Relaxační dovolená vás čeká v krásném lázeňském městě Františkovy Lázně. V Hotelu Zátiší *** s polopenzí a odpolední kávou s dezertem si pobyt rozhodně užijete. Nechte se také hýčkat při parafínové proceduře či masáži, odpočiňte si v sauně a využijte i dalších výhod z balíčku.

O ubytování

Hotel Zátiší *** se nachází v centru poklidných Františkových Lázních na Karlovarsku. Kromě lázeňské atmosféry a vody z léčivých minerálních pramenů si ale plnými doušky budete moci užít i mnoha historických památek, turistických atrakcí a zajímavostí, kterými jsou západní Čechy doslova poseté.

Kde budete spát?

Celková ubytovací kapacita hotelu je 74 lůžek. Ubytováni budete v jednoduše, ale účelně zařízených pokojích s televizí, ledničkou, WiFi s vlastní koupelnou.

Na čem si pochutnáte?

Na polopenzi podávané formou bufetu si pochutnáte přímo v hotelové restauraci s bohatou nabídkou jídel české i mezinárodní kuchyně. Za pěkného počasí můžete jíst na venkovní terase s výhledem do parku, v chladnějších dnech v kavárně nebo salónku.

Kde budete relaxovat?

Hotel nabízí řadu wellness i lázeňských procedur, při kterých si skvěle odpočinete. Vybírat můžete z různých zábalů, koupelí i masáží - klasická, aroma, lávovými kameny, medová detoxikační, čokoládová, baňkování. K dispozici vám bude také infrasauna.

Cestujete s dětmi?

V hotelu je malý dětský koutek.

Něco navíc

Cyklisté ocení nově zřízenou úschovnu kol v hotelu.

Hotel Zátiší *** (Františkovy Lázně)

Hotel Zátiší *** (Františkovy Lázně)

Zátiší 47 , Františkovy Lázně
Česká republika

Provozuje společnost:
Petra Čulaková IČ: 17197295


+420777123340

hotel-zatisi@seznam.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Bezbariérovost
Žádná
Parkování

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Možnost procedur
Restaurace
Dětský koutek
Kolárna
Lyžárna
Konferenční místnost
Baby friendly
Fén
Wellness

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
1,4 km
Vzdálenost od lázní
1,2 km
Zastávka
0,9 km
Aquapark
1,5 km