Klidné ubytování, a přitom stále blízko centra města – to si užijete během pobytu v Hotelu Ibis Plzeň ***. V rámci ubytování dostanete skvělé snídaně formou bufetu, anebo polopenzi. Navíc si užijete prohlídku pivovaru Pilsner Urquell, která jistě zaujme nejen milovníky tohoto zlatavého moku.

O ubytování

Pokud chcete poznat Plzeň, ale užít si klidu okraje města v části Borská Pole kousek od vodní nádrže České údolí (3,1 km) a zároveň to nemít příliš daleko k hezkému městskému parku s cyklostezkami okolo řeky Radbuzy (3,2 km) k zimnímu stadionu (5,6 km) či přímo do historického centra například s krásnou Katedrálou sv. Bartoloměje (5,4 km), ubytování v Hotel Ibis Plzeň *** je tou pravou volbou. K Plzeňskému Prazdroji to budete mít jen 5,4 km a k středověkému plzeňskému podzemí také. V bývalých továrních halách plzeňské Škodovky čeká na všechny zvídavé návštěvníky Techmania Science Center (3,8 km), nevynechte ale ani prohlídku největší synagogy v České republice – Velká synagoga se také nachází v centru vzdáleném 5,4 km od hotelu.

Kde budete spát?

Užijte si pobyt v dalším krásném českém městě pohodlně, v jednom ze 130 pokojů s WiFi připojením, TV s plochou obrazovkou, pracovním stolem a vlastní koupelnou se sprchovým koutem a fénem.

Na čem si pochutnáte?

V hotelové restauraci si pochutnáte na snídaních formou bufetu a na pokrmech místní i mezinárodní kuchyně. Najdete zde také nepřetržitě otevřený lobby bar, kde si můžete dát kávu a užít si tak pohodové odpoledne, večer či vlastně kteroukoliv část dne.

Ibis Hotel Plzeň ***

Ibis Hotel Plzeň ***

Univerzitní 65 , Plzeň
Česká republika

Provozuje společnost:
FKCG Services s.r.o. IČ: 06871151


+420 377 887 777

H6734@accor.com

Check In
od 15:00
Check Out
do 12:00
Domácí mazlíček
za 256 Kč/noc
Bezbariérovost
Částečná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Restaurace
Konferenční místnost
Fén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
5,4 km
Zastávka
20 m

Tipy na výlet

Plzeň

PlzeňTip na výlet

Když se řekne Plzeň, většině z nás se vybaví světoznámé pivo, které z tohoto města pochází. Zjistěte přímo v pivovaru Plzeňský Prazdroj, jak se oblíbený zlatavý mok vyrábí a ochutnejte ho ještě dříve, než se uzavře do sudů. Po správném osvěžení si prohlédněte i historické centrum a obhlídku začněte na náměstí Republiky. Spatříte zde gotickou katedrálu sv. Bartoloměje s nejvyšší kostelní věží v České republice. Při odchodu nepřehlédněte andílka na zadní straně katedrály - podle místních přináší štěstí a pokud se ho i dotknete, splní vám přání. Své kroky dále směřujte kolem renesanční radnice, moderní fontány a morového sloupu k dalším památkám - v Plzni jich je skutečně požehnaně.

Více informací
Konstantinovy Lázně
Konstantinovy Lázně
Hrad Gutštejn
Hrad Gutštejn
Přírodní rezervace Skryjská jezírka
Přírodní rezervace Skryjská jezírka