Užijte si poklidnou dovolenou v blízkosti Františkových Lázní, Chebu a dalších překrásných historických měst. V Apartmánech Seníky na vás čeká výtečná snídaně formou bufetu, vlastní kuchyňka i příjemné venkovní posezení s možností grilování. Výhodou je také parkování zdarma.

O ubytování

Apartmány Seníky u Františkových Lázní se nachází v klidné obci Žírovice nedaleko Františkových Lázní (2 km). Kromě pestrých možností výletů do přírody i za památkami zde na vás čeká útulné ubytování s příjemnou rodinnou atmosférou.

Autem se z ubytování do Františkových Lázní dostanete za pouhé 2 minuty. Toho malebné město vás okouzlí množstvím empírových a klasicistních budov umístěných uprostřed krásných parků a lesoparků. K architektonickým skvostům patří také lázeňské pavilony, ve kterých můžete ochutnat místní minerální prameny, jako je Františkův a Luisin pramen (5,5 km). Zábavu ve vodě i dokonalou relaxaci nabízí Aquaforum (5 km) s vnitřním i venkovním areálem s bazény, vířivkami a spoustou atrakcí pro malé i velké.

Jedinečná příroda vás ohromí v Národní přírodní rezervaci Soos (8 km). Tomuto rozlehlému rašeliništi s jezírky, minerálními prameny, naučnou stezkou a geologickým parkem se trefně přezdívá „český Yellowstone“.

Daleko to není ani do města Cheb (9 km), kde je k vidění například Špalíček – blok 11 měšťanských hrázděných domů oddělených pouze 160 cm úzkou uličkou. Navštívit zde můžete také Chebský hrad (10 km), rozhlednu Vávrova lávka (10 km) nebo Retromuseum (9 km) s expozicí věnovanou 60.–80. letům 20. století.

Kde budete spát?

Vaším domovem se během pobytu stane dvoulůžkový apartmán, jehož součástí je kuchyň, ložnice, vlastní koupelna a terasa s posezením. Ložnice je vybavena kuchyňskými spotřebiči, nádobím i jídelním stolem se židlemi. V ložnici najdete manželskou postel a televizi. Koupelna disponuje prostorným sprchovým koutem, toaletou a umyvadlem. Do ložnice je možné umístit přistýlku pro 1 osobu.

Na čem si pochutnáte?

Každé ráno na vás bude ve snídaňové místnosti čekat bufetová snídaně.

Něco navíc

Na zahradě je možné využít gril, udírnu a ohniště.

Apartmány Seníky u Františkových Lázní

Apartmány Seníky u Františkových Lázní

Seniky 51, Žírovice , Františkovy Lázně
Česká republika

Provozuje společnost:
Milan Čulak IČ: 11544759


+420 558 000 298

info@travelking.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
za 100 Kč/noc
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Možnost procedur
Dětské hřiště
Kolárna
Baby friendly
Minibar
Fén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od lázní
3,8 km
Zastávka
0,2 km
Aquapark
4,2 km

Tipy na výlet

Františkovy Lázně

Františkovy Lázně Tip na výlet

Zdejší prameny a jejich léčivé účinky byly známé už ve středověku. Nejstarším využívaným je Františkův Pramen. Po roce 1865 pak Františkovy Lázně získávají status jedněch z nejvyhledávanějších evropských lázní. Dnes vás město díky tomu okouzlí šachovnicovým půdorysem a krásnými empírovými a klasicistních budovami. Kromě kolonády a nádherných parků, vyhlídkových věží nebo městského muzea, si nenechte ujít ani známou sochu malého chlapečka s rybou - zdejší symbol plodnosti.

Prameny se používají k pitné kůře, ke koupelím, irigacím a inhalacím. Jsou účinné na nemoci pohybového aparátu, srdce a cév, gynekologická onemocnění včetně neplodnosti a další.

Co byste při návštěvě Františkových Lázní neměli minout:

  • Aquaforum Františkovy Lázně
  • Národní přírodní rezervace SOOS
  • Městské muzeum Františkovy Lázně
  • Lesopark Amerika
Více informací
Prameny ve Františkových Lázních
Prameny ve Františkových Lázních
Národní přírodní rezervace Soos
Národní přírodní rezervace Soos
Aquaforum Františkovy Lázně
Aquaforum Františkovy Lázně