Užijte si polopenzi a neomezený vstup do wellness s finskou saunou, římskou aroma koupelí i vířivkou v Resortu Stein. Podle varianty vás čeká také pivní koupel a parafínový zábal. Nedaleko resortu jsou Františkovy Lázně a město Cheb, které rozhodně stojí za návštěvu.

O ubytování

Hned vedle přehrady Skalka se nachází sportovně koncipovaný Resort Stein ***. Leží v obci Skalka jen 3 km od Chebu a 4 km od Františkových Lázní. Krásně si tu odpočinete díky úzkému propojení s okolní přírodou - hotel najdete například přímo na cyklostezce, a rozprostírají se tak před vámi mnohé cyklotrasy.

V Chebu prozkoumejte Chebský zámek nebo náměstí s kašnou se sochou Herkula, do Františkových Lázní zase zajeďte za relaxem a procházkami po po kolonádách. V zimě se zde dá krásně projet okolí na běžkách anebo se vydat za sjezdovým lyžováním blízko za hranice do německého Arzbergu (15 km), do Aše (21 km) či Mariánských Lázní (35 km).

Kde budete spát?

Ubytováni budete v jednom ze 33 pokojů vybavených v různých stylech, od rančového po luxusní. V každém z nich najdete satelitní TV, WiFi nebo WLAN připojení, trezor, ledničku a vlastní koupelnu (toaleta a sprchový kout či vana). Do všech pokojů je možnost umístit přistýlku a za příplatek můžete získat pokoj s balkónem.

Na čem si pochutnáte?

V restauraci se podávají tradiční české i mezinárodní pokrmy, v létě můžete posedět na terase a těšit se na grilování.

Kde budete relaxovat?

Hotelové wellness je tu pro vaše chvíle oddechu a regenerace. Navštivte finskou saunu nebo vířivku s teplou vodou. Pokud máte náladu na něco netradičního, doporučujeme danárium, kombinaci sauny a parní lázně. Na koho je sauna příliš horká, může vyzkoušet římskou aroma lázeň o teplotě 35 - 60 °C, rozhodující je zde takřka 100% vlhkost vzduchu.

Něco navíc

Hotel má také vlastní ekofarmu a minizoo, kde si můžete domluvit vyjížďky na koních jak v anglickém, tak i ve westernovém stylu. Pro dětské jízdy jsou k dispozici poníci. V hotelu jsou k dispozici pomůcky na líný tenis, badminton, pétanque, streetball, míčové hry i půjčovna jízdních kol.

Resort Stein ***

Resort Stein ***

Skalka 10 , Cheb
Česká republika

Provozuje společnost:
STEIN, Sport, Fit & Fun s.r.o. IČ: 28008189


+420 354 423 301

resortstein@resortstein.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
za 315 Kč/noc
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Parkování za 100 Kč/noc

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Možnost procedur
Lázně
Restaurace
Dětské hřiště
Kolárna
Půjčovna kol
Konferenční místnost
Wellness
Venkovní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
5 km
Vzdálenost od jezera
5 km
Zastávka
0,9 km

Tipy na výlet

Františkovy Lázně

Františkovy LázněTip na výlet

Zdejší prameny a jejich léčivé účinky byly známé už ve středověku. Nejstarším využívaným je Františkův Pramen. Po roce 1865 pak Františkovy Lázně získávají status jedněch z nejvyhledávanějších evropských lázní. Dnes vás město díky tomu okouzlí šachovnicovým půdorysem a krásnými empírovými a klasicistních budovami. Kromě kolonády a nádherných parků, vyhlídkových věží nebo městského muzea, si nenechte ujít ani známou sochu malého chlapečka s rybou - zdejší symbol plodnosti.

Prameny se používají k pitné kůře, ke koupelím, irigacím a inhalacím. Jsou účinné na nemoci pohybového aparátu, srdce a cév, gynekologická onemocnění včetně neplodnosti a další.

Co byste při návštěvě Františkových Lázní neměli minout:

  • Aquaforum Františkovy Lázně
  • Národní přírodní rezervace SOOS
  • Městské muzeum Františkovy Lázně
  • Lesopark Amerika
Více informací
Aquaforum Františkovy Lázně
Aquaforum Františkovy Lázně
Prameny ve Františkových Lázních
Prameny ve Františkových Lázních
Slavkovský les
Slavkovský les