CHKO Český les je přírodní oblast, a jak už název napovídá, tak je z velké části pokrytá lesy. Najdete zde vzácné rostliny i živočichy. Během hodiny se dostanete do Plzně či na Šumavu. Vydejte se tuto zajímavou oblast prozkoumat a ubytujte se v Horském Hotelu Sádek ***. Kromě ubytování vás tu čeká snídaně nebo polopenze a privátní wellness (vířivka a infrasauna).

O ubytování

Horský hotel Sádek **** najdete v malebné obci Díly, která leží na hranici CHKO Český les. Hluboké okolní lesy jsou ideální pro turistiku, houbaření i nerušený odpočinek v nitru překrásné jihočeské přírody.

Nádherné výhledy na Chráněnou krajinnou oblast Český les budete mít z z vyhlídky Výhledy (6 km) a z rozhledny Kurzova věž (10 km) umístěné na nejvyšším vrcholu Českého lesa – Čerchově (1041 m n. m.). Mnoho co nabídnout má také nedaleké město Domažlice (13 km), kde láká k návštěvě Chodský hrad s vyhlídkovou věží (16 km), Muzeum Chodska a expozice o pivovarnictví v Městském pivovaru Domažlice. Oblíbeným místem výletů je také přírodní koupaliště Babylon (12 km) a jeskyně Salka nad Pasečnicí (12 km). Z Domažlic je to jen kousek do Újezdu (12 km), kde se narodil a žil vůdce chodského povstání Jan Sladký Kozina. Na jeho život upomíná pamětní síň na Kozinově statku (12 km) a pomník na nedalekém vrchu Hrádek (11 km). V obci Klenč pod Čerchovem (5 km) můžete navštívit muzeum spisovatele a kněze Jindřicha Šimona Baara.

Pokud patříte mezi milovníky zimních sportů, vyzkoušejte Ski areál Hohenbogen (37 km) na bavorské straně Šumavy.

Kde budete spát?

Ubytováni budete na moderně zařízeném dvoulůžkovém pokoji s vlastní koupelnou. K vybavení patří nábytek z masivu, WiFi připojení a televize.

Na čem si pochutnáte?

V hotelové restauraci se podávají pokrmy české i mezinárodní kuchyně připravené z kvalitních čerstvých surovin. Každé ráno si pochutnáte na snídani ve formě bufetu. Poté je možné hlad či chuť zahnat dobrotami ze stálého jídelního lístku restaurace. Večeře pro hotelové hosty má servírovanou podobu. K jídlu vám personál ochotně doporučí kvalitní víno z moravských sklepů.

Nezapomenutelné chvilky si užijete ve vyhlídkové kavárně, ze které uvidíte úchvatné panorama Chodska a Českého lesa.

Kde budete relaxovat?

Milovníci relaxace ocení možnost odpočinout si v hotelovém wellness s vířivkou a infrasaunou. Dále je možné si den zpříjemnit řadou procedur, jako jsou masáže, koupele a zábaly. K dispozici je také solárium a fitness centrum pro vyznavače pohybu.

Horský Hotel Sádek ****

Horský Hotel Sádek ****

Díly 124 , Díly
Česká republika

Provozuje společnost:
Jarostejspol s.r.o. IČ: 14225093


776 774 115

info@hotelsadek.com

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
za 200 Kč/noc
Bezbariérovost
Částečná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Možnost procedur
Restaurace
Dětský koutek
Dětské hřiště
Fitness
Wellness

Okolí ubytovacího zařízení

Zastávka
100 m
Aquapark
13 km
Sjezdovka
8,9 km