapark
11 km
Sjezdovka
7,2 km
Běžkování
5,3 km